Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2011 03 01, 17:14)
Kitą kartą bent jau nepatingėkite pasitikrinti, ar tikrai pigiau nei pavardės keitimo mokestis (350 Lt).

jei desningai ieskoti butent tokios krypties, manau, kad galima rasti uz panasia ar mazesne suma smile.gif jeigu pirkti paskubom siandienine kaina, butu pigiau keisti pavarde, na ir neaisku kiek nori uz tuos bilietus g.gif
beto pasiulymas keistas- siulo is Vln i Londona ir atgal i Vln, o gale priraso su ryanair is kauno bigsmile.gif tai is kur skrydziai g.gif
Atsakyti
aggree,2011 03 01, 11:53]
iš Vilniaus skraidys tik nuo gegužės

Idomu, o jei skrisim balandzio men, o griztam geguze (Londonas).Bilietai pirkti is Kauno.Ar gali taip buti,kad parskraidins i Vilniu,o ne i Kauna?

Atsakyti
norejau pasiteiraut zinovu... kalbejot kad 15-10dienu iki skrydzio reikia atsispausdinti bilietus... o tarkim jei tarpas didesnis nei 15dienu na 20 dienu tai atbulinius bilietus atostogu metu kazkur turiu ieskot kur atsispausdint ? g.gif
Atsakyti
o kodel ryanair neskrenda i amsterdama? radau info , kad buvo siulymai , bet vis dar nera jokiu skrydziu i olandija, gaila, man butu labai labai aktualu.
dabar skrendu i briuseli, bet is ten manes pasiimti turi vaziuoti apie 200km. dar man iki kauno nuvaziuoti, tai susidaro ir laiko ir pinigeliu plius.
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 01, 17:34)
norejau pasiteiraut zinovu... kalbejot kad 15-10dienu iki skrydzio reikia atsispausdinti bilietus... o tarkim jei tarpas didesnis nei 15dienu na 20 dienu tai atbulinius bilietus atostogu metu kazkur turiu ieskot kur atsispausdint ?  g.gif

As atsispausdinau vienu metu,pries isvykdama visus bilietus, tiek pirmyn, tiek atgal.
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 03 01, 17:37)
1. o kodel ryanair neskrenda i amsterdama? radau info , kad buvo siulymai , bet vis dar nera jokiu skrydziu i olandija, gaila, man butu labai labai aktualu.
2. dabar skrendu i briuseli, bet is ten manes pasiimti turi vaziuoti apie 200km. dar man iki kauno nuvaziuoti, tai susidaro ir laiko ir pinigeliu plius.

1. jus galvojate, kad kazkas zino atsakyma i jusu klausima g.gif
2. ir kuo sm forumo dalyviai galetu jums padeti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 01 kovo 2011 - 16:42
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 01, 16:34)
o tarkim jei tarpas didesnis nei 15dienu na 20 dienu tai atbulinius bilietus atostogu metu kazkur turiu ieskot kur atsispausdint ?  g.gif

taip. registruotis skrydziui gali ne anksciau kaip 14 dienu iki skrydzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 01 kovo 2011 - 16:45
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 01, 17:44)
taip. registruotis skrydziui gali ne anksciau kaip 14 dienu iki skrydzio.

nu va ... tai kaip man tai padaryt reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 01, 16:46)
nu va ... tai kaip man tai padaryt reiktu  g.gif

nu jau tavo viesbutyje tai tikrai bus internetas ir printeris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 01, 17:47)
nu jau tavo viesbutyje tai tikrai bus internetas ir printeris smile.gif

nu bet kokia nesamone... nu reiks ieskot tada...ka darysi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 01, 16:51)
nu bet kokia nesamone... nu reiks ieskot tada...ka darysi  doh.gif

tik cia klausimas man sukilo: a tai nepergerai/neperilgai jus ten paatostogausit blink.gif
Atsakyti
milaa, kaip ir retorinis klausimas ten buvo, labiau netgi minties isreiskimas forume...
kazkaip kabinates kiekvienoj temoj prie manes, brr.
jau nei vieno "lišno" zodelio negalima parasyt...

sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti