Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.9

QUOTE(norala @ 2011 03 22, 13:53)
As tai susidariau toki ispudi, kad priklauso nuo soc. darbuotoju geranoriskumo...
O cia dar nusistebejo: kad jums cia reiks tuos akinius kiekvienais metais keisti, tai niekas cia jums nemokes smile.gif

manau cia dar ir nuo savivaldybes priklauso, nes kiekvienoj kiek girdziu skirtingi kriterijai... vienur laaabai baisus dalykai turi atsitikti, kitur maziau baisus, kad gauti tuos pinigelius..
jus tik rasykit prasyma ir rasykit kas met, matyt darbuotojos nesusidurusios - nezino... doh.gif o tam skirtus pinigelius savo 13 atlyginimui ir ale tipo kvalifikacijos kelimui bahamuose leidzia..
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 22, 14:00)
Bet as kiek girdejau kad jai iskart po dekreto iseini is darbo nepadirbus nors menesi tai visas stazas kuris ejo kai buni dekrete,jis dingsta.

Niekur jis nedingsta.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 22, 13:01)
Niekur jis nedingsta.

Aciu labai.Dabar jau bent nepergivensiu kad negausim soc pasalpos,nes galvojau kad jai as savo noru iseisiu is darbo,tai birza man nemokes ir soc parama nepriklausis.Nes viena drauge sake kad birza mikes tik tuo atveju jai mane atleis is darbo,o jai pati iseisiu tai nemoka birza.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 22, 14:23)
Aciu labai.Dabar jau bent nepergivensiu kad negausim soc pasalpos,nes galvojau kad jai as savo noru iseisiu is darbo,tai birza man nemokes ir soc parama nepriklausis.Nes viena drauge sake kad birza mikes tik tuo atveju jai mane atleis is darbo,o jai pati iseisiu tai nemoka birza.

Nesvarbuar pati,ar atleis,svarbiausia ne del jusu kaltes.
Atsakyti
Sveikos merginos/moterys, turiu klausimuka blush2.gif
Man priklauso socialine parama (vienas gyvenantis asmuo), kuria pratesiau vasario menesi (uz 3 menesius jau buvo sumoketa) ir vis dar nesulaukiu paramos uz vasari, nors jau yra kovo 22d verysad.gif idomu kodel veluoja? ar kuri is jusu, kuriai priklauso socialine pasalpa, jau gavote uz praeita menesi? as visada gaudavau iki 10d.
beje, jeigu man nuo sio menesio mokes socialine stipendija (esu neakivaizdinio skyriaus studente), tai vis tiek man priklauso ir soc. parama? ax.gif
Is anksto dekoju uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginxtaxre @ 2011 03 22, 15:20)
Man priklauso socialine parama (vienas gyvenantis asmuo), kuria pratesiau vasario menesi (uz 3 menesius jau buvo sumoketa) ir vis dar nesulaukiu paramos uz vasari, nors jau yra kovo 22d  verysad.gif idomu kodel veluoja? ar kuri is jusu, kuriai priklauso socialine pasalpa, jau gavote uz praeita menesi? as visada gaudavau iki 10d.
beje, jeigu man nuo sio menesio mokes socialine stipendija (esu neakivaizdinio skyriaus studente), tai vis tiek man priklauso ir soc. parama? ax.gif
Is anksto dekoju uz atsakymus  mirksiukas.gif

gali buti, kad gausi kita menesi uz du menesius,
o jei gausite soc. stipendija- parama vistiek priklauso, juk valgyt uz kazka reikia- tik priedum mokslus apmoka mirksiukas.gif (juk cia visai kita istaiga moka- ir i pajamas soc. stipendija neieina)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 22 kovo 2011 - 14:28
QUOTE(ginxtaxre @ 2011 03 22, 15:20)
Man priklauso socialine parama (vienