QUOTE(Tadas_Blinda @ 2011 02 22, 18:03)
As asmeniskai brangesniu bilietu kaip 100 Lt neperku ir nepirksiu. Ir tai 100 Lt esu pasiruoses moketi uz bilietus i Ispanija ir Graikija. Ryanair'as daugiau nevertas, bet cia mano nuomone. Moku tiek, kiek negaila prarasti pinigų jei pvz. atsauktu skrydzius, pakeistu datas ir t.t.
Principo jokio nera. Kuo dazniau tikrinat, tuo didesne tikimybe rasti pigesni bilieta. Nakti (po 2 val.) tikimybe padideja kelis kartus. Jokiu bendru taisykliu ar desningumu, kada ismeta tuos pigesnius bilietus nera.
Principo jokio nera. Kuo dazniau tikrinat, tuo didesne tikimybe rasti pigesni bilieta. Nakti (po 2 val.) tikimybe padideja kelis kartus. Jokiu bendru taisykliu ar desningumu, kada ismeta tuos pigesnius bilietus nera.
Na ,cia gal jus su persedimais taip pigiai gaunate, gal be "prisirisimo" prie konkrecios datos ir nesventinis variantas.. As nuo pat pirmos dienos ( nuo vasario pradzios tik paleido bilietus) "dabojau" sita nelemta skrydi is Kauno i Milana ( ir visa diena po kelis kartus ir nakty buvau prisedusi) . Mus tenkino tik tiesioginis ir savaigalinis variantas ir pigiau nei 150 litu zmogui i viena puse nesigavo vistiek . Taip, dabar "ant nervu" Wizz'ams tai paleido po 100 litu zmogui i viena puse, bet is Kauno nenuleido kainu .
P.S. jau gavau pranesima apie skrydzio keitima i Vilniu, operativumas gi