O gal i JAE (ne JAV) uzmatete pigius bilietus?
QUOTE(rudukė @ 2011 01 29, 22:52)
mergaites,
o kaip su skrydziu paieska?
ar yra kazkoks gudresnis budas?
jeigu man pvz. reik nusigaut iki pisos, tai kaip man ieskot?
as ieskau taip: pasiziuriu i kur skraido is pizos, tada ziuriu, ar is tu miestu, i kuri nors skrendama is kauno ar rygos.
gal kaip gudriau galima?
Aukstaite, dekui
o kaip su skrydziu paieska?
ar yra kazkoks gudresnis budas?
jeigu man pvz. reik nusigaut iki pisos, tai kaip man ieskot?
as ieskau taip: pasiziuriu i kur skraido is pizos, tada ziuriu, ar is tu miestu, i kuri nors skrendama is kauno ar rygos.
gal kaip gudriau galima?
Aukstaite, dekui
Viska super darote
Pabandykit i PISA per Girona (vasario viduriui yra bilietu ir po 7 EUR tad reiktu paskubeti pirkti, nes ryt pagal viska baigiasi akcija - oi tik vat beda kad is Kauno i Girona tok nuo pavasario vel skraidins) ) ar Briuseli (po 15 EUR yra bet dar plius mokesciai) paziureti, nes is siu oro uostu daznai ivairiomis kryptimis pigesni bilietai buna. I Briuseli ir is Kauno skrenda.
Dar per Dusseldorfa vasariui man atrodo pigesniu bilietu buvo. Vienu zodziu reik ziuret ir deliotis tuos skrydzius ir kainas pasiskaiciuoti. O siaip tai is Kauno dar galit skristi tiesiai i Italija (Milana), o is ten paciame oro uoste pasiimti masina ir vaziuoti iki Pizos. Ne taip jau toli ten gaunasi. Mes patys esame taip dare, nes ismaisem didele dali Italijos.
QUOTE(Raschida @ 2011 01 30, 15:34)
gal kas pastarosiomis dienomis bandete apmoketi entropay kortele Ryanair bilietus? Kazkodel man nepavyko..
bandziau penktadieni ir man pavyko tik kad didziuliu kursu eurus nuo korteles seb nuskaiciavo
Skrendam su vaiku pirma karta, toks kvailokas klausimas vaikui virs dvieju metu, jau bus pilnas bilietas, tai jam kaip ir kiekvienam suaugusiam bagazo priklauso 15 kg + rankinis 10 kg?
QUOTE(Maria2 @ 2011 01 31, 00:23)
Skrendam su vaiku pirma karta, toks kvailokas klausimas vaikui virs dvieju metu, jau bus pilnas bilietas, tai jam kaip ir kiekvienam suaugusiam bagazo priklauso 15 kg + rankinis 10 kg?
kiekvienam suaugusiam, ar vaikui nuo 2 metu priklauso po 10kg rankinio bagazo. jeigu norit 15kg tai reikia pirkti atskirai
QUOTE(Maria2 @ 2011 01 31, 00:23)
Skrendam su vaiku pirma karta, toks kvailokas klausimas smile.gif vaikui virs dvieju metu, jau bus pilnas bilietas, tai jam kaip ir kiekvienam suaugusiam bagazo priklauso 15 kg + rankinis 10 kg?
*
kiekvienam , ar vaikui nuo 2 metu priklauso po 10kg rankinio bagazo. jeigu norit 15kg tai reikia pirkti atskirai 4u.gif
ACIU UZ ATSAKYMA
Skrendam su vaiku pirma karta, toks kvailokas klausimas smile.gif vaikui virs dvieju metu, jau bus pilnas bilietas, tai jam kaip ir kiekvienam suaugusiam bagazo priklauso 15 kg + rankinis 10 kg?
*
kiekvienam , ar vaikui nuo 2 metu priklauso po 10kg rankinio bagazo. jeigu norit 15kg tai reikia pirkti atskirai 4u.gif
ACIU UZ ATSAKYMA
ar bilietus galima rezervuoti parai ar kiek ar is karto reikia pirkti?
QUOTE(Raschida @ 2011 01 30, 14:34)
gal kas pastarosiomis dienomis bandete apmoketi entropay kortele Ryanair bilietus? Kazkodel man nepavyko..
aš pirkau bilietus, viskas pavyko
Papildyta:
QUOTE(svetelis @ 2011 01 31, 09:10)
ar bilietus galima rezervuoti parai ar kiek ar is karto reikia pirkti?
is karto pirkti
QUOTE(vile999 @ 2011 01 31, 14:31)
o vokieciai ivede ta ekologini mokesti ar ne nuo 2011 pradzios?
Pagal viska turetu buti nuo balandzio menesio kada prasideda vasaros sezono kelioniu pradzia. Bet tas mokestis (kazkas apie 8 EUR) jau turi buti ikalkuliuotas i bilieto kaina. Na kad zmogus ten Vokietijoje pats daugiau nieko neturetu susimoketi (kas susije su siuo nauju mokesciu).
ar tinka: visa virtuon (SEB) arba visa elektron (SEB) kortele?