QUOTE(super_saulyte @ 2011 05 13, 15:20)
Istversim si laikotari, tik reik daug gelezines kantrybes.
Mano maziuke alergiska kvietiniams ir
pieno produktams. dar su ryziais ir grikiais reik neersistengt ir dar neaisku kam alergiska. Ar pakankamai visu medziagu ji gauna su pienuku, ar nieko jai netruksta?
Butent, tereikia kantrybes. Bet mamoms NERA neiveikiamu kliuciu.
Be jokios abejones Mamos Pienas patenkina
visus vaikelio poreikius (ir ne tik mitybos) iki pusmecio (o ir gerokai ilgiau).
Jei alergiska karves pienui, gali buti, kad alergiska ir karves pieno misiniams...
QUOTE(liate @ 2011 05 13, 15:47)
sveikutės, turiu problemą - baigiasi pienas, o mano metinukas beveik vien tik MP valgo. Miegam kartu, keletą paskutinių naktų čiulpia beveik pastoviai visą naktį (anksčiau valgydavo kas 2 val), dieną taip pat kur buvęs, kur nebuvęs prašo (.), o aš jaučiu, kad pieno visai sumažėjo, papai minkšti, vaikas alkanas...nejaugi maitinimui galas
, patarkit ku daryt
Pienas NESIBAIGIA siaip sau, kol stimuliuojamos krutys. Krutu minkstumas NERA zenklas, kad pienelio mazai. Jei zinda daznai, galbut todel tos krutys atrodo tuscios.
O gal atsinaujino menesines ir del to pienelio sumazejo?
Pirmuju metuku 'krize' paskatina daznesni zindyma, taippat ir dantuku augimas (daznai mazyliai atsisako kito maisto).
Metinukui butina siulyti ir kitoki maisteli
QUOTE(Magira @ 2011 05 13, 17:36)
Mums 9men ir 2 savaites sveriam 8kg 80g
o buteliuko neima
Nuo 6 menesiu vaikutis turi gerti is puodelio su snapeliu , buteliuku nuo pusmecio reikia atsisakyti. Kaip ir ciulptuku...
We are the only species of mammal that doubts our ability to give birth. It's profitable to scare women about birth. But let's stop it. I tell women: Your body is not a lemon. Ina May Gaskin