Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(mamaSandra @ 2011 02 27, 22:12)
labukas, ziurineju bilietukus visai seimynai (2suauge + 3 vaikai) is kauno i Alikante arba Girona, ale kainos  doh.gif
Kokie sansai, kad siom kryptim bus akcijiniu bilietu? Juk vis tik vasara + kurortas, kazkaip pradedu bijot kad pigiai nesigaus ten nukakti  doh.gif
Kol kas visai seimynai ~3tuks gaunasi

Gegužės pabaigai apie 2 tūks Jūsų šeimai kainuoja (Alicante)... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Pries keletą savaičių nusipirkom bilietus Kaunas - Bergamas. Bet vėliau skrydį perkėlė į Vilnių. Atsiuntė mums laišką, kur galime sutikti su tuo pakeitimu, arba atšaukti skrydį, ir jie įsipareigoja grąžinti pinigus per 7 darbo dienas. Nutarėme atšaukti. Gal kam teko su tuo susidurti? Ar tikrai mums gražins pinigus? Atšaukimo formoje reikėjo pasirinkti priežastį, dėl kokios priežasties atšaukėme skrydį. Pasirinkimo saraše nebuvo tokios opcijos kaip oro uosto pakeitimas, tad pasirinkome "atšauktas skrydis". Kažkaip viskas labai painu ir nepatikima pasirodė g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2011 02 27, 21:16)
Sveikos.
Pries keletą savaičių nusipirkom bilietus Kaunas - Bergamas. Bet vėliau skrydį perkėlė į Vilnių. Atsiuntė mums laišką, kur galime sutikti su tuo pakeitimu, arba atšaukti skrydį, ir jie įsipareigoja grąžinti pinigus per 7 darbo dienas. Nutarėme atšaukti. Gal kam teko su tuo susidurti? Ar tikrai mums gražins pinigus? Atšaukimo formoje reikėjo pasirinkti priežastį, dėl kokios priežasties atšaukėme skrydį. Pasirinkimo saraše nebuvo tokios opcijos kaip oro uosto pakeitimas, tad pasirinkome "atšauktas skrydis". Kažkaip viskas labai painu ir nepatikima pasirodė g.gif .

nepatikima butu jei koks star 1 taip elgtusi, o cia gi ryanair, stambiausia kompanija europoje. 100proc sulauksit savo pinigeliu 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Pirmą kart nusipikau pigius bilietus,bet vis galvoju ar nepadariau klaidos doh.gif
Skrydžiai ir pirmyn ir atgal su persėdimu vieną kart Bristolyje,kitą kart Stansede,ir abu kartus teks naktį praleisti oro uoste doh.gif 6 val ir 7 val.
Gal kam teko taip laukti?Mane labai nugąsdino kolega,kad baisu,nepatariama ir nepirk doh.gif
Nuraminkit mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dellema @ 2011 02 27, 23:59)
Laba,

Pirmą kart nusipikau pigius bilietus,bet vis galvoju ar nepadariau klaidos  doh.gif
Skrydžiai ir pirmyn ir atgal su persėdimu vieną kart Bristolyje,kitą kart Stansede,ir abu kartus teks naktį praleisti oro uoste  doh.gif 6 val ir 7 val.
Gal kam teko taip laukti?Mane labai nugąsdino kolega,kad baisu,nepatariama ir nepirk  doh.gif
Nuraminkit mane  unsure.gif

