QUOTE(Retisa @ 2012 08 28, 17:44)
mano patirtis skrendant - negalima registruotam bagaže vežtis užsukto metalinio termoso. dar pačioj Lietuvoj teko ištraukt iš tašės dugno (o tai sudarė nemažų sunkumų, labai jau viską "suštabeliavus" buvau) ir atsukus parodyt. tai po to dėjau atskirai termosą ir dangtį.
lapkričio pradžioj planuojam 8 dienom autobusu į Italiją. ką iš maisto dėtis, kad 6-7 dieną dar būtų nesugedę? vykstam su grupe, ir naivu tikėtis kad stos prekybos centre apsipirkti:)
gal galite pavardinti konkrečius produktus? kol kas galvoje tik Belvita pusrytainiai... (nors šiaip jau jų nemėgstu )
lapkričio pradžioj planuojam 8 dienom autobusu į Italiją. ką iš maisto dėtis, kad 6-7 dieną dar būtų nesugedę? vykstam su grupe, ir naivu tikėtis kad stos prekybos centre apsipirkti:)
gal galite pavardinti konkrečius produktus? kol kas galvoje tik Belvita pusrytainiai... (nors šiaip jau jų nemėgstu )
Yra jau virtų košių pirkti, jų vartojimo laikas pakankamai ilgas. Vakumuose sūris, dešros, vitinta mėsa, paštetai. Imkit kuo mažesnėmis pakuotėmis, kad atidarius iškarto suvalgyti. Belvita irgi gerai, nors ir aš jos nesu gerbėja, bet kelionėse gerai. Vietoj duonos tinka pūsti ryžių ar kviečių paplotėliai. Duonos lazdelės, sausučiai ir panašiai