QUOTE(Avietina @ 2011 05 17, 11:03)
Maniskis taip rodydavo, kad nori valgyt. Ima kruti, spjauna ir rekia, vel ima, spjauna ir rekia, suprask - "duok buteliuka"!
mamytes, mano mazylis irgi kartais taip dare (laimei retai, bet zinau, kaip tai bjauru, ypac nakti
), bet jis buteliuko nera burnoje turejes. tai man net mintis nekilo, kad duot ka nors kita, o ne kruti.
taigi, toks elgesys nebutinai turi buti susijes su buteliuku. jums taip atrodo, nes turit tokia alternatyva. o kai tokios alternatyvos nera, tai ir ieskai kitokios iseities.
kas man padedavo - neduodu kruties, stengiuosi nuramint kitais budais, kai nurimsta vel bandau siulyt, jei verkia, vel raminu, kartais net uzmiega, paskui vel pasiulau ir ... kazkaip paimdavo.
kitas varijantas - tikrai gali ka nors skaudet - gal pienlige? gal truputi ausyte pamaudzia? (reikia gydytojai pasirodyt). O gal dantys dygsta? mano maziukui tokios problemos buvo apie 4 men. dabar 6 men, jau turim 2 dantukus. tai kai supratau, kad dantukai lenda - kai tik isiverkia ir neima kruties, patepu dantenas su kamistad, ir po keliu sekundziu duodu kruti - valgydavo pilna burna
arba siaip matydavau, kad nevalgo is per didelio noro valgyt
- ciumpa kruti, pirma minute per daug nebega ir psio
tai bandydavau pries pasiulant kruti pamasazuot, padejo
zodziu, ieskokit kokios nors kitokios iseities, o ne misinuku ir buteliuku. kai pradedi su misinukais ir buteliukais, deja, mazeja pienuko.
dar del pieno kiekio, kad mazai nusitraukiat - ne rodiklis. mano vaikutis per puse metu virs 5 kg. priaugo (dabar sveria virs 8), taigi pieno sociai, o reikejo viena kart nusitraukus palikt
- vos ne vos kokius 90 ml. privarvinau. ir krutys tokios tuscios po to nusitraukimo buvo, kad emiau galvot, kad pienas dingsta