atsiunte ryanair man pranesima, kad is kauno i milna anebus vykdomi reisiai. siulo keisti is vilniaus i milana. as paspaudziau accept, bet nesutirinau kainos. ar gali buti kad ten kaina skirsis ir damoket kazka reikejo?
QUOTE(svetelis @ 2011 02 25, 08:16)
atsiunte ryanair man pranesima, kad is kauno i milna anebus vykdomi reisiai. siulo keisti is vilniaus i milana. as paspaudziau accept, bet nesutirinau kainos. ar gali buti kad ten kaina skirsis ir damoket kazka reikejo?
ne nereikejo, kaina ta pati , bet kiek maciau is vilniaus pigiau, tai jum galbut apsimokejo grazint pinigus ir nusipirkt per nauja kelione.
kad ta pati kaina, 94 lt, 128 lt.
mums kaina kita (iš Vilniaus gerokai brangiau), bet nieko primokėti nereikėjo
Is Kauno i Milana aplamai nebeskraidins? Ar as kazko cia nesupratau? Uzvakar pirkau 8 bilietus balandziui i Milana.. Akcijinius, nebrangius.. Tai gali atsaukti?
Tikrinant man nerodo skrydziu is Vilniaus i Milana. Tik is Kauno
QUOTE(*Mika* @ 2011 02 25, 11:35)
Is Kauno i Milana aplamai nebeskraidins? Ar as kazko cia nesupratau? Uzvakar pirkau 8 bilietus balandziui i Milana.. Akcijinius, nebrangius.. Tai gali atsaukti?
tai ziurint kuriai datai
Sakykite, jei darydama online-check in kurnors vesdama duomenis padariau klaida, bet tarkim tuo metu to nepastebėjau, tai kas buna oro uoste? galima pataisyt? ar jau viskas, nebeišskrendi?
Neradau kitos temos kur paklausti, tai bandysiu čia - gal kas galite priminti, kiek laiko po kelionės pabaigos dar turi galioti asmens dokumentas? Konkrečiai būtų vykstama su Ryanair į Londoną vykstama būtų 03-04 (ir grįžimas irgi), pasas galioja iki 06 mėn. pab., tai norėčiau būti tikra, kad nekils nesklandumų būčiau labai dėkinga atsakiusiems arba bent jau nurodžiusiems, kur ieškoti info
QUOTE(Lucrezia @ 2011 02 25, 22:24)
Neradau kitos temos kur paklausti, tai bandysiu čia - gal kas galite priminti, kiek laiko po kelionės pabaigos dar turi galioti asmens dokumentas? Konkrečiai būtų vykstama su Ryanair į Londoną vykstama būtų 03-04 (ir grįžimas irgi), pasas galioja iki 06 mėn. pab., tai norėčiau būti tikra, kad nekils nesklandumų būčiau labai dėkinga atsakiusiems arba bent jau nurodžiusiems, kur ieškoti info
Manau kad tikrai problemu neturetu buti. Na Europos Sajungoje daznai pasiziuri kad keliaujant pasas galiotu dar bent 2 ar 3 menesius, bet tikrai nezinau ar tai konkreti taisykle. Paprasciausiai per Google susiraskite jusu mieste esancio migracijos skyriaus telefona ir ten pasiskambinkite. Aisku galima iskart skambinti ir i Vilniu.
http://www.migracija...x.php?347853091
Beje sioje temoje buvo nurodyti ir tel. nr. Kauno oro uoste, t.y. bilietu kasos kur taip pat atstovaujama ir Ryanair.
QUOTE(Lucrezia @ 2011 02 25, 21:24)
Dauguma valstybiu reikalauja, jog pasas galiotu ne maziau nei 6 menesius nuo keliones pabaigos datos.
Bet esu patyrusi, kad ES i tai ziurima atlaidziai. Vis delto Londonas, tai ne Sengenas, gali ir pavartyt pasa
Dometis reiketu salies migracijos tarnybose, tikrai ne Ryanair, nes jie skrydzius vykdo, o ne asmens dokumentus tvarko