o kiek laiko praeina iki jis atsibunda
LABAI alkanas ir LABAI piktas?
Gal Jus truputi uzdelsiat..neuzbegat uz akiu jo pykciui?
Na jis turetu prabudineti, imti muistytis, ziotis ar kaip kitaip rodyti, kad tuoj bus skandalas, jei jis negaus savo maisto?
Gal jums labiau sektusi, jei spetumet pries jam isirekiant pradeti maitinti?
Ir gal jus jam diktuojat salygas, kada jis turi valgyti, o ne jis jums reguliuoja savo laika?
Na ir siaip kalbant apie tai ar uztenka ar neuztenka jam maisto - po menesio paziurejus i vaika jau vizualiai matosi pagal isvaizda ar jis priaugineja svorio..veidas darosi apvalesnis, oda ne tokia skaidri..rinkiu atsiranda..net nebutina sverti, kad tai pamatyti..
Ir ar butina nusitraukineti?
veikiausiai as spjauciau i misini ir is vis jo neduociau..uzsideciau ausinuka, jei nervintu jo verkimas..stebeciau ji..ji reakcijas..ir kantriai po truputi zindyciau..tiek, kiek jis papraso..
Gal Jums taip atrodo tik, kad JAM NEUZTENKA?
QUOTE(Lynete @ 2011 05 05, 15:56)
Aciu uz atsakyma! Viska supratau, as labai stengiausi ir meginau taip daryti keleta savaiciu bet man neisejo.
As darau isvada kad priezastis ne tame kad neuztenka pieno, o tame kad vaikas atsisako zisti nes priprato prie buteliuko. Taip isejo, kad pirmas 4 dienas jis buvo maitinamas misinukais, o tik veliau pradejo zisti + gauti nutraukta piena, bet beda tame kad ligonineje man liepe BUTINAI primaitineti misinuku
nes atseit pieno nepakanka, taip ir prasidejo musu bedos su tuo primaitinimu, tik kuo toliau tuo primaitinti tenka daugiau.
Nakti as jo neprimaitinu, bet jis neisciulpia iki galo, uzmiega, as zadinu, keiciu pampi, vel zinda ir vel uzmiega, buna kad po to nutraukineju likuti ir sekanti maitinima sumaitinu is buteliuko ir vel duodu kruti... jam aisku neuztenka ir jis ismiega labai trumpai po 1.5 val buna ir maziau (buna kad per ta laika as net nespeju atsigulti nes einu atsigert arbatos ir nusitraukt pieno likucius). Galu gale ryte jis atsibunda LABAI alkanas ir LABAI piktas, kruties imti nenori ne uz ka, zviegia ir nenusiramina kol negauna tuoj pat misinuko...O as bunu jau labai pavargusi ir neissimiegojusi po tokios nakties ir pasiduodu su asaromis ir mintimis kad kadangi jo pirmosiomis dienomis "mama" jam buvo buteliukas su soske, tai ir dabar manes kaip mamos turbut nepripazista. Ir istorija kartojasi kiekviena karta kai meginu padaryti maitinimo tik is (.) serija, nesvarbu kaip daznai kisciau krutine ir kiek jo nervu pakaktu zisti.. galu gale ateina alkio krize, baisus ryksmai ir misinukas. O siandien isvis jis atsibudes net nenorejo meginti imti (.) nors ten tikrai buvo pieno, ir tada as supratau kad maitinu tikriausiai paskutines dienas, vaikas priejo to momento kad nutare atsisakyti kruties. Man be galo liudna ir graudu net asaru neina laikyt, nes dejau tikrai labai daug pastangu ir labai noriu maitinti... bet mano vaikas pasirinko ne mane, o misinuka