Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į kelionę

svarbiausia pinigine su pinigais pasiimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coffeeLATTE @ 2008 04 04, 16:57)
svarbiausia pinigine su pinigais pasiimt smile.gif

ir drabužių biggrin.gif
Atsakyti
Svarbiausia yra pasiimti Agotos duonelės gabaliuką : topsecret.gif
O aš visad prisikraunu per daug doh.gif Visad doh.gif Dedu daiktus, ir galvoju: aha, šitas mažai vietos užima, paimsiu. O, šitas superb, o reikr ir šitų pasiimt, prikolas geras bus thumbup.gif ir taip toliau ir panašiai...Po to mąstau: O kiek yra buvę atvejų, kad viso to šlamšto prireiktų? bigsmile.gif mastau.gif atsakymas neigimamas unsure.gif Tada mąstau, kad visada būna pirmas kartas lotuliukas.gif Ir kad po kelių dienų, būdama kelionėje, prakeiksiu šią minutę, mat man tikrai, kiaulystės dėsnio dėka, prireiks to dalyko unsure.gif
Nu vat doh.gif Taip ir išvažiuoju pailsėt kelioms dienoms, kaip kad padorus žmogus 2 savaitėm ar dar daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 04 04, 18:38)
Svarbiausia yra pasiimti Agotos duonelės gabaliuką : topsecret.gif

Aš visada jį pasiimu liezuvis.gif
Atsakyti
Nu tai superb, ir nėr ko čia liežuvį rodyt, bo ir aš pasiimu tongue.gif
Atsakyti
Oi kaip esu pasimokius...
Mama visada sakydavo imti kuo maziau, juk neprireiks, kam temti... vat taip 19 m isvaziavau i USA pusmeciui... su 9.5 kg bagazo... juk neprireiks...
nuo to laiko imu viska ko noriu... geriau neprireiks nei neturesiu... aisku ziurint kur vaziuoju ir siaip esu praktiska, apgalvoju.
Atsakyti
QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 12, 12:05)
Pagrindiniai:Dokumentai (pasai, draudimai), pinigai/ banko kortelės/ kelionių čekiai, higienos reikmenys (sau, vyrui, vaikui).
Toliau priklauso nuo to kur keliaujam ir kaip keliaujam: keli drabužių komplektai, kartais dar ir kelios batų poros (vėlgi sau, vyrui ir vaikui), maistas, vanduo, vaistinėlė, vaikui žaisliukai (keli), vežimėlis, knyga/ žurnalai/ laikraščiai.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 04 04, 19:01)
Nu tai superb, ir nėr ko čia liežuvį rodyt, bo ir aš pasiimu  tongue.gif

Sako, tada viskas gerai seksis kelionėje 4u.gif
Atsakyti
Na, aš be kitų išvardintų dalykų, dar būtinai visad įsimetu mp3 grotuvą.
Dantų siūlą.
Cigarečių, nes kartais parūkau, o Kent mėtinių, kaip pastebėjau, ne visur yra pirkti. Takim Turjijoje aš jų neradau.

Šiaip, patarčiau įsimesti ir kokį frazių žodynėlį tos šalies kalba, į kurią važiuojate.
Būna atvejų, kai pasimeti, nebūtina frazes išmokti mintinai, o pasimetus vietiniui parodai žodyne ko ieškai, paklaustasis, jei nemoka kitos kalbos, tik savo gimtąją, pavartęs žodyną parodys jums ar į kairę ar į dešinę eiti. Žodžiu, kartais labai pagelbėja tie žodynai:)
Sirijoj mes svečiavomės vietonio siro šeimoje, jo šeima ir jis pats (išskyrus kelis angliškus žodžius) kalba tik arabiškai, mes turėjome frazių žodyną (anglų-arabų, arabų - anglų), na, susikalbėjom, žodyno pagalba šsiaiškinom kiek kas vaikų turi, brolių sesių, kiek kam metų, žodžiu, visai padoriai pabendravom:)
Turkijoje, panašiomis aplinkybėmis, irgi žodynėlis pagelbėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 09 balandžio 2008 - 09:56
QUOTE(Deep Blue @ 2008 04 04, 19:32)
Oi kaip esu pasimokius...
Mama visada sakydavo imti kuo maziau, juk neprireiks, kam temti... vat taip 19 m isvaziavau i USA pusmeciui... su 9.5 kg bagazo... juk neprireiks...
nuo to laiko imu viska ko noriu... geriau neprireiks nei neturesiu... aisku ziurint kur vaziuoju ir siaip esu praktiska, apgalvoju.

man irgi buvo. Sako kam tau tiek rubu, tai ir issiemiau. O po to kai reikejo, tai ir neturejau doh.gif
Atsakyti
priklauso kur ir kuriam laikui važiuojama, būtiniausi higieniniai reikmenys visada, žinoma, tašytėje smile.gif
šeip, viską galima nusipirkti, ko trūksta, tai turbūt svarbiausia - turėti su savimi kreditinę kortelę biggrin.gif
Atsakyti
Na, keliaudama pirmus kartus, prisikraudavau visko - ko tikrai reikia, ir ko visiskai nepanaudodavau. Su laiku ismokau atsirinkti tik tai, kas tikrai butina unsure.gif . Be abejo, lagamino turinys priklauso ir nuo to, kur ir kiek ilgam keliauju. Taciau butiniausi daiktai dazniausiai sutelpa i viena nedideli lagaminuka. Man butinybe bet kurioje kelioneje yra: fotoaparatas, ausinukas, mazas kryziazodziu zurnaliukas, mini kelioninis kosmetikos rinkinukas, o jau visa kita (drabuziai, batai, higienos reikmenys, knygos ir t.t. - priklausomai nuo keliones pobudzio).
Atsakyti