Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(Lady River @ 2011 02 06, 11:35)
Ačiū, kainos žymiai geresnės. Ar bandėte pirkti per šiuos puslapius iš Lietuvos? Ar viskas buvo tvarkoje? Pirmojoje nuorodoje matau, kad "cansellation fee" - 40 svarų. Čia jau turi iškarto apsispręsti, nes apsigalvojimas brangokai kainuos smile.gif

Pirma karta uzsisakinesim smile.gif Bet nemanau, kad kazkas butu negerai. Juk apmoki kortele, kaip bet kokioje bookinimu sistemoje, gauni patvirtinima ir tiek smile.gif

Brolis bookindavosi atostogas per UK puslapius, bet kartu su skrydziais is Londono - viskas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 02 06, 01:20)
300 lt su visais mokesciais i Italija as manyciau yra labai normaliai g.gif  thumbup.gif
beje cia i viena puse ar i abi?

į abi
na gal 350 Lt. Man sunkumai tokie, kad dienas galiu tik labai minimaliai rinktis, t.y. atostogų dienos jau kaip prikaltos, nebent ne pirmą dieną išvykstu, o kokią trečią
Atsakyti
http://verslas.delfi...u.d?id=41720595
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 11:12)

o taip cia akibrokstas g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdreamer @ 2011 02 07, 13:26)
o taip cia akibrokstas  g.gif

na man tai atrodo, jei nori zmones pigiai skraidyt tai turi taikytis su tam tikromis taisyklemes, yra virsvoris tai arba susimokek arba ismesk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 10:12)

O man kilo klausimas ar tikrai stiuardeses tikrina lagaminu svorius ir ismatavimus?
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2011 02 07, 13:40)
O man kilo klausimas ar tikrai stiuardeses tikrina lagaminu svorius ir ismatavimus?

na kiek man teko skrist tai stiuardeses netikrino, o tikrino oro uosto darbuotojai.
Atsakyti
Kazkaip paskutiniu metu itin pagausejo Ryanair straipsniu antireklaminiu biggrin.gif ana syk apie studento atimtus paskutinius pinigus ir suplesyta, murzina rankini ( ! ) bagaza, si karta apie svorio patikrinimus lektuve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2011 02 07, 15:09)
Kazkaip paskutiniu metu itin pagausejo Ryanair straipsniu antireklaminiu  biggrin.gif  ana syk apie studento atimtus paskutinius pinigus ir suplesyta, murzina rankini ( ! ) bagaza, si karta apie svorio patikrinimus lektuve  lotuliukas.gif

man ir taip keista, keistoka politika jie vykdo smile.gif matyt jau taip "ispindejo" (taip sakoma biggrin.gif ) kad nelabai su zmonemis skaitosi ir prie visko kabinejasi....na ziuresiu kaip man bus kai si avaitgali skrisiu, gal isviso neileis i lektuva ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackdreamer: 07 vasario 2011 - 14:24
QUOTE(blackdreamer @ 2011 02 07, 14:24)
man ir taip keista, keistoka politika jie vykdo smile.gif matyt jau taip "ispindejo" (taip sakoma biggrin.gif ) kad nelabai su zmonemis skaitosi ir prie visko kabinejasi....na ziuresiu kaip man bus kai si avaitgali skrisiu, gal isviso neileis i lektuva  ax.gif  lotuliukas.gif

O man atrodo, kad Lietrytis tiesiog antireklamą daro, nes rainiai iš Kauno skrenda. Ne pirmą kartą pastebima tendencija cool.gif
O istoriją apie suplėšytą ir išpurvintą RANKINĮ bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bagažą iš viso mistika!Jis juk visada kartu, rankoj, kaip sakoma... Nebent striuardesė prie akių viršuje lentynoj uždaro. O čia ir nepasisek tu man taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal as nelabai i tema, bet gal gali kas nors papasakoti apie automobilio palikima Kauno oro uoste 4u.gif Kiek kainuoja para ir kur ten aplamai moketi reikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2011 02 07, 18:48)
Gal as nelabai i tema, bet gal gali kas nors papasakoti apie automobilio palikima Kauno oro uoste  4u.gif Kiek kainuoja para ir kur ten aplamai moketi reikia?  ax.gif

Ikainiai ir visa info Moketi i mokejimo automatus smile.gif
Atsakyti