QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 02, 20:10)
Prisipazistu, kad patirties nedaug turiu. Kai pirma karta pirkau bilietus, tai jie kainavo tiek mazai, kad kursas nepasijaute. Pries menesi pirkau antra karta bilietus su lietuvisko banko EC/MC kortele. Kaina buvo pateikta litais, korteleje irgi litais. Kursa paskaiciavo baisu
Varneles nenuemiau nes labai skubejau ir pamirsau kur ji nusiima
Galvojau, labai nenukentesiu, bet 800 litu pirkinys papildomai kainavo ~50 litu
Na as kai pirkau bilietus EUR valiuta, po to bilietus LTL valiuta abu kartus buvau nenuemus tos varneles, tai kursas tikrai buvo nenormalus.
Kaip ir jusu atveju. Taigi isvada persasi tokia, kad kokia bebutu valiuta nurodyta bilieto kaina varnele reik nuimti.
Vistiek jei bilieto kaina nurodyta litais, ja po to keicia i EUR, Ryanair juk airiska kompanija o ten valiuta EUR. Matyt todel ir bilieto kaina litais taip pat pasikeicia i didesne puse nes konvertuoja i EUR.
Kas del maisto rankiniame bagaze, tai mes turejom ir sumustiniu ir bananu, nieko neateme, beje ir mineralinio nemaza butelaiti, net paragauti neprase. Tada vykome su kudikiu. Aisku cia dar ir nuo darbuotoju nuotaikos matyt priklauso daug kas.
Papildyta:
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 03 02, 19:07)
Aš varnelė nuimu tik kai moku kita valiuta, ne litais, nes juk lito i lita konvertuoti nereikia
Manau kad reikia
, nes man paskaiciavo nenormaliai (didesne suma nurase) nei turejo buti. Varneles nenuemiau, o bilieto kaina buvo nurodyta litais.