QUOTE(jaruta @ 2011 02 04, 02:17)
aga tada aisku man,tai jis gales stot tik kita menesi ir tada bus galima tvarkytis dokumenus.Aciu mergaites uz info
tik vat man kazkaip idomiai ,na pries daugiau nei pusmeti ir gaudavom soc.pasalpa,tai dar vyras stovejo birzoj ir manes kai dokumetus tvarkiausi uzklause ar bent vienas is musu stovim birzoj
tai va ir kilo cia man minciu
Tai šiuo atveju vyras gali atitikti kaip auginantis vaiką iki trijų metų, kuris nelanko ikimokyklinės įstaigos, namuose, o jūs - kaip gaunanti nedarbo draudimo išmoką.
Papildyta:
QUOTE(salutvera @ 2011 02 04, 15:48)
Sveikos, turiu tokią bėdą. Jau susitvarkėme dokumentus gauti pašalpai ir ją gausime, bet... negaliu pasiimti pažymos, kad gaunu pašalpą, nes iš biržos neatėjo kažkokie duomenys į socialinės rupybos skyrių. Jie bus tik apie galą mėnesio, bent jau taip buvo sakyta. O man tik kelios dienos beliko nunešti dokumentus socialinei stipendijai gauti, tai nejaugi dėl to biurokratizmo dabar negausiu stipendijos?
O gal dar yra išeitis? Ėjau tartis ir su mokyklos (aukštosios) administracija, kuri atsakinga už tuos reikalus ir į soc. rupybos skyrių, bet nieko gero
Taigi kreipiuosi dabar jau ir SM, nes čia visada gerų patarimų gaunu
Na tikriausiai bedarbio pašalpą kažkas iš šeimos gauna, pradėjo ar nustojo gauti ir reikia einamojo mėnesio pajamų?
Prašykit, gal biržoje galėtų kokią pažymą išduoti, kiek jums tiksliai priskaičiuota tą mėn.