Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai jau greit žingsniuos į mokyklėlę

na ką, skubu pasigirti: o kur aš buvau, o kur buvau rolleyes.gif buvau su ex-balionas pasimatyti tongue.gif

tik va grįžus MB pasitiko su žinia: Marių palikau su seneliu ligoninėj - lūžo raktikaulis - gera vasaros pradžia verysad.gif vnz, gipsinis ir rntgeninis vaikas nuo patleliukystės unsure.gif
Atsakyti
Smagu, kad san mane aplanke ax.gif

Kaip Marius? Gipsavo ar tik itvara gavo? Liudna verysad.gif , linkiu greito gijimo 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-balionas @ 2011 06 20, 13:53)
Kaip Marius? Gipsavo ar tik itvara gavo? Liudna  verysad.gif , linkiu greito gijimo  4u.gif  wub.gif

sugipsavo. nieko, greit apsiprato - ir valgo ir sysioja pats (su viena ranka) smile.gif
Atsakyti
Kur visi ir visos dingo? Jau atostogaujat ax.gif

Jau baigesi Matui mokslo metai, oficialiai perkeltas i antra klase. Nors kitais metais bus antroku/trecioku klaseje. Cia iprasta maisyti klases. Pazymiai geri, mokytoja parase, kad Matas populiarus, kitu megstamas ir gerbiamas vaikas blush2.gif, taigi viskai gerai thumbup.gif.
Ryt isvaziuoja i stovykla dviem savaitems.

San, kaip Marius? Dar su gipsu?
Atsakyti
Kaip sekasi vasaroti?
Atsakyti
Sekasi neblogai, tik kad tos vasaros jau kelios dienos liko...sad.gif Man jau kitą savaitę į darbą unsure.gif Aptingau per vasarą visiškai, kažkaip labai greit ji prabėgo...

Pailsėjom, paatostogavom ir su vaikais ir be vaikų, tikros bonifacijaus atostogos buvo thumbup.gif

Pirmokas į mokyklą beveik suruoštas, trūksta vos kelių smulkmenų. Ech, manau, kad gan greit 7 metai prabėgo, dar atsimenu kaip kažkas temoj apie miegojimą su pėdkelnėm diskutavo bigsmile.gif , o štai jau į mokyklą ruošiam...

Limcamca, kaip pas jus po riaušių atmosfera? Tikiuosi jūsų asmeniškai nekliudė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astux: 18 rugpjūčio 2011 - 15:57
Sveikos,

Man irgi i darba kita savaite, po atostogu biggrin.gif

I mokykla turime tik didziausius pirkinius, kostiuma ir kuprine. Visa kita supirksiu rytoj ir bus ramu biggrin.gif

Domas buvo isvaziaves 10 dienu i krepsinio stovykla Karkleje. Pirma karta be teveliu buvo, pasiilgo biggrin.gif O ir ma kiek streso buvo paleist nuo sijono blush2.gif
Atsakyti
grįžom ir mes po visų atostogų karsta.gif bandysim pratintis prie kasdienybės. nors vistiekkeisis visa dienotvarkė nuo 09 01. dar nežinau kaip čia reiks priprasti ir susirikiuoti viską unsure.gif
apsipirkę jau esam pilnai daugmaž...

ai va čia mūsų "pagrindinė" šiųmetė atrakcija hihihi.gif : http://road.lt/2011/08/07/lenkija2011/
Atsakyti
Sveikos,

taigi, taigi greit praleke ta vasarele... Uzusienyje nebuvom, poilsiavom lietuviskam pajuryje. Oras buvo geras, tik vanduo saltas, tiksliau man laaabai saltas, o merginoms buvo liuks smile.gif Ir siaip ramiai namie nesedejom, vis vazinejom tai sen, tai ten...

Mokyklai pasiruose, na truksta dar kuprines, bet turetume kita savaite gauti. Pirkom internetu, nes taip pasirodo yra pigiau, nei pirkti parduotuveje ir dar su pristatymu i namus.

San, perskaiciau jusu keliones aprasyma, man patiko rolleyes.gif Labai lengvai skaitosi, idomiai parasyta. Cia tu rasei ar tavo vyriskis?

O cia patersim eteri:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2011 08 20, 10:32)
Cia tu rasei ar tavo vyriskis?

abu - vieną dieną vienas, kitą kitas smile.gif
Atsakyti
Smagi vasarėlė, tik gaila, kad jos tiek nedaug, mes ir atostogavom prie lietuviško pajūrio Nidoj, pirmą kartą stebėjausi, kad Nida pilna turistautojų, o prie jūros žmonių nulis rolleyes.gif Bet šiaip laiką praleidom labai thumbup.gif. Kitamet jau gyvensim savo namuke, tai rupesčių per akis. rolleyes.gif

Domantas ir jau mokyklai beveik suruoštas, tik truksta pagrindinio daikto kuprinės, o kokias jus kuprines pirkot? g.gif

o čia mes
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(san @ 2011 08 20, 11:04)
abu - vieną dieną vienas, kitą kitas smile.gif

Net neitarciau, kad abu raset, atrodo, kaip vieno zmogaus smile.gif

Pirkom Herlitz kuprine, va tokia: http://www.amazon.de.....IN=B004RAY0TQ.

Tik Lietuvoje, ir aisku uz lietuviska kaina.
Atsakyti