Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

Sveiki, prašau labai pagalbos- ar galima su paprasta visa electron nusipirkt bilietus, nes man ko tai neišeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beieškanti @ 2011 02 23, 14:55)
Sveiki, prašau labai pagalbos- ar galima su paprasta visa electron nusipirkt bilietus, nes man ko tai neišeina  doh.gif

negalima 4u.gif reikalinga kredito kortelė 4u.gif
Atsakyti
supratau, taip ir galvojau smile.gif Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz patarimus 4u.gif

QUOTE(zirma @ 2011 02 22, 21:17)
Gal kam teko susidurti su situacija, kai Ryanair atšaukia skrydžius ir siūlo kompensaciją arba maršruto keitimą? kaip daryti maršruto keitimą? ar per "manage my bookings" ar būtina skambinti jų nurodytais kontaktiniais telefonais?

Reikia jiems skambinti (bent jau musu sitacijoje)

QUOTE(AŠA @ 2011 02 23, 14:29)
nesupratau g.gif už ką 10 eur mokestis g.gif dėl kokios priežasties keitėte bilietus?

Tai ne mokestis, tiesiog musu naujai pasirinktas marsrutas 10 eur brangesnis. Jau rasiau, kad bilietus keiteme, nes pavelino skrydi 1 val., su kuo mes nesutikome
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avesta: 23 vasario 2011 - 15:30
Dėkui, Avesta.
Šokas tikrai nemažas, bandysim skambint, kad tik pavyktų susikalbėt.
Dar noriu paklaust ar keitimas vyko telefonu, ta prasme jiems reikėjo pasakyt kaip ir į ką keist, ar atsiuntė kažkokią formą užpildymui?
Atsakyti
QUOTE(zirma @ 2011 02 23, 17:07)
Dėkui, Avesta.
Šokas tikrai nemažas, bandysim skambint, kad tik pavyktų susikalbėt.
Dar noriu paklaust ar keitimas vyko telefonu, ta prasme jiems reikėjo pasakyt kaip ir į ką keist, ar atsiuntė kažkokią formą užpildymui?

Viskas telefonu
Atsakyti
labas vakaras,

labai prasau padektie, neiseina susigaudyti. o skaityti visas temas nelabai yra laiko.
as paie akcijinius bilietus. dabar rynair rodo akcija bilietus po 28lt.
ieinu i rynair.com/lt, kairiame kampe yra nurodyti skrydziai po 28lt from kaunas, paspaudziu paris beauvais ir toliau nelabai suprantu... ar man paciai dabar reikia rinktis datas, kurios tarkim mane domina? svarbiausias klausimas: ar jie nenurodo visu datu su akcijinem kainom?
tiesiog as nesu prisirisusi prie datos, kai bus kokia diena geras skrydis, galiu nusipirkti ir vaziuoti. please, tikiuosi padesite.

aciu

p.s. ir dar klausimukas - tam , kad ivykdyciau pirkima, liepia man pirkti draudima - prisideda pinigeliai, nors man jo nereikia. ir galutine suma2 asmenims iseina apie 350lt... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana_B_K: 23 vasario 2011 - 19:20
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 02 23, 20:05)
labas vakaras,

labai prasau padektie, neiseina susigaudyti. o skaityti visas temas nelabai yra laiko.
as paie akcijinius bilietus. dabar rynair rodo akcija bilietus po 28lt.
ieinu i rynair.com/lt,  kairiame kampe yra nurodyti skrydziai po 28lt from kaunas,  paspaudziu paris beauvais  ir toliau nelabai suprantu... ar man paciai dabar reikia rinktis datas, kurios tarkim mane domina?  svarbiausias klausimas: ar jie nenurodo visu datu su akcijinem kainom?
tiesiog as nesu prisirisusi prie datos, kai bus kokia diena geras skrydis, galiu nusipirkti ir vaziuoti. please, tikiuosi padesite.

aciu

Tai jau paciai reikia bandyti ivairias datas ir ziureti kainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 02 23, 20:05)
p.s. ir dar klausimukas - tam , kad ivykdyciau pirkima, liepia man pirkti draudima - prisideda pinigeliai, nors man jo nereikia.  ir galutine suma2 asmenims  iseina apie 350lt...  g.gif

Draudimo galite neimti. 4u.gif
Neatsimenu tiksliai ka, bet reikia pazymeti, kad no arba pasirinkti kazka tai panasaus i no travel insurance.

