Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (2)

Nelabai kas noriai ima darbus is to intrax, kuris jau bent man kaip keiksmazodis skamba biggrin.gif pastoviai ateina emailai is plc, vos ne primygtinai reikalaujantys su didele nuolaida 50 baksu imt, arba aiskinimais, kad paciam siuo metu jau nelabai imanoma susirast, tai nebera kas daryt tipo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jamas @ 2011 02 01, 12:05)

jamas, 01 Vas 2011 - 12:05, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

jamas, 01 Vas 2011 - 12:05, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Nelabai kas noriai ima darbus is to intrax, kuris jau bent man kaip keiksmazodis skamba biggrin.gif pastoviai ateina emailai is plc, vos ne primygtinai reikalaujantys su didele nuolaida 50 baksu imt, arba aiskinimais, kad paciam siuo metu jau nelabai imanoma susirast, tai nebera kas daryt tipo biggrin.gif

Man kadangi nebesiunčia tai net smalsu. Pabėrė dabar darbų Intrax?
Atsakyti
nu taiiiiip, man ir siaubingai gaila tų 850USD, bet bijau atsisakyt, nes toks jausmas, kad išvis be darbo liksiu ./

O kaip jūs, daug kas jau susiradę darbus? .]
Atsakyti
QUOTE(saulesspindis @ 2011 02 01, 19:14)

saulesspindis, 01 Vas 2011 - 19:14, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

saulesspindis, 01 Vas 2011 - 19:14, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

nu taiiiiip, man ir siaubingai gaila tų 850USD, bet bijau atsisakyt, nes toks jausmas, kad išvis be darbo liksiu ./

O kaip jūs, daug kas jau susiradę darbus?  .]

O kaip jūs, daug kas jau susiradę darbus?  .]

asmeniskai NE schmoll.gif
Atsakyti
Tie darbdaviai kazkokie plet dingsta kaip i vandeni, huj cia su jais susitarsi biggrin.gif
Atsakyti
Ar man vaidenasi, ar dar praeitos temos nepabaigėm ir kažkas naują spėjo sukurt? Nes dabar maišalynė gaunas, žmonės rašo ir ten ir ten.
Atsakyti
reiktu labiau skaityt, iki 50 puslapiu tegalima komentuot temoj, tai cia pratesimas
Atsakyti
QUOTE(sinuhė @ 2011 02 01, 22:57)

sinuhė, 01 Vas 2011 - 22:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

sinuhė, 01 Vas 2011 - 22:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ar man vaidenasi, ar dar praeitos temos nepabaigėm ir kažkas naują spėjo sukurt? Nes dabar maišalynė gaunas, žmonės rašo ir ten ir ten.

Buvo perspejimas kad kurtumem nauja tema, buvo prirasyti 49 puslapiai, sukuriau nauja tema, parasiau senojoje nuoroda i naujaja... Bet administratoriai istryne ta zinute, is 49 puslapiu padare 48 mistiniu budu ir taip gavos kad abiejpse temose vyksta diskusija... :/
Atsakyti
Sveiki,

Noriu paklausti jau buvusių JAV. Kiek maždaug pinigėlių išleidote kelionėms? Kokias valstijas aplankėte? Kaip keliavote? Kiek maždaug laiko tam skyrėte? Ar taupėte kelionių metu?

Atsakyti
QUOTE(Guste:) @ 2011 02 02, 22:42)

Guste:), 02 Vas 2011 - 22:42, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Guste:), 02 Vas 2011 - 22:42, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Sveiki,

Noriu paklausti jau buvusių JAV. Kiek maždaug pinigėlių išleidote kelionėms? Kokias valstijas aplankėte? Kaip keliavote? Kiek maždaug laiko tam skyrėte? Ar taupėte kelionių metu?

Sveiki,

Mes nuomavom keturiese masina, keliavom beveik menesi, aplankem 25 valstijas. Vaziavom is rytu per siaure iki CA ir atgal per pietus. Aplankem matyt visus zinomiausius JAV miestus, visokius nuostabius Nacionalinius parkus, sutikom daug idomiu zmoniu. Nacionaliniuose parkuose nakvojom palapinese, vaziuojant kartais ir masinoj du miega, du vaziuoja. Cikagoj pas giminaicius nakvojom. Dykumoj sustodavom pamiegot. Viesbuti emem tik Las Vege. L.A , Holivude gyvenom pas visiskai nepazistama zmogu kurio kontaktus dave jo sese kuria sutikom Detroite. O siaip geriausiai imt koki lektuvo bilieta iki Las Vego ir skristi. Nes visi idomumai prasidejo tik nuo Denverio ir rocky mountains, nes vaziuot per tokias meslu smirdancias valstijas kaip Iowa, nebraska nieko gero. Absoliutus kaimas, kartais vaziuoji valanda ir jau negera daros nuo dvoko sklindancio is lauku. Siulau pasivazinet ir route'ais, nes varyt interstat'u nera labai idomu, tiek, kad greitai.
Ir siaip siulyciau masina geriausiai nuomotis is Hertzo, nes musu atveju tik jame galima buvo issinuomot masina neturint kreditines korteles. Pazistu merginas kurios apkeliavo Amerika su traukiniu, taigi galimaa ir taip, bet vistiek be masinos gan sunku, ypac jei nori po nacionalinius parkus vazinet. Kooperuokis su zmonem kurie noretu kartu keliaut Na kiekvienam is musu visa kelione kainavo 1500-2000$ bet i ta suma ir ieina visokie apsishopinimai pakeles outletuose. Jei kas domina gali PM parasyt.
Atsakyti
Nu tu cia gerai pavarei smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi. Norejau gauti siek tiek informacijos. As, turbut kaip daugelis kitu cia esanciu, noreciau vasarele isvykti i JAV. Kaip manot ar dar ne per velu registruotis i Work&Travel programa? Gal kas is dalyvavusiu gali pasidalinti savo ispudzais kas ir kaip ten vyksta? Kuria programa geriau rinktis ir pan. smile.gif Kiek mazdaug pinigeliu, norint isvaziuoti reikia? Ar pavyksta kazkiek uzsidirbt? (Nors zinoma ne tai svarbiausia). Taip pat kaip manot ar nebutu per sudetinga vykti vienam, be pazystamu? Na zodziu pasakokit kas ka zinot smile.gif Dekui is anksto uz bet kokia informacija.
Atsakyti