QUOTE(Aukštaitė @ 2011 01 31, 18:36)
Jus 2 suauge ir kudikis iki 2 metu (Infant) nemokamai galite veztis: kiekvienas is suaugusiuju jusu atveju gali imti i lektuvo salona nemokamai rankini bagaza (1 vnt.) iki max 10 kg (taciau galioja reikalavimai to rankinio bagazo ismatavimams); kudikiui nemokamai priklauso vezimelis 1 vnt. (iki 20 kg svorio) - ji galit veztis, tik reikia atvykus i oro uosta ji uzregistruoti ten kur registruoja mokama (papildoma) bagaza, bet moketi nieko papildomai nereiks.
Papildomai (mokamai) dar galit imti registruota bagaza (cia jus 2 suauge zmones). Kiekvienas suauges gali veztis 2 registruotus bagazo vienetus, kuriu bendra suma yra max 35 kg (viena po 20 kg ir viena 15 kg, arba du po 15 kg (bet bus 30 kg).
Kudikiui galit imti automobiline kedute papildomai sumokant uz ja, ka jus ir padaret (i viena puse sumokant po 10 EUR, jus kaip supratau jau ir susimokejot tuos 20 EUR). Rankinis bagazas kudikiui nepriklauso. Jei tarkim dar imtumet manieza, tai uz ji taip pat kaip uz atskira vieneta reiketu susimoketi 20 eur i abi puses.
Bet sitoje vietoje reiktu pasitikslinti ar tarkim leistu kartu veztis ir automobiline kedute ir manieza, ar visgi reiktu pasirinkti viena kazkuri nors uz ji ir susimokama.Registruotas (mokamas) bagazas toks kaip lagaminai kudikiui nepriklauso, kadangi jam neskiriama atskira vieta lektuve, uz ji tik sumokamas Infant fee mokestis (20 EUR arba 70 LTL).
Aciu uz labai issamu ir konkretu atsakyma
O kazi kaip ten man tuos ratus su kedute supakuot
*ir dar turiu vilnone kaldryte, tai as ja paliksiu lopsyje, kur kitur man ja det?
o vaika is vezimo juk istrauksiu is lopsio tik pries ilipant i lektuva? (nes kaip suprantu viska atiduosiu ne bagazo skyriuj, o prie lektuvo, ar ne taip?
bandau isivaizduot viska, tai man visokiu keistu klausimu iskyla
Papildyta:
QUOTE(Helllen @ 2011 01 31, 18:01)
Jei neemete papildomo bagazo, jums priklauso dvi tases iki 10 kg. Kudikiui (iki 2 metu) nepriklauso rankinis bagazas.
Del kedutes - nezinau.
Aciu