Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai jau greit žingsniuos į mokyklėlę

QUOTE(astux @ 2011 06 11, 18:47)
Tai ne čia... žinau tėvai ir atostogaut mokslo metų eigoj išvažiuoja  smile.gif

O dėl parėjimo iš mokyklos, kadangi maniškiui pamokos bus iki 16 val. tai aš grįždama iš darbo pasiimsiu arba vyras, labai gerai išsisprendė užimtumo po pamokų klausimas.

Kaži kaip tajos:) reikalai? gal kas girdėt??

Sveikos 4u.gif

mes vieni iš tokių tėvų ir pirmoj, ir antroj klasėj važiavom atostogauti rugsėji blush2.gif

kas per mokykla, kad taip ilgai pamokos. O gal antra pamaina g.gif

taja gerai biggrin.gif turim Jonuką, gimė birželio 5, per tėvelių dieną. Viskas labai greitai ir sklandžiai pavyko, jau kitą dieną jaučiausi kaip negimdžiusi, o ir namie labai gerai susitvarkom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2011 06 11, 18:53)
Sveikos  4u.gif

mes vieni iš tokių tėvų ir pirmoj, ir antroj klasėj važiavom atostogauti rugsėji  blush2.gif

kas per mokykla, kad taip ilgai pamokos. O gal antra pamaina g.gif

taja gerai  biggrin.gif  turim Jonuką, gimė birželio 5, per tėvelių dieną. Viskas labai greitai ir sklandžiai pavyko, jau kitą dieną jaučiausi kaip negimdžiusi, o ir namie labai gerai susitvarkom  thumbup.gif

Užrašiau Lauryną į katalikišką privačią mokyklą, ten užimtumas iki 16 val. kad tėveliams nereiktų lakstyt pasiiminėt. Ten išvis, šiek tiek kitaip organizuojama veikla, bet man patiko jų "neskubančios mokyklos" idėja ir koncepcija.
Atsakyti
turim Jonuką, gimė birželio 5, per tėvelių dieną. Viskas labai greitai ir sklandžiai pavyko, jau kitą dieną jaučiausi kaip negimdžiusi, o ir namie labai gerai susitvarkom  thumbup.gif

na taiu sveikinam 4u.gif isibegeja trecias ratas biggrin.gif kas toliau g.gif
Atsakyti
Viskas labai greitai ir sklandžiai pavyko, jau kitą dieną jaučiausi kaip negimdžiusi, o ir namie labai gerai susitvarkom  thumbup.gif

Niu va kaip paprasta. Kažkaip skamba gan viliojančiai biggrin.gif
Atsakyti
Taja:), sveikinu su sunelio gimimu 4u.gif. Smagu, kad viskas gerai wub.gif

Mums net neleidziama pagalvoti apie vaiko isleidima i parduotuve sioje visuomeneje doh.gif.

Limcamca, pas jus vaikai tik viena menesi vasaros atostogu turi?
Atsakyti
Sveikos,

Taja, sveikinimai su Jonuko gimimu rolleyes.gif

Limcamca, katuke laikosi puikiai smile.gif Tikriausiai pakankamai protingas gyvunas mums teko, tai problemu jokiu neturim (3xtpfu). Tiesa, turim viena problema - ner LT kampiniu uzdaru WC, tai jau nusiziurejau uzusienyje mirksiukas.gif Bet siaip tikrai miela katyte ir jau neisivaizduojam, kaip galejom be kates gyventi blush2.gif

Astux, cia jus i sv. Juozapo eisit? A kodel butent ja pasirinkot unsure.gif Nes asmeniskai man ju mokymosi budas nelabai patinka, bent jau nenoreciau, kad mano vaikas taip mokytusi...
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2011 06 11, 19:53)
taja gerai  biggrin.gif  turim Jonuką, gimė birželio 5, per tėvelių dieną. Viskas labai greitai ir sklandžiai pavyko, jau kitą dieną jaučiausi kaip negimdžiusi, o ir namie labai gerai susitvarkom  thumbup.gif

SVeikinimai jums dideliausi.
Visai visai seimynai 4u.gif 4u.gif

QUOTE(astux @ 2011 06 12, 12:56)
Niu va kaip paprasta.  Kažkaip skamba gan viliojančiai  biggrin.gif

Aha, biski net pavydas sueme lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ex-balionas @ 2011 06 12, 17:06)
* Mums net neleidziama pagalvoti apie vaiko isleidima i parduotuve sioje visuomeneje  doh.gif.

** Limcamca, pas jus vaikai tik viena menesi vasaros atostogu turi?

* pas mus irgi unsure.gif
** Taip. Bet, mokslo metu eigoje turi beveik kiekvieno vadinamo "term'o" viduryje ir pabaigoje po savaite ar tai dvi biggrin.gif Nemanau, kad persimoko biggrin.gif O, ir kita vertus, tevams atkrenta beda, kur vaikus deti, jei jie atostogautu 2 menesius su virsum.

Kaip jus begyvenat?

QUOTE(gabriele @ 2011 06 12, 20:36)
Limcamca, katuke laikosi puikiai smile.gif

Uch, tai smagu thumbup.gif Musu tigre irgi linksmina visa seimyna thumbup.gif

Neiskepet, dar? vacation1.gif Lietaus, gal atsiusti?
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2011 06 12, 19:36)
Sveikos,

Astux, cia jus i sv. Juozapo eisit? A kodel butent ja pasirinkot unsure.gif Nes asmeniskai man ju mokymosi budas nelabai patinka, bent jau nenoreciau, kad mano vaikas taip mokytusi...

