Sveiki,
paprašysiu ir aš Jūsų patarimo-pagalbos. Tikriausiai skambės juokingai tačiau...
Mums prasidėjo 2savaitė. Ligonineje jokio valgau-miegu grafiko nebuvo, o jau apie trečia para vaikas diena miegodavo po tris val, vakarais trupučiuka sunkiau uzmigdavo, nakti keldavosi taip pat apie porą kartu. Čia mano trečias vaikas ir atrodo viskas turėtų būti aišku ir paprasta, bet...
Nerima kelia keli dalykėliai (kuriu anksčiau nebuvo, arba buvo kitaip)
1. Mes dieną valgom kas tris val, vakare pabnam ilgiau prie krūties, kartais net abieju prireikia vienam kartui (tik kažkodėl pieno nuo to nepadaugėja). Tuštinamas iki 5 kartu, tačiau kasdien vis rėčiau. Šlapinames - na prieš kiekvieną maitinimą pampersas buna pilnas ir kartais dar bekeičiant pasišlapinam - šlapimas skaidrus tai manau kokius 10kartu pasišlapinam. Vaikas valgo ne ilgiau nei 10 min.
2. kitas dalykas krutine - desine dar kol kas normaliai prisipildo, ir vaikas dazniausiai pasitustina pavalges is jos, ir valgo kazkaip geriau. o kaire puse buna kazkokia minksta, neprisipildziusi, ir nors atrodo pradzioje vaikas pastoviai ciulpia-ryja ir jam pavalgius dar pavyksta isspaust pienuko - man kazkodel neramu. Kaip galeciau ir ar tureciau padidinti pienuko ir kitoje krutyje??? Vakar vakare jau valgem is abieju krututai siandien tikejausi kad pienuko padauges, bet kaip buvo taip ir yra.
atsimenu su pirmais 2 vaikais bent jau pirma menesi viskas fontanais begdavo (nors suprantu kad ir tai ne visada gerai, tik gal mamai ramiau), o si karta jokiu fontanu, jokiu krutines prisipildymo (dylgciojimo) pozymiu pries maitinima.
Kol kas problemos nematau, bet viduje vis kirba mintis ir mum pakanka visko. Atrodo jei truktu pienuko - nemiegotu, pastoviai valgytu ??
Ir dar valgom taip trumpai o miegam ilgai
Zodziu kol kas tik lengvai "nerimauju" - ir vis save raminu kad tikrai viskas bus gerai