QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 21, 20:01)
Ne karve kainuoja iki Vilniaus nusigaut. Svarbu, kad Zironos is viso nepanaikino
Aišku, kad ne karvę. mes neišdidūs Tik tyliai viliuosi, kad Kaunas bus varguoliams daugiau ir pigesnių bilietų čia daugiau išmes nei Vilniausi turčiams
QUOTE(darvina @ 2011 02 21, 21:12)
Na man jau nebejuokinga Bilietus turime geguzes 13 ir atgal 16 , tai 13 dienai jie pirmyn dar parduoda , o atgal 16 nea ...... Tai ka negrisim ? Ka dabar daryt ?
Papildyta:
As cia apie Milana
Papildyta:
As cia apie Milana
Kokia sh situacija.... Bet negi jie gali imti ir perkelt skrydį iš Kauno į Vilnių, taspats kad pakeistų Romą į kokį Neapolį, o man tai tarkim būtų didelis skirtumas į kurį miestą
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 02 21, 21:17)
Kokia sh situacija.... Bet negi jie gali imti ir perkelt skrydį iš Kauno į Vilnių, taspats kad pakeistų Romą į kokį Neapolį, o man tai tarkim būtų didelis skirtumas į kurį miestą
Na , man dabar , kad ir i Vilniu grizti jau neblogai, ale nepranese , pardave bilietus prie savaite ir pinigus nuskaiciavo Tai ka cia dabar daryti ? *****, visos atostogos apkartintos
QUOTE(darvina @ 2011 02 21, 21:22)
Na , man dabar , kad ir i Vilniu grizti jau neblogai, ale nepranese , pardave bilietus prie savaite ir pinigus nuskaiciavo Tai ka cia dabar daryti ? *****, visos atostogos apkartintos
Lauksim kas bus toliau. Nieko cia neisspeliosi.
Su drauge prisisklykem, kad va, jau simet is antros keliones grizom (mat Turkijos isankstinius prasnaudem ).
Bet tai belieka tik laukti konkreciu pasikeitimu ir informacijos.
QUOTE(linole @ 2011 02 21, 21:29)
Lauksim kas bus toliau. Nieko cia neisspeliosi.
Su drauge prisisklykem, kad va, jau simet is antros keliones grizom (mat Turkijos isankstinius prasnaudem ).
O tai ir jus su bilietais ?
QUOTE(darvina @ 2011 02 21, 21:33)
O tai ir jus su bilietais ?
Taip, tik musu bilietai dar tik spaliui. Tai mes dar oiiii kiek pasikeitimu pergyvensim iki to.
Bet vis tiek siokia tokia nezinia ir chaosa sukelia.
QUOTE(darvina @ 2011 02 21, 21:42)
Bandau dairytis is Milano i Vilniu, nu nera jokiu bilietu . Bet irgi geri su......iai, tai tokie sprendimai ne per diena gi priimami , tai kaip gi zmonem dar prie savaite bilietus i neegzistuojanti reisa prakisot ?
Manau, jus palaukit bent iki rytdienos. Vis turesite koki laiska gauti, gal netgi tomis paciomis dienomis skraidins ir jus perkels automatiskai.
O del rainu poelgio tai nesigilinkit, nei cia pirmas nei paskutinis kartas. As dar pries kiek daugiau nei valanda ziurejau, kiek musu datomis kainuoja ir rode viska po senovai. Tai ka cia savaite.
QUOTE(linole @ 2011 02 21, 21:47)
Manau, jus palaukit bent iki rytdienos. Vis turesite koki laiska gauti, gal netgi tomis paciomis dienomis skraidins ir jus perkels automatiskai.
O del rainu poelgio tai nesigilinkit, nei cia pirmas nei paskutinis kartas. As dar pries kiek daugiau nei valanda ziurejau, kiek musu datomis kainuoja ir rode viska po senovai. Tai ka cia savaite.
, na jeigu dar ir moraline zala atlygins , tai gal .....
Roma