Atsakyti
Beje i Paryziu po 28lt tikrai nera, pigiausias yra i paryziu 35lt, bet atgal jau ~100 atrodo smile.gif as darau taip, nustatau is kur i kur skrendu, tuomet pagalvoju kokiu laikotarpiu noreciau skristi (jums reiktu nustatyti akcijos laikotarpi) ir isskridimo data darau pirma to laikotarpio diena, grizimo - paskutine ir atitinkamai einu per savaites, virsuj - pirmyn, apacioj - atgal. Beje, kaina kuri parasyta tvarkarascio kvadratelyje, daznai nebuna tikroji, ji gali buti arba didesne (prisideda mokesciai) arba mazesne (jeigu buna nuolaida ar be mokesciu). Reikia spragseti ant tu kvadrateliu, kad pamatytumet galutine kaina. Taigi jeigu matote kainas pvz 104lt ir 134lt, gali buti kad antrasis variantas bus pigesnis, nes pirmas bus us mokesciais, o antrasis be ir dar su kokia 20% nuolaida. Turekite omenyje, kad jeigu pirksite ne su Mastercar prepaid, bus taikomas 5 eur arba 5 gbp mokestis (priklausomai nuo to, kokia valiuta pirksite). Bilieto ieskokite vienam zmogui, nes kartai buna likes 1 pigesnis, o jeigu ieskote keliu, jums to pigesnio nerodys, paskaiciuos visus brangesniu tarifu.
Atsakyti
cool.gif na aciu visiems labai , kas atsakete. jau prasviesejo galvoje siek tiek.
QUOTE(Botanikas_ @ 2011 02 23, 20:36)
Beje i Paryziu po 28lt tikrai nera, pigiausias yra i paryziu 35lt, bet atgal jau ~100 atrodo smile.gif as darau taip, nustatau is kur i kur skrendu, tuomet pagalvoju kokiu laikotarpiu noreciau skristi (jums reiktu nustatyti akcijos laikotarpi) ir isskridimo data darau pirma to laikotarpio diena, grizimo - paskutine ir atitinkamai einu per savaites, virsuj - pirmyn, apacioj - atgal. Beje, kaina kuri parasyta tvarkarascio kvadratelyje, daznai nebuna tikroji, ji gali buti arba didesne (prisideda mokesciai) arba mazesne (jeigu buna nuolaida ar be mokesciu). Reikia spragseti ant tu kvadrateliu, kad pamatytumet galutine kaina. Taigi jeigu matote kainas pvz 104lt ir 134lt, gali buti kad antrasis variantas bus pigesnis, nes pirmas bus us mokesciais, o antrasis be ir dar su kokia 20% nuolaida. Turekite omenyje, kad jeigu pirksite ne su Mastercar prepaid, bus taikomas 5 eur arba 5 gbp mokestis (priklausomai nuo to, kokia valiuta pirksite). Bilieto ieskokite vienam zmogui, nes kartai buna likes 1 pigesnis, o jeigu ieskote keliu, jums to pigesnio nerodys, paskaiciuos visus brangesniu tarifu.

o ar nebus taip, kad viena nupirksime pigu bilieta, o antram neliks, ir teks pirkti brangu , be nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 02 23, 20:59)

o ar nebus taip, kad viena nupirksime pigu bilieta, o antram neliks, ir teks pirkti brangu , be nuolaidos?

Zinoma taip gali buti 4u.gif
Atsakyti