Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(ziezirba1 @ 2011 03 02, 19:51)
Sveikos. Norejau paklausti apie namuose gaminto maisto vezima.  4u.gif Kiek spejau permesti temas, tai pirktini maista ( ne skyscius,aisku), toki kaip desras, duona ir pan. galima i rankini  bagaza. O kaip namuose pvz. keptas pyragas, kepta mesa, silkes misraine? ax.gif  g.gif

Veziaus duona, desreliu i desros- neatemi.
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 03 02, 18:07)
Aš varnelė nuimu tik kai moku kita valiuta, ne litais, nes juk lito i lita konvertuoti nereikia  smile.gif

QUOTE(linole @ 2011 03 02, 18:12)
Supratau. Tai ir norejau suzinoti. Aciu uz atsakyma.  4u.gif

Prisipazistu, kad patirties nedaug turiu. Kai pirma karta pirkau bilietus, tai jie kainavo tiek mazai, kad kursas nepasijaute. Pries menesi pirkau antra karta bilietus su lietuvisko banko EC/MC kortele. Kaina buvo pateikta litais, korteleje irgi litais. Kursa paskaiciavo baisu 4u.gif Varneles nenuemiau nes labai skubejau ir pamirsau kur ji nusiima blush2.gif Galvojau, labai nenukentesiu, bet 800 litu pirkinys papildomai kainavo ~50 litu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 02 kovo 2011 - 19:12
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 02, 20:10)
Prisipazistu, kad patirties nedaug turiu. Kai pirma karta pirkau bilietus, tai jie kainavo tiek mazai, kad kursas nepasijaute. Pries menesi pirkau antra karta bilietus su lietuvisko banko EC/MC kortele. Kaina buvo pateikta litais, korteleje irgi litais. Kursa paskaiciavo baisu  4u.gif  Varneles nenuemiau nes labai skubejau ir pamirsau kur ji nusiima  blush2.gif Galvojau, labai nenukentesiu, bet 800 litu pirkinys papildomai kainavo ~50 litu

Na as kai pirkau bilietus EUR valiuta, po to bilietus LTL valiuta abu kartus buvau nenuemus tos varneles, tai kursas tikrai buvo nenormalus. doh.gif Kaip ir jusu atveju. Taigi isvada persasi tokia, kad kokia bebutu valiuta nurodyta bilieto kaina varnele reik nuimti.

Vistiek jei bilieto kaina nurodyta litais, ja po to keicia i EUR, Ryanair juk airiska kompanija o ten valiuta EUR. Matyt todel ir bilieto kaina litais taip pat pasikeicia i didesne puse nes konvertuoja i EUR.

Kas del maisto rankiniame bagaze, tai mes turejom ir sumustiniu ir bananu, nieko neateme, beje ir mineralinio nemaza butelaiti, net paragauti neprase. Tada vykome su kudikiu. Aisku cia dar ir nuo darbuotoju nuotaikos matyt priklauso daug kas. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 03 02, 19:07)
Aš varnelė nuimu tik kai moku kita valiuta, ne litais, nes juk lito i lita konvertuoti nereikia  smile.gif

Manau kad reikia mirksiukas.gif , nes man paskaiciavo nenormaliai (didesne suma nurase) nei turejo buti. Varneles nenuemiau, o bilieto kaina buvo nurodyta litais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 02 kovo 2011 - 21:54
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 03 02, 22:57)

Papildyta:
Manau kad reikia  mirksiukas.gif , nes man paskaiciavo nenormaliai (didesne suma nurase) nei turejo buti. Varneles nenuemiau, o bilieto kaina buvo nurodyta litais.

n kartu pirkau litais bilietus, niekad nė cento daugiau nėra nurašę nuo saskaitos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 03 03, 09:59)
n kartu pirkau litais bilietus, niekad nė cento daugiau nėra nurašę nuo saskaitos  g.gif

Daugiau ir neturejo nurasyti. biggrin.gif Atrodo, supratau, kur esme. bigsmile.gif

Ryanair tinklapyje viskas grazu: pvz., skrydis 2 zm rodomas 440 Lt. Plius vienas bendras bagazas - 105 Lt. plius administravimo mokestis - 70 Lt. Bendra suma yra 615. Tiek ir nuskaite - viskas grazu? mirksiukas.gif
Bet pvz., bagazas: 105 Lt : is 30 eur (toks bagazo mokescio tarifas) = 3.5. Jau didelis kursas.
Tas pats ir su administravimo mokesciu : Vienas segmentas 17.5 : 5 eur (toks oficialus tarifas) = 3.5.
Vadinasi, i bilieto kaina 440 Lt buvo paskaiciuota 3.5 kursu.

