JDA, kas cia per grybelis kurio Domas serga??
SUPERBABA, o tai kaip tavo chebra laikosi? Uzejei, tai jau papasakok...
Oho, JDA, kaip baisu. O, kates LT skiepijamos, nuo kirminu privaloma vaistus girdyti?
Uzsisakem ir mes kate, va jau baigiam laiko sulaukti, kt savaite turetume pasiimti, bet tu cia mane dabar prigasdinai
Uzsisakem ir mes kate, va jau baigiam laiko sulaukti, kt savaite turetume pasiimti, bet tu cia mane dabar prigasdinai
QUOTE(Limcamca @ 2011 02 23, 11:40)
Oho, JDA, kaip baisu. O, kates LT skiepijamos, nuo kirminu privaloma vaistus girdyti?
o kokios veislės nžn čia mums atsitiktinumas, greičiausiai po narkozes nusilpus imunitetui pasigavom, aš visą gyvenimą glosčiau lauko kates ir kiek namo parsivesta, ir nieko nebuvo, kaip sakoma buvom netinkamu laiku, netinkamoj vietoj va, ir SB laiko katiną, ne mūsų į galvą neimk;)
QUOTE(Limcamca @ 2011 02 22, 12:42)
JDA, kas cia per grybelis kurio Domas serga??
Gerai laikosi, baigia nugriauti namus Tai sergam, tai i darza einam Nebezinau ka pasakoti-chaosas visiskas namuose
O del katino nepergyvenk, turim ir katina, ir suni, ir paukscius, ir dziungariuka, kuris siuo metu pas mano tevus Ir jokiais gruybais nesergam
Bože, ką radau, pasirodo dar yra gegužiukai
Sveiki visi, 100 metų Linkėjimai visoms ir visiems. O mes net sąraše esam
Pas mus sesės atsirado, tai vėl grįžau į visažinę Supermamą.
Sveiki visi, 100 metų Linkėjimai visoms ir visiems. O mes net sąraše esam
Labas,
Buvo šokas, ką ir bekalbėti Nei planavom, Dievas davė, gandras nešė dabar lygybė pas mus 3*3
Čia mano šeima tos beždžionės Visai neseniai tą multiką Karoliui parodėm. Dar apie drakoniuką fabrike ir kitų. Jam patiko tie senoviniai multikai.
Buvo šokas, ką ir bekalbėti Nei planavom, Dievas davė, gandras nešė dabar lygybė pas mus 3*3
Čia mano šeima tos beždžionės Visai neseniai tą multiką Karoliui parodėm. Dar apie drakoniuką fabrike ir kitų. Jam patiko tie senoviniai multikai.
Va cia tai riiiiimtai kooookie zmones As, net tris kartus pasitikrinau, ar gerai matau
Sveikinimai Kregzdute dideliausi Kaip faina, kad pas dauguma geguzinukiu pagranduku-netyciuku pabyrejo
Parodyk foto Kregzdute savo vaiku
TAJA, kaip tu laikaisi? kaip pilvelis?
Sveikinimai Kregzdute dideliausi Kaip faina, kad pas dauguma geguzinukiu pagranduku-netyciuku pabyrejo
Parodyk foto Kregzdute savo vaiku
TAJA, kaip tu laikaisi? kaip pilvelis?
QUOTE(kregždutė @ 2011 02 25, 12:21)
Bože, ką radau, pasirodo dar yra gegužiukai
O A aaa, o čia tai bent
QUOTE(taja:) @ 2011 02 25, 13:36)
SB, man tavo šeimyna primena tokį gerą seną rusiška multiką "Осторожно обезъянки"
Taip ir yra, o svarbiausia vaikai dievina si filmuka
kregzdute, nuosirdziausi sveikinimai