Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į kelionę

pasas , pinigai , kelioniniai čekiai , draugimas .
higienos priemonės visiems ( šlapias servetėles būtinai)
Rūbai ir kelios poros patogių batų, išmokom jau neprisikrauti nereikalingų rūbų( ojei prireiks , nors niekada ir neprireikia)ir gaunasi visai padorus vidutinio dydžio lagaminas ax.gif
Atsakyti
lagaminas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliukšt @ 2007 08 13, 23:25)
Tada pinigai, drabužiai (turbūt nė virna mot. lyt. atstovė be jų nė iš vietos)

Na ir vyrų dauguma nevaikšto su tais pačiais visą kelionės laiką biggrin.gif

Mano sąrašas:
reikalingi dokumentai
piniginė
mobilus
knyga arba žurnalai, jeigu kažkuriuo momentu nebūtų ko veikti
drabužiai
kosmetika
higienos priemonės
rankšluostis
dažniausiai vartojami vaistai, tokie kaip nuskausminamieji, nuo antialergenai, nuo temperatūros, nuo peršalimo
buteliukas vandens
vaikui koks nors žaislas
koks nors mažo tūrio stalo žaidimas, jeigu vyresniajai nebūtų ko veikti
fotoaparatą pamirštu lotuliukas.gif

O ką čia dar tokio ypatingo būtų galima imti? rolleyes.gif
Atsakyti
Na, aš keliauju truputį kitaip, nei dauguma.
Sąrašas:
1. dokumentai,
2. smulkus Europos atlasas,
3. geltoni sportiniai marškinėliai, geriausiai su LT ženkliuku,
4. markeris,
5. storesnio popieriaus lapai,
6. kelnės, megztinis, apatiniai, palaidinė trumpom rankovėmis, šortai, batai (įskaitant tai, ką turiu ant savęs, todėl ne viskas keliauja į kuprinę).
7. lapas su adresais ir telefonais,
8. mobilus telefonas,
9. fotoaparatas,
10. atšvaitai,
11. mini higienos priemonių rinkinys,
12. mp3 grotuvas,
13. miegmaišis,
14. peilis,
15. žiebtuvėlis,
16. žibintuvėlis,
17. pinigai (nedidelė suma).

Galbūt ką nors pamiršau paminėti skubėdama, bet abejoju.
Atsakyti
Rašau eiliškumo tvarka svarbiausius dalykus (nuo jų ir pradedu lagaminą kraut):

1. Bilietai+pasas+pinigai+telefonas (ir įkroviklis)

2. Atsarginiai kontaktiniai lęšiai+skystis

3. Keli drabužiai ir 1-2 poros batų, dažniausiai tinkančių ir prie kelnių, ir prie sijono

4. Higienos priemonės (jei trumpam važiuoju - tik mėginukai, maži buteliukai) + rankšluostis

5. APAP

6. Jei į svečius teks užsukti, imu lauktuvių

7. Pagal aplinkybes visa kita
Atsakyti
aš racionaliai ruoštis kelionei nemoku schmoll.gif prisikraunu visko reik -nereik doh.gif ypač vaikams daiktu ax.gif pusės nepanaudojus parvežu atgal .Bet ,kita karta, elgiuosi vėl taip pat doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ziurint kokia tai kelione smile.gif jei keliu dienu tai dantu sepeteli, ranksluosti, naktinukus, koki grabuzeli, telefona, fotika jei prireiks ir kosmetine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2007 08 15, 21:45)
aš racionaliai ruoštis kelionei nemoku  schmoll.gif prisikraunu visko reik -nereik  doh.gif ypač vaikams daiktu  ax.gif pusės nepanaudojus parvežu atgal .Bet ,kita karta, elgiuosi vėl taip pat  doh.gif  lotuliukas.gif

Ta pati situacija laugh.gif

Nesvarbu trumpa ar ilga ta kelionė,visada prisikraunu per daug lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 04 balandžio 2008 - 14:15
As prisidedu visko visiems gyvenimo atvejams "o kas jeigu...". Aisku daugiau kaip puses daiktu neprireikia blush2.gif
Atsakyti
kadangi esu nemažai pakeliavęs, net ir į ilgas keliones nesidedu daug daiktų, kadangi jau esu pasimokęs, jog namuose atrodo - ir to reiks, ir ano, ir knygą skaitysiu, ir kryžiažodžius spręsiu, ir gal šalta bus tai dar įsimesiu striukę laugh.gif

Neseniai buvau Atėnuose. Praleidau ten tris dienas. Pasiėmiau tik kuprinę su pasu, bilietais, pinigais ir fotoaparatu thumbup.gif Ir viskas laugh.gif

Tas pats buvo ir skrendant į Romą. Tiesa, tada dar kuprinėj sumuštinių dėžutė buvo blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Aš irgi 'mėgstu' prisikraut visokio 'šlamšto' doh.gif biggrin.gif O kelionėje nė pusės tų daiktų/drabužių nepanaudoju... Tačiau namie viskas atrodo kitaip. Prisidedu visiems atvejams bigsmile.gif Dar kartais galvoju: "Reikia išsiimti...", tačiau beimdama iš tašės pagalvoju: "Juk dar gali prireikti šito unsure.gif Geriau vešiuosi..." lotuliukas.gif Bet dažniausiai neprireikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2008 04 04, 16:42)
Aš irgi 'mėgstu' prisikraut visokio 'šlamšto' doh.gif  biggrin.gif O kelionėje nė pusės tų daiktų/drabužių nepanaudoju... Tačiau namie viskas atrodo kitaip. Prisidedu visiems atvejams bigsmile.gif Dar kartais galvoju: "Reikia išsiimti...", tačiau beimdama iš tašės pagalvoju: "Juk dar gali prireikti šito unsure.gif Geriau vešiuosi..." lotuliukas.gif Bet dažniausiai neprireikia rolleyes.gif

Aš visai neišrankus ir man nėra problemos sekančią dieną apsirengti lygiai tais pačiais drabužiais biggrin.gif laugh.gif
Pvz mano mama tai sako - pasiimk skirtingų drabužių, kad nuotraukose skirtingai atrodytum hihihi.gif Bet visvien nepasiimu. Vietos lauktuvėms palieku geriau.
Atsakyti