Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai jau greit žingsniuos į mokyklėlę

QUOTE(gabriele @ 2011 08 20, 13:30)
Pirkom Herlitz kuprine,

mes pirkom Delsey. su Herlitz Sva atrodo kaip pirmasis žmogus mėnulyje, t.y. su spinta ant nugaros unsure.gif
Atsakyti
Na, musu Herlitz neatrodo didele, matavomes pries perkant g.gif
Atsakyti
Kokie dideli vaikuciai thumbup.gif

O musu kuprine va tokia, ten kur su voratinkliais ax.gif

http://www.amazon.de...d_sim_sbs_hg_15

Mes sia vasara buvome Turkijoje, pries savaite sventojoje. Sventojoj visiskai nepatiko, ten vaziuot nebent del zuvies blush2.gif biggrin.gif

O mus pacius galite matyti Facebook 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

mums ši vasara prabėgo, net mirktelėti nespėjom biggrin.gif į mokyklą po truputi ruošiasmės, svarbiausia ir sunkiausia - išmokti anksti keltis. Uniforma jau kabo, pirmokėlė net spirga į ją žiūrėdama. Kaip jūsiškiai ar laukia rugsėjo 1 bigsmile.gif

labai smagios visų atostogos, vaikai jau dičkiai, net jaunesni sesės/broliai užaugę. Mes spalio mėn skrisim į Egiptą, vasarą auginom brolį, tai nelabai pavyko ištrūkti, užtat visą vasarą vaikai praleido sodyboj thumbup.gif

SB, Dominykas kartais ne SKM stovykloj buvo?

gabriele, SB jūs iš to puslapio ir siuntėtės? kiek laiko siunčia į LT?
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2011 08 20, 18:37)
SB, Dominykas kartais ne SKM stovykloj buvo?

SKM mirksiukas.gif

Ne, as paciupinejau Office1, bet uzsisakiau per pigu.lt, nes taip pigiau biggrin.gif

Sveikinu su suneliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2011 08 20, 17:37)

Mes pirkom is www.alma.lt, o matavomes irgi office1 smile.gif Dar negavom, nes uzsakiau tik ketvirtadieni. Raso per 2-5 d.d. turi pristatyti.
Atsakyti
O kur gera penala nupirkti, toki kur tvarkingai galima susideti rasiklius, liniuotes ir t.t.? Uzpildytu as nepirkau, nes jos papildymai man nepatinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2011 08 21, 09:16)
O kur gera penala nupirkti, toki kur tvarkingai galima susideti rasiklius, liniuotes ir t.t.? Uzpildytu as nepirkau, nes jos papildymai man nepatinka blush2.gif

va penalų kainos tai mane pribloškė doh.gif kuprinių kainoms kažkaip buvau nusiteikus iš anksto...

mes radom tarp daugelio užpildytų tuščią.
Atsakyti
ačiū labai, kad pasidalinot internetiniais puslapiais, užsakiau ir aš kuprinę ax.gif mane tai šokiravo kainų skirtumas, office1 kuprine su arkliu kainuoja 200 brangiau blink.gif na tiesa ten su penalais ir maišiuku, be kurių puikiai apseisim. Penalą pirkau apvalų su dviem skyreliais, Justui tas atlenkiamas nepasiteisino, per mažai spalvų tilpo.

SB, ačiū už sveikinimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2011 08 21, 10:33)
mes radom tarp daugelio užpildytų tuščią.

Kur radote?

QUOTE(taja:) @ 2011 08 21, 11:38)
ačiū labai, kad pasidalinot internetiniais puslapiais, užsakiau ir aš kuprinę  ax.gif  mane tai šokiravo kainų skirtumas, office1 kuprine su arkliu kainuoja 200 brangiau blink.gif  na tiesa ten su penalais ir maišiuku, be kurių puikiai apseisim. Penalą pirkau apvalų su dviem skyreliais, Justui tas atlenkiamas nepasiteisino, per mažai spalvų tilpo.
SB, ačiū už sveikinimus ax.gif

Kaip arodo apvalus penalas? blush2.gif

O kokius batus aves jusu berniukai? Ziurineju juodus batelius, kai pradedu isivaizduoti domke su jais, juokas suima doh.gif Kokio tipo tiktu 7 metu vaikui bateliai prie kostiumo?

As darzelio isleistuvems jam juodas basutes nupirkau, maniau ir rugsejo 1 dienai tiks, bet ziurint i siandien dienos ora-ieskau jam bateliu...
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2011 08 21, 11:11)
Kur radote?
Kaip arodo apvalus penalas? blush2.gif

akropoly Officekažkoks. bet reikėjo gerai paieškoti, ant apatinių lentynų buvo užkištų tuščių.

apvalus - turbut su užtrauktuku medžiaginis.
Atsakyti
aš irgi pateršiu ax.gif (tvarkiau Sva vasaros popieryną), tai va pora piešinių:

user posted image
user posted image
gal nešti psichologui g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti