QUOTE(pupsikutas @ 2011 03 23, 13:13)
sveikos,
turiu tokia beda. mano dukrytei 2 savaites. maitinu ja savo pienu ir primaitinu misinuku nan ha1.
mano krutine nedidele ir gan kietoka. pieno nera daug ir jis visai nemaistingas. nes dukryte pazindzius, misinio suvalgo 90 gr. gal zinote kaip butu galima spresti sia bedele, kad pieno but daugiau ir jis but maistingesnis. jo net spalva ne balta
ir dabar dar kuri diena dukryte nepasitustina. gal netinka misinys, nors gydytoja sake nekeisti. o gal mano pienas jai netinka?
dekui uz patarimus
turiu tokia beda. mano dukrytei 2 savaites. maitinu ja savo pienu ir primaitinu misinuku nan ha1.
mano krutine nedidele ir gan kietoka. pieno nera daug ir jis visai nemaistingas. nes dukryte pazindzius, misinio suvalgo 90 gr. gal zinote kaip butu galima spresti sia bedele, kad pieno but daugiau ir jis but maistingesnis. jo net spalva ne balta
ir dabar dar kuri diena dukryte nepasitustina. gal netinka misinys, nors gydytoja sake nekeisti. o gal mano pienas jai netinka?
dekui uz patarimus
Is tikruju krutines dydis ne prie ko. Mano drauge dvynukus iki metu ismaitino su maza krutine. Pas mane irgi nedidele ir maitinu - svarbu noras. Pamenu as saviske maziuke visada maitindavau su "dabavke"..per viena karta jai budavo maza, tada po kurio laiko (pvz po pusvalandzio ar dar greiciau) duodavau pakartotinai ta pacia kruti. Taip ji pavalgydavo to tolimesnio riebesnio pienuko ir pastimuliuodavo piano gamyba zisdama...kabedama ant kruties. Kartais atrodoydavo vaikas uzmigo prie (.)(.), bet vis tiek reikia laikyt, netraukt kruties, jis taip pasisotina kai prisikaupia laseliai praryja. Tad mesk lauk buteliukus ir zindyk, kuo daugiau zis - tuo labiau gaminsis pienukas. Be to papukai ne tesmenys, ten pienas nesikaupia litris, pienas gaminasi zindymo metu, smegenise tad svarbu ramus nusiteikimas, jokiu nervu ir mociuciu patarimu, tik tu viena su savo mylimu kudikeliu. Tikrai padeda oda prie odos kontaktas, nuoka kudikeli priglaudus ir skart jauciasi pripludimas pienuko