Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (2)

Gal kas turejote phone interview? Kaip viskas vyko ir ko klausinejo? smile.gif
dekui is anksto!!
Atsakyti
Tai dabar isvis nieko nebesuprantu... Gaunasi taip, kad jeigu viza galioja iki rugsejo 9d, mes turime iki tol pabaigti darbus? Ir tada menesi laiko galim TIK keliauti? Negalima net darbo sutarties pasirasyt sakykim iki rugsejo 15? Jeigu taip, tai cia ziauriai ziauru, nes dauguma darbdaviu priimineja studentus kurie gali isdirbti bent iki rugsejo vidurio arba galo... Daug darbu labai atkrenta tada..:-|
Atsakyti
nuuu plc tik taip sugebejo sutarti su jav ambasada matyt biggrin.gif
Atsakyti
Ambasara tokia data nustate, kadangi visiems jau nuo rugsejo 1d reikia ir taip grizti i mokslus. Cia ne plc kaltas. Praitais metais visi velavo labai gristi i mokslus, todel buvo gauta kazkokiu skundu...
Atsakyti
QUOTE(&Barbara @ 2011 01 29, 02:38)

&Barbara, 29 Sau 2011 - 02:38, para�ė:

&Barbara, 29 Sau 2011 - 02:38, para�ė:

Ambasara tokia data nustate, kadangi visiems jau nuo rugsejo 1d reikia ir taip grizti i mokslus. Cia ne plc kaltas. Praitais metais visi velavo labai gristi i mokslus, todel buvo gauta kazkokiu skundu...

Na o siemet del sios priezasties daugelis neisvaziuos, taip man jau nuplauke 2 darbo pasiulymai... :/
Atsakyti
Jo, biski durnai del tos datos, man geriau butu spali visa praleist, o dabar gali tekt taikytis jau geguze islekt. Na bet tie mokslai nepabegs, spesim pasimokint biggrin.gif
Atsakyti
Tai jus sakykit kad dirbsit iki rugsejo vidurio ir viskas. O po to sakykit, kad galiu ta keleta dienu padirbt po vizos pasibaigimo arba tiesiog iseikit is darbo ir viskas smile.gif Sakykit, nezinojau, galvojau kad kaip praeitais metais.
Atsakyti
Su tokiais bajeriukais gali be algos palikt, plisu dar ten mokesciu dali paprastai susigrazinti gali, tai nemanau kazi ar cytint iseitis wink.gif
Atsakyti
Priklauso nuo darbdavio poziurio i sita reikala, kai kurie be parkiu pasilieka darbuotoja padirbt savaite dviem ilgiau po vizos pabaigos.
Atsakyti
hayy,

tai aš teiraujuos, ar yra žmonių čia kurie ima darbą iš Intrax?

o šitąą, kaip jum skamba darbas Vašingtone, padavėja, 3.12USD per valandą, plius arbatpinigiai nuo 50USD per shift.?Nuu plius ten dar housingas brangus ( per sav. nuo 100USD).

Ačiūū .]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesspindis: 01 vasario 2011 - 10:32
Housingas brangus? 100$/mėn? Ten, kur siunčiau savo CV, siūlo housingą už 400-700$.
Atsakyti
QUOTE(saulesspindis @ 2011 02 01, 11:31)

saulesspindis, 01 Vas 2011 - 11:31, para�ė:

saulesspindis, 01 Vas 2011 - 11:31, para�ė:

hayy,

o šitąą, kaip jum skamba darbas Vašingtone, padavėja, 3.12USD per valandą, plius arbatpinigiai nuo 50USD per shift.?Nuu plius ten dar housingas brangus ( per sav. nuo 100USD).

Ačiūū .]

hayy,

Ačiūū .]

Taigi parase kad ne per men o per sav 100USD housingas.

Na nzn gal darbas visai neblogai ir skamba, jei dar meals duotu free, housingas tikrai neispigiausiu, bet ko noreti tokiam dideliam mieste, bet viliojantis pasiulymas. rolleyes.gif tik tiek kad jeigu cia is Intrax tai man labai jau skausmingai atrodo moketi tuos 850 USD... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo die2ux: 01 vasario 2011 - 11:00