As irgi savo trigrasi ikisiu
QUOTE(Drute @ 2011 03 23, 10:59)
merginos turiu ir as nerima. Mano mergyte jau 13 savaiciu (trys menesiai su trupuciu) naktimis kartais ismiega nepabudus, bet dazniausiai valgo viena, o kartais du kartus per nakti. Miegame vienoje lovoje, todel paprastai nuo paprasto jos kniurktelejimo pabundu ir ipratinau mergyte pasimaitinti be pravirkimo. Stai man ir neramu, ar normalu, kad mes ismiegame nakti su vienu ar dviem pasimaitinimais per nakti, slapinasi ir tustinasi gerai, svorio priauga irgi gerai... Tiesa kartais dienomis atpila nemazai.
Kiekvienas vaikas individualus ir poreikiai skirtingi. Maniske dabar diena mazai pamiega, todel nakti ismiega puikiai. Kartais keliasi, kartais ne. Jei vakare pavalgo normaliai, tai miega nevalgiusi iki ryto. Toks ritmas atsirado kazkur 4-5 menesi. Todel manau, kad viskas gerai su tavo mergyte
QUOTE(pupsikutas @ 2011 03 23, 12:13)
sveikos,
turiu tokia beda. mano dukrytei 2 savaites. maitinu ja savo pienu ir primaitinu misinuku nan ha1.
mano krutine nedidele ir gan kietoka. pieno nera daug ir jis visai nemaistingas. nes dukryte pazindzius, misinio suvalgo 90 gr. gal zinote kaip butu galima spresti sia bedele, kad pieno but daugiau ir jis but maistingesnis. jo net spalva ne balta
ir dabar dar kuri diena dukryte nepasitustina. gal netinka misinys, nors gydytoja sake nekeisti. o gal mano pienas jai netinka?
dekui uz patarimus
Mano giliu isitikinimu nemaistingo mamos pieno nebuna, jis toks kokio reikia vaikui tuo gyvenimo etapu. Nuo rkutines dydzio nepriklauso nei pieno kiekis, nei riebumas. Spalva taip pat labai daznai buna nebalta, zinau atveju kai pienukas buvo netgi melsvas. Pirmiausia bega liesas pienukas, kurio vaikas atsigeria, jis daznai buna pavandenijes, skaidrus, veliau atbega ir riebusis pienelis, kuriuo pasisotina vaikas. Labai daznai mamos apsigauna del pienuko riebumo, pamate liesaji pienuka.
O misinio tai tikrai daugokai isgeria. Kiek esu skaiciusi, tai misinio vaikai gali isgerti daugiau nei reikia, nes jis is buteliuko bega lengviau.
O pienukas tinka. Jei kudikiui sunku pasitustinti, pareguliuokit savo mityba - gerkit slyvu sultis, valgykit dziovintas slyvas, kivius.
Sekmes