sveiki
norejau paziuret bilietus i anglija, tai pamaciau nauja valiuta - GBP . kas cia per valiuta gal kas gali paaiskint - atrodo, kad jau ir pati zinau tik keista, kad rodo ne LT valiuta, o anglijos nes skrydis tai is LT
QUOTE(bangabanga @ 2011 02 03, 19:50)
sveiki
norejau paziuret bilietus i anglija, tai pamaciau nauja valiuta - GBP . kas cia per valiuta gal kas gali paaiskint - atrodo, kad jau ir pati zinau tik keista, kad rodo ne LT valiuta, o anglijos nes skrydis tai is LT
Jie pagal pradinį tašką žiūri ir iš kokio serverio jungiatės
QUOTE(bangabanga @ 2011 02 03, 18:50)
sveiki
na siaip rodo LT, bent jau man, na nebent renkates skrydi is londono i kauna, tada rodys GBP
QUOTE(Udrius @ 2011 02 03, 17:48)
Va va, tik kad Rodas man nepatiko, į Kos reikės pabandyti
o kodėl nepatiko?
Sveikutes.
Nežinau kur skrendate, bet į Airiją, Angliją galima vežtis 4 blokus cigariečių. Ir niekur nemačiau, kad būtų parašyta kokiame bagaže kek galima vežtis. Visus blokus galite dėtis į rankinį bagažą.
Iš kur gavote tokią informaciją?
QUOTE(muosee @ 2011 02 03, 11:56)
Na aš grįžtu prie rankinio bagažo temos. Gal kas žino ar galima cigaretes vežti rankiname bagaže? Ir koki kieki? Ačiū.
Nežinau kur skrendate, bet į Airiją, Angliją galima vežtis 4 blokus cigariečių. Ir niekur nemačiau, kad būtų parašyta kokiame bagaže kek galima vežtis. Visus blokus galite dėtis į rankinį bagažą.
QUOTE(borjomi @ 2011 02 03, 11:56)
galima, viena bloka
QUOTE(leogirl @ 2011 02 03, 22:54)
Sveikutes.
cia yra issamiau parasyta ka galima veztis o ka ne
cituoju " Galima vežtis 800 cigarečių (pagal http://www.cust.lt ), tačiau kiekviena šalis numato vis skirtingą kiekį, todėl reikėtų prieš skrydį pasidomėti. "
QUOTE(leogirl @ 2011 02 03, 21:54)
is patirties - skrendant su Ryanair is Rygos i Osla, leido tik 1 bloka. Gal dabar neberiboja? bet praejusiais metais latviai nesileido i diskusijas...
QUOTE(borjomi @ 2011 02 03, 23:29)
is patirties - skrendant su Ryanair is Rygos i Osla, leido tik 1 bloka. Gal dabar neberiboja? bet praejusiais metais latviai nesileido i diskusijas...
dazniausiai i dauguma saliu galima po viena bloka vienam zmogui isivesti
ar čia man vienai rezervacijos sistemoje dar nerodo skrydžių nei į Kosą, nei į Rodą?
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 02 04, 11:22)
ar čia man vienai rezervacijos sistemoje dar nerodo skrydžių nei į Kosą, nei į Rodą?
Dar nerodo, manau kainas jie dar ne taip greitai sudės...
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 02 04, 10:22)
tikriausiai dar yra derinamos ir skaiciuojamos kainos