Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

Bilietus jau turiu. Tiksliau vakar nusipirkau, atejo i pasta patvirtinimai. Bet noreciau vaikui sketuka-vezimeli vezti. ar galima bus veztis?
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2011 02 08, 11:44)
cia nakti radot, nes dabar toli grazu iki tokiu kainu, o ankti as geguzei neziurejau ax.gif

ne, darbe po pokalbiu mamyciu perkaiciau, ir ilindau smile.gif tai man buvo pasiseke smile.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady River @ 2011 02 08, 11:51)
Kas gali pasiūlyti, kur Karmėlavoje palikti auto pigiau 4u.gif

pas ka nors nuosavam name privaziuokit, ir pasisiulykit palikti už mokestį- manau, kad tikrai sutiks
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2011 02 09, 09:49)
Bilietus jau turiu. Tiksliau vakar nusipirkau, atejo i pasta patvirtinimai. Bet noreciau vaikui sketuka-vezimeli vezti. ar galima bus veztis?

jei vaikutis iki 2 metu, tai kiek zinau be problemu leidzia, bet ir siaip man rodos leidzia vestis, na as asmeniskai nesusiduriau, bet kiek pamenu kelis puslapiai anksciau mamos diskutavo sia tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(onsa @ 2011 02 07, 20:26)
Kad stiiuardeses tikrina bagazo svori visiska nesamone.Bagaza tikrina ir sveria oro uoste registruojantis ir tada reikia sumoketi uz virssvori. Kol nesumoki i lektuva nepatenki, nes taves nieks neregistruos.Kokia stuoardese turi svarstykles lektuve? Gal zurnalistai niekada neskrido lektuvu, kad tokius straipsnius raso.Ir kam tu mokesi uz ta virssvori, cia gal stiuardesei i kisene? Be to niekas ten del kokio vieno kg ir nekimba,nebent jau daug virsiji tada aisku reik moket.

Netiesą taip užtikrintai kalbat ir klaidinat žmones. Retai būna (tiksliau man nė sykio nepasitaikė) skrydžiuose, kurie nėra populiarūs emigrantų, bet londone, Edinburge, dubline ne sykį mačiau ir dalyvavau, kai atėjo įlaipint į lėktuvą darbuotojai su savim atsinešė kasos dėžutę ir tikrino daug kieno bagažo svorį ir išmatavimus. Ir susirinko nemažai pinigų iš žmonių prisipirkusių duty free.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2011 02 09, 08:49)

QUOTE(blackdreamer @ 2011 02 09, 10:55)
jei vaikutis iki 2 metu, tai kiek zinau be problemu leidzia, bet ir siaip man rodos leidzia vestis, na as asmeniskai nesusiduriau, bet kiek pamenu kelis puslapiai anksciau mamos diskutavo sia tema  4u.gif

galima veztis ir vyresniam nei 2 metu vaikui 4u.gif Prie registruoto bagazo stalo ji pazymes, ir atiduosite jau pries pat ilipant i lektuva oro uosto darbuotojams,islipus jau bus pastatytas prie laipteliu.
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2011 02 09, 12:10)
Netiesą taip užtikrintai kalbat ir klaidinat žmones. Retai būna (tiksliau man nė sykio nepasitaikė) skrydžiuose, kurie nėra populiarūs emigrantų, bet londone, Edinburge, dubline ne sykį mačiau ir dalyvavau, kai atėjo įlaipint į lėktuvą darbuotojai su savim atsinešė kasos dėžutę ir tikrino daug kieno bagažo svorį ir išmatavimus. Ir susirinko nemažai pinigų iš žmonių prisipirkusių duty free.

na kiek teko skrist is londono(ivairiu oro uostu), tai niekada tokio dalyko nemaciau g.gif jei praeini per tuos postus, kur sveria ir liepia viska susidet i viena lagamina, tai ir viskas, paskui net duty free maiseliu neliepia susidet i viena.gal kokia naujove biggrin.gif
Papildyta:
[quote=vilke74,2011 02 09, 11:51]
ne, darbe po pokalbiu mamyciu perkaiciau, ir ilindau smile.gif tai man buvo pasiseke smile.gif g.gif
Papildyta:

na tikrai pasiseke, nors manau geguzes menesiukui dar tikrai bus geru kainyciu, nors dabar mastau, kad jei randi, kaina tinka tai ir perki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2011 02 09, 11:22)
na kiek teko skrist is londono(ivairiu oro uostu), tai niekada tokio dalyko nemaciau g.gif jei praeini per tuos postus, kur sveria ir liepia viska susidet i viena lagamina, tai ir viskas, paskui net duty free maiseliu neliepia susidet i viena.gal kokia naujove biggrin.gif

ne naujove, ne! liepia, ypac Ryanair - pries ilipant (prie vartu), butina viska sugrusti i viena vieneta, paciai teko grusti litrini vandens buteli, nupirkta duty free, i rankini bagaza, kuris ir taip vos vos atitiko reikalavimus. Svert jau nesvere, bet butinai turejo buti viskas viename!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borjomi: 09 vasario 2011 - 11:29
QUOTE(borjomi @ 2011 02 09, 12:28)
ne naujove, ne! liepia, ypac Ryanair - pries ilipant (prie vartu), butina viska sugrusti i viena vieneta, paciai teko grusti litrini vandens buteli, nupirkta duty free, i rankini bagaza, kuris ir taip vos vos atitiko reikalavimus. Svert jau nesvere, bet butinai turejo buti viskas viename!

na matyt keiciasi ir pas juos viskas, siaip nieko nepadarysi, taisykles yra taisykles rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,

niekada nesu skridusi su Ryanair'u, taigi iškilo keletas klausimų. Vakar nusipirkau bilietus į Londoną, gavau emailą su reservation number, o kas toliau? Man dar reikia kažką daryti ar ryanairas dar turėtų kažką atsiųsti? blush2.gif čia pirmas mano skrydis lėktuvu, tai labai baisu, kad kažką sumalsiu, pasiklysiu, nežinosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nepasiekiama @ 2011 02 09, 14:07)
Sveiki,

niekada nesu skridusi su Ryanair'u, taigi iškilo keletas klausimų. Vakar nusipirkau bilietus į Londoną, gavau emailą su reservation number, o kas toliau? Man dar reikia kažką daryti ar ryanairas dar turėtų kažką atsiųsti?  blush2.gif  čia pirmas mano skrydis lėktuvu, tai labai baisu, kad kažką sumalsiu, pasiklysiu, nežinosiu  biggrin.gif

manau pades 4u.gif
http://www.makalius....ius-lt-pagalba/
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2011 02 09, 14:32)

na aš žaviuosi tuom Makalium smile.gif toks nesugadintas jaunuolis smile.gif
Atsakyti
Lyg ir nemaciau temoje, kad kas butu praneses. g.gif

Stokholmas
Atsakyti