tikrai teko laukti kelis kartus 4u.gif ir visus kartus istverem smile.gif aisku nera labai smagus dalykas, bet imanoma nemiegant pralaukti smile.gif mes buvome pasieme laptopa, tai ziurejom filmus per nakti, paskiau uzkandziavome isidetais uzkandziais, labai padeda kortos prastumti laika smile.gif istikro labai daug zmoniu taip daro ir laukia nakti oro uoste, tad tikrai nebusite vieni, kurie laukia per nakty skrydzio....
Visada galima susigalvoti papildomos veiklos ir prastumti laika 4u.gif tad labai nesigazdinikite, gal aisku sunkiau su vaikais, jei su jais vaziuosite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdreamer @ 2011 02 28, 00:06)
tikrai teko laukti kelis kartus  4u.gif  ir visus kartus istverem smile.gif aisku nera labai smagus dalykas, bet imanoma nemiegant pralaukti  smile.gif  mes buvome pasieme laptopa, tai ziurejom filmus per nakti, paskiau uzkandziavome isidetais uzkandziais, labai padeda kortos prastumti laika  smile.gif  istikro labai daug zmoniu taip daro ir laukia nakti oro uoste, tad tikrai nebusite vieni, kurie laukia per nakty skrydzio....
Visada galima susigalvoti papildomos veiklos ir prastumti laika  4u.gif  tad labai nesigazdinikite, gal aisku sunkiau su vaikais, jei su jais vaziuosite  ax.gif

Ačiū 4u.gif Aš irgi galvojua,kad malonumas menkas,bemiegė naktis ,nuovargis.Bet kai pagalvoji juk atostogos laukia po tokio vargelio ir nebebaisu biggrin.gif Skrendam be vaikų,tai ramu cool.gif
Atsakyti
Pirmą kart nusipikau pigius bilietus,bet vis galvoju ar nepadariau klaidos  doh.gif
Skrydžiai ir pirmyn ir atgal su persėdimu vieną kart Bristolyje,kitą kart Stansede,ir abu kartus teks naktį praleisti oro uoste  doh.gif 6 val ir 7 val.
Gal kam teko taip laukti?Mane labai nugąsdino kolega,kad baisu,nepatariama ir nepirk  doh.gif

Baisu tikrai nera. Bent jau Stanstede nakvojau keliaudama viena ir viskas buvo ok. thumbup.gif
Minusas yra tas, kad tas laukimas labai isvargina. Taigi, kaip sake ankstesniuose argumentuose, pasiimkit ka veikti.
Arba jei turite bagaze laisvos vietos, isidekit kilimelius ir miegmaisius. Rasite koki ramesni uzkampeli, pasiklosite ir tokiomis salygomis karaliskai issimiegosite. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 28 vasario 2011 - 08:30
Laba,

Nuraminkit mane  unsure.gif

Bristolio orouoste nebuvau, o Stanstedo pakankamai patogus. thumbup.gif Daug visokiu uzkampiuku prisiglausti, laukimo saleje dalis kedziu neturi rankturiu t.y. galesit ir atsigulti. (pvz frankfurt hahn orouoste visos kedes su rankturiais, nakti ten neprigulsi, belieka zeme). Tuo labiau tik 6-7 valandas jum laukti. 4u.gif O kur skrendat toliau?

Ryanairo psl. blokuojasi, o man ypatinga skuba reikia bilietus nupirkti. doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 28 vasario 2011 - 09:05
PAGALBOS.
vakar uzsakiau bilieta i bruseli.
mokejau su VISA electron, man dave reservation number, bet parase status not confirmed.
i e-maila joks patvirtinimas dar neatejo.
dabar mastau , kad su visa electron negalima buvo moketi, reikia su kita kortele moket.
ka dabar daryti? per nauja pirkti bilieta ir ji apmoketi/ bijau kad nenuskaiciuotu is abieju korteliu :/
Atsakyti
jau issiaiskinau.
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 02 28, 13:00)
PAGALBOS.
vakar uzsakiau bilieta i bruseli.
mokejau su VISA electron, man dave reservation number, bet parase status not confirmed.
i e-maila joks patvirtinimas dar neatejo.
dabar mastau , kad su visa electron negalima buvo moketi, reikia su kita kortele moket.
ka dabar daryti? per nauja pirkti bilieta ir ji apmoketi/ bijau kad nenuskaiciuotu is abieju korteliu :/

Nenuskaičiuos tikrai... 4u.gif na dėl visa ko pažiūrėkite savo sąskaita internete, ar neuždėtas rezervas....
Pirkite iš naujo su kreditine kortele... 4u.gif
Atsakyti
Diana_B_K, gal gali pasidalint ka isiaiskinai ir ka toliau darei? Mane kamuoja ta pati problema. Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti