Parodau savo Karolį. Sukūriau kažkokią galeriją, dar nelabai moku naudotis. Į mano seną temą neleidžia dėti naujų fotkių.
http://www.supermama...?...&album=9207
Senoj temoj dvynukės
http://www.supermama...?...19493&st=12
KREGZDUTE, tavo mergytes kokios fainuoles Abi vienodos, neatskirsi
Senoj Kregzdutes temoj, pazistamu ir senai skaitytu vardu uzmaciau: Mamane, Pupsas
Senoj Kregzdutes temoj, pazistamu ir senai skaitytu vardu uzmaciau: Mamane, Pupsas
Kregzdute, sveikinu su tokiomis nuostabiomis dukrytemis
O Karolis toks blondinas
O Karolis toks blondinas
Negaliu ir aš susilaikyt nuo sveikinimų KREGŽDUTEI
Tokias naujienas nedažnai tenka išgirst,ar ne? Ot bus klegesio jūsų namuose, ir dabar turbūt nelabai jo trūksta? SMAGU Bandau įsivazduot...
Tokias naujienas nedažnai tenka išgirst,ar ne? Ot bus klegesio jūsų namuose, ir dabar turbūt nelabai jo trūksta? SMAGU Bandau įsivazduot...
Ačiū ačiū Bardakas totalus, bet pailsėsiu kai į pemsiją išeisiu
Sveikos,
sveikinimai visoms vel tapusioms mamytemis O dvynuku gimimas man kazkas isvis nerealaus
O mes irgi turim trecia "dukryte", va prasom susipazinti : Šeila
sveikinimai visoms vel tapusioms mamytemis O dvynuku gimimas man kazkas isvis nerealaus
O mes irgi turim trecia "dukryte", va prasom susipazinti : Šeila
Aaaa kooooks grozis
Kaip, mergytės reaguoja??
Kaip, mergytės reaguoja??
QUOTE(gabriele @ 2011 04 05, 13:05)
o jei koooooooooooooooooooooooks grožis
Daivika, sveikinu
Gabriele, koks čia katytė, kad neįžeisčiau, turbūt kokia kilminga "panelytė"? Nerealaus grožio
Ar darželiuose jau gvildenamos išleistuvių temos? Pasidalinkit Kaip, kada kur?
Gabriele, koks čia katytė, kad neįžeisčiau, turbūt kokia kilminga "panelytė"? Nerealaus grožio
Ar darželiuose jau gvildenamos išleistuvių temos? Pasidalinkit Kaip, kada kur?
Aciu uz pagyrimus musu katulei
Limcamca, merginos reaguoja labai gerai, manau, neprasovem pro sona isigydami namini gyvuna. Monika ir jos WC priziuri, ir maisto ideda, sukuoja, vienu zodziu, kaip ji pati sako "cia mano leliukas". Bent jau kol nenusibodo... O Simona tai tik zaidzia ir siek tiek skriaudzia, nes nesupranta matyt, kad kate mazesne uz ja. Kartais kaip paima, kaip suspaudzia, tai tik Seilos kniaukimas pasigirsta
Astux, Seila butu kilminga panele, jei mama-kate nebutu nuejus "i kaire" : jos mama tikra Siamo, o tetis pilkas lietuviskas rainis Tai va ir auginam "nuodemes vaisiu"
Limcamca, merginos reaguoja labai gerai, manau, neprasovem pro sona isigydami namini gyvuna. Monika ir jos WC priziuri, ir maisto ideda, sukuoja, vienu zodziu, kaip ji pati sako "cia mano leliukas". Bent jau kol nenusibodo... O Simona tai tik zaidzia ir siek tiek skriaudzia, nes nesupranta matyt, kad kate mazesne uz ja. Kartais kaip paima, kaip suspaudzia, tai tik Seilos kniaukimas pasigirsta
Astux, Seila butu kilminga panele, jei mama-kate nebutu nuejus "i kaire" : jos mama tikra Siamo, o tetis pilkas lietuviskas rainis Tai va ir auginam "nuodemes vaisiu"