Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai jau greit žingsniuos į mokyklėlę

Parodau savo Karolį. Sukūriau kažkokią galeriją, dar nelabai moku naudotis. Į mano seną temą neleidžia dėti naujų fotkių.

http://www.supermama...?...&album=9207

Senoj temoj dvynukės thumbup.gif

http://www.supermama...?...19493&st=12
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregždutė: 28 vasario 2011 - 13:28
KREGZDUTE, tavo mergytes kokios fainuoles thumbup.gif Abi vienodos, neatskirsi bigsmile.gif

Senoj Kregzdutes temoj, pazistamu ir senai skaitytu vardu uzmaciau: Mamane, Pupsas wub.gif
Atsakyti
Kregzdute, sveikinu su tokiomis nuostabiomis dukrytemis 4u.gif
O Karolis toks blondinas wub.gif
Atsakyti
Negaliu ir aš susilaikyt nuo sveikinimų KREGŽDUTEI thumbup.gif

Tokias naujienas nedažnai tenka išgirst,ar ne? Ot bus klegesio jūsų namuose, ir dabar turbūt nelabai jo trūksta? biggrin.gif SMAGU wink.gif Bandau įsivazduot...

Atsakyti
Ačiū ačiū drinks_cheers.gif Bardakas totalus, bet pailsėsiu kai į pemsiją išeisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš irgi nustebusi dar gegužiukus radusi. Mums ne taip pasisekė kaip Kregždutei, taigi turiu namie 4 vyrus doh.gif Susilaukiau mažiuko 2010.11.11
Atsakyti
ooo kaip super, seni veidai pasirodo, ir begalo smagu, kad su tokiom naujienom, dideliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

sveikinimai visoms vel tapusioms mamytemis bigsmile.gif O dvynuku gimimas man kazkas isvis nerealaus wub.gif

O mes irgi turim trecia "dukryte", va prasom susipazinti biggrin.gif : Šeila

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriele: 05 balandžio 2011 - 13:11
Aaaa bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kooooks grozis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif

Kaip, mergytės reaguoja??
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2011 04 05, 13:05)
O mes irgi turim trecia "dukryte", va prasom susipazinti biggrin.gif : Šeila

user posted image

o jei koooooooooooooooooooooooks grožis
Atsakyti
Daivika, sveikinu 4u.gif

Gabriele, koks čia katytė, kad neįžeisčiau, turbūt kokia kilminga "panelytė"? Nerealaus grožio thumbup.gif

Ar darželiuose jau gvildenamos išleistuvių temos? Pasidalinkit ax.gif Kaip, kada kur?
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus musu katulei ax.gif

Limcamca, merginos reaguoja labai gerai, manau, neprasovem pro sona isigydami namini gyvuna. Monika ir jos WC priziuri, ir maisto ideda, sukuoja, vienu zodziu, kaip ji pati sako "cia mano leliukas". Bent jau kol nenusibodo... O Simona tai tik zaidzia ir siek tiek skriaudzia, nes nesupranta matyt, kad kate mazesne uz ja. Kartais kaip paima, kaip suspaudzia, tai tik Seilos kniaukimas pasigirsta doh.gif

Astux, Seila butu kilminga panele, jei mama-kate nebutu nuejus "i kaire" blush2.gif biggrin.gif : jos mama tikra Siamo, o tetis pilkas lietuviskas rainis tongue.gif Tai va ir auginam "nuodemes vaisiu" mirksiukas.gif
Atsakyti