Aha, į šv.Juozapą. Nu matai, bent jau už Riešės man šimtą kart geriau pasirodė. Kiti variantai man netinka dėl vežiojimo. ir jei jų perspektyva turėt mokykla iki 9 klasės pasitvirtins, tai man dar labiau priimtina. Aš už tai, kad į vaiką žiūrėtų ir vertintų kaip asmenybę, nepriklausomai nuo jo brangių daiktų ar tėvų darbovietės. Laurynas paskutiniu metu yra ypač jautrus, balso pakėlimas ir ašaros. Ir jo pirmas klausimas ar už klaidas mokykloj nebars. 16 mokinių, tai ne 24, skirtumas didelis. Man svarbu, kad mokykloj ugdytų kaip dorą, sąžiningą, atsakingą žmogų, kad jis ten nebijotų klysti ir nebijotų klausti. Kaip bus, parodys laikas, kol kas aš tuo pasirinkimu neabejoju.

QUOTE(Limcamca @ 2011 06 13, 14:09)

Neiskepet, dar?  vacation1.gif Lietaus, gal atsiusti?

Vakar jau gavom, bet ir dar nepamaišytų. O ką, daug turit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2011 06 12, 19:36)

O kas būtent tau nepatiko? ax.gif Įdomu sužinot
Atsakyti
ačiū visoms už sveikinimus ax.gif kaip matau savanorių perimti estafetę netrūksta thumbup.gif

Astux, nežinau konkrečiai apie šią mokyklą, bet mano Justas irgi lanko privačią, kur gali būti iki 18.00, tai tikrai labai patogu.
Aistę jau leisiu į paprastą, vis tiek būsiu namie, tai ne problema pasiimti per pietus. Beje, Aistė eis į vieną klasę su Guoste bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Astux, as labai issamiai nesigilinau i tas "Ateities laboratoriju tipo" mokyklas ax.gif Tik kiek skaiciau, tai teoriskai tikrai atrodo viskas nerealiai grazu. Bet man noretusi, kad kas nors galetu pasidalinti konkrecia praktika, o to LT dar nera. Eksperimentuoti su savo vaiku kazkaip man nekyla noras 4u.gif
Tai vat, kas konkreciai man nelabai tiko:
- nera garantijos, kad bus daugiau klasiu nei pradines. O pabaigus tokia mokykla, ateiti i "tradicine" 5-ta klase, manau vaikui butu toooks stresas, kad vat tada tai prasidetu problemos unsure.gif
- mano Mo yra labiau "vykdytojo" tipas, o tokiam vaiko tipui si mokykla gali buti dar blogiau nei "tradicine"
- nepatiko tas principas "ka noriu, ta dabar ir darau". Na nebus taip visa laika gyvenime, kad ka noresi ta ir darysi...
- nenoreciau, kad mano vaikas pradetu pervertinti savo sugebejimus, jegas ir pan. , o tokioje mokykloje gali taip ir atsitikti, jei visa laika bus tik giriama, skatinama. Man asmeniskai toks zmogaus tipas "as esu pats pats geriausias ir absoliuciai viska sugebu" nelabai patinka ax.gif

Na, nesiplesiu daugiau ta tema, galim susitikti gyvai diskusijai (ar jau atostogaujat), gal dar pakeisciau nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2011 06 14, 11:31)
Sveikos,

Astux, as labai issamiai nesigilinau i tas "Ateities laboratoriju tipo" mokyklas ax.gif Tik kiek skaiciau, tai teoriskai tikrai atrodo viskas nerealiai grazu. Bet man noretusi, kad kas nors galetu pasidalinti konkrecia praktika, o to LT dar nera. Eksperimentuoti su savo vaiku kazkaip man nekyla noras 4u.gif
Tai vat, kas konkreciai man nelabai tiko:
- nera garantijos, kad bus daugiau klasiu nei pradines. O pabaigus tokia mokykla, ateiti i "tradicine" 5-ta klase, manau vaikui butu toooks stresas, kad vat tada tai prasidetu problemos unsure.gif
- mano Mo yra labiau "vykdytojo" tipas, o tokiam vaiko tipui si mokykla gali buti dar blogiau nei "tradicine"
- nepatiko tas principas "ka noriu, ta dabar ir darau". Na nebus taip visa laika gyvenime, kad ka noresi ta ir darysi...
- nenoreciau, kad mano vaikas pradetu pervertinti savo sugebejimus, jegas ir pan. , o tokioje mokykloje gali taip ir atsitikti, jei visa laika bus tik giriama, skatinama. Man asmeniskai toks zmogaus tipas "as esu pats pats geriausias ir absoliuciai viska sugebu" nelabai patinka ax.gif

Na, nesiplesiu daugiau ta tema, galim susitikti gyvai diskusijai (ar jau atostogaujat), gal dar pakeisciau nuomone  mirksiukas.gif

Nebūtina tą nuomonę keist, normalu, kai yra skirtingi požiūriai. Visur yra savų privalumų ir minusų, man čia daugiau privalumų pasirodė ir tiek ax.gif . Aš oficialiai atostogausiu nuo 27d., tai gal tada ir susitinkam? nes dabar dar vistiek į darbą kasdien važiuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astux: 14 birželio 2011 - 12:45