Ar as neteisingai skaiciuoju?

Ryanair tik isivedus marsruta, kainas jau rodo padidintu kursu.

Bet dabar zinosiu, kad nuimti varnele, jei ji tik leisis nuimama. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 03 kovo 2011 - 09:53
n kartu pirkau litais bilietus, niekad nė cento daugiau nėra nurašę nuo saskaitos  g.gif

siaip as ir pirkus bilietus litais, tai nieko man daugiau nenurase, nei bilietas kainavo smile.gif kai eurais pirkau tai jau kas kita visai smile.gif bet kai Prepaid kortele isigijau,k tai dabar siek tiek kitaip viskas vyskta smile.gif (jei reikia pagalbos perkant bilietus, kreipkites 4u.gif )
Atsakyti

Man tarkim bilietai turejo kainuoti 185 LTL (tokia saskaita uz bilietus ir Ryanair atsiunte), o buvo nuskaiciuota 198 LTL. Eurais kai pirkau vel didesne suma gavosi. blink.gif Kai kreipiausi su pretenzija i banka kodel taip yra, sake jie cia ne prie ko cia automatiskai pats Ryanair yra tokius kursus ivedes. Plius Ryanair i jokias banko uzklausas neatsake. Kur ten atsakys kai praktiskai visi kontaktai uzslaptinti.
Atsakyti
Sveiki keliautojai. Pirma karta pirkau bilietus is ryanair, tai noreciau pasitikslinti pas zinovus. Gavau i pasta patvirtinima apie skridi. Suma korteleje rezervuota, vadinasi jau tikrai bilietus turiu? Kad ileistu i lektuva man reikia tureti asmens dok ir atspausta ilaipinimo lapa (kuri atsispausiu, kai uzsiregistruosiu skrydziui), na ir kad rankinis bagazas atitiktu reikalavimus, viskas? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2011 03 03, 17:10)
Sveiki keliautojai. Pirma karta pirkau bilietus is ryanair, tai noreciau pasitikslinti pas zinovus. Gavau i pasta patvirtinima apie skridi. Suma korteleje rezervuota, vadinasi jau tikrai bilietus turiu? Kad ileistu i lektuva man reikia tureti asmens dok ir atspausta ilaipinimo lapa (kuri atsispausiu, kai uzsiregistruosiu skrydziui), na ir kad rankinis bagazas atitiktu reikalavimus, viskas? Aciu  4u.gif

Taip, viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2011 03 03, 17:14)
Taip, viskas  thumbup.gif

notworthy.gif aciukas
Atsakyti
Siandie pirkau lagamina ir kazkaip neapsiziurejau iki galo doh.gif Ilgi ismatavau, ploti - ok, 54x38. o vat auksti tik namuose 'dasuto' pamatut - 21,5 cm... Su Ryanair'u nesu skridusi, tad niekad nemaciau ir neisivaizduoju kaip tos Ryanair'o matavimo dezes atrodo, te auksti irgi grieztai ? lagamina uzdaro ar pan. ar kaip te i tas dezes?
Atsakyti
QUOTE(avesta @ 2011 03 03, 16:36)
Siandie pirkau lagamina ir kazkaip neapsiziurejau iki galo  doh.gif  Ilgi ismatavau, ploti - ok, 54x38. o vat auksti tik namuose 'dasuto' pamatut - 21,5 cm... Su Ryanair'u nesu skridusi, tad niekad nemaciau ir neisivaizduoju kaip tos Ryanair'o matavimo dezes atrodo, te auksti irgi grieztai ? lagamina uzdaro ar pan. ar kaip te i tas dezes?

vat tokie rėmai

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 03 kovo 2011 - 17:57