na ziuriu nemazai skridziu perkele i Vilniu. o kada ir kaip turi pranest kad skridis perkeltas i Vilniu ar jau padarius check in ar gali ir pries tai.???Na kita savaite tureciau iskrist i goteburga tai bijau, kad nebutu skridis perkeltas i Vilniu ir nebutu laikas pasikeites, nes su persidimais, nors esu pasilikus 5 val laiko atsarga, bet vistiek, o dar check in nesu padarius, nes laukiu dar pora dienu kad butu ne ilgiau kaip 15 dienu nuo grizimo dienos, nes juk ir atgalinius reik bilietus atsispausdint
na man kaip vienam kartui, tai nesinori 200 lt ir daugiau uz lagamina moketi...
pavazinesiu paieskosiu kokio pigaus varianto, arba kokia tase didele pirksiu..
as tai Vilnui autobusu stoty prie cili bistro pirkau lagamina su ratukais nedideli, tai ismatavima 38 40 15 kazkur, kai i Egipta pries pora metu vaziavau tai pilanas man jis 8 kazkur kg susvere ir uzteko jo 9 dienom, o mokejau tikrai nebrangiai ten gal iki 50 lt tikrai man atrodo ne daugiau. ten neblogas siaip pasirinkmas budavo kainos neblogos ir da 25d garantija regis.
mums perkantis bilietus Šiaulių Paralelėje pasakė, kad geriaU IMTI KELIONINĘ TAŠĘ, TAI KAIP REIKS,TAIP JĄ PASPAUSIM IR NETURĖTŲ TADA PRIKIBTI DĖL IŠMATAVIMŲ,TIK AIŠKU NEPERKRAUTI JOS, JEI ŠIEK TIEK IŠEINA IŠ REIKALAVIMO RĖMŲ
QUOTE(emilijut @ 2011 03 01, 09:22)
mums perkantis bilietus Šiaulių Paralelėje pasakė, kad geriaU IMTI KELIONINĘ TAŠĘ, TAI KAIP REIKS,TAIP JĄ PASPAUSIM IR NETURĖTŲ TADA PRIKIBTI DĖL IŠMATAVIMŲ,TIK AIŠKU NEPERKRAUTI JOS, JEI ŠIEK TIEK IŠEINA IŠ REIKALAVIMO RĖMŲ
del ismatavimu dabar labai rimtai ziuri orouostuose, teko maziau nei pries savaite skiristi, tai kisinejom i tas dezes kur tik jos stovejo. Liepe metuoti ir sverti prie pagrindinio stalo, paskiau vel matuoti i ta deze prie ileidimo vartu vienu zodziu zmones labai vargo siaip svarbu pilnos tases neprikrauti, tai tada paspaudus ir sutelpa i remus jei ir nelabai ismatavimus atitinka....taip pat labai svarbu svori ziureti, negali virsyti 10,9kg....as vazinejau su 10,8kg
QUOTE(elenalovein @ 2011 02 28, 22:05)
na ziuriu nemazai skridziu perkele i Vilniu. o kada ir kaip turi pranest kad skridis perkeltas i Vilniu ar jau padarius check in ar gali ir pries tai.???Na kita savaite tureciau iskrist i goteburga tai bijau, kad nebutu skridis perkeltas i Vilniu ir nebutu laikas pasikeites, nes su persidimais, nors esu pasilikus 5 val laiko atsarga, bet vistiek, o dar check in nesu padarius, nes laukiu dar pora dienu kad butu ne ilgiau kaip 15 dienu nuo grizimo dienos, nes juk ir atgalinius reik bilietus atsispausdint
iš Vilniaus skraidys tik nuo gegužės
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 02 28, 22:17)
na man kaip vienam kartui, tai nesinori 200 lt ir daugiau uz lagamina moketi...
Galite įsigyti paprastą "gariūninę" tašę, kiek reikės tiek pasispaus ir beveik nieko nesveria, tad galėsit daugiau savo daiktų susidėti.
jau isigijau visai gera tasiuka, atitinka visus parametrus o ir susipakuoti visai nemazai galima i ja. gariunuose, uz 45lt
Ar kam nors pastaruoju metu pasiseke nusipirkti pigius bilietus i Rodo ar Kos sala?
Gal kas norit Turiu 2 bilietus Vilnius-London (Gatwick)-Vilnius kovo 17-20 dienomis. Su Ryannair is Kauno. Asmeniui po viena 15 kg bagaza ir priority check-in. Susitartume per az
QUOTE(Karoliute @ 2011 03 01, 16:32)
Gal kas norit Turiu 2 bilietus Vilnius-London (Gatwick)-Vilnius kovo 17-20 dienomis. Su Ryannair is Kauno. Asmeniui po viena 15 kg bagaza ir priority check-in. Susitartume per az
vien del pavardes keitimo mokescio dydzio neapsimoka pigiau nusipirkt
ar kas nors zinote del ryanair skrydziu is Palangos? ar vis tik sutare jie is sio oro uosto skraidyt ar verciau nesitiket ir ieskot krydziu is Kauno?
QUOTE(geggle @ 2011 03 01, 15:13)
Ar kam nors pastaruoju metu pasiseke nusipirkti pigius bilietus i Rodo ar Kos sala?
Mačiau kažkada pigiausią variantą balandžio ir rugsėjo pabaigai 220 Lt į abu galus (savaitės tarpas).
QUOTE(milaaa @ 2011 03 01, 15:51)
vien del pavardes keitimo mokescio dydzio neapsimoka pigiau nusipirkt
Kitą kartą bent jau nepatingėkite pasitikrinti, ar tikrai pigiau nei pavardės keitimo mokestis (350 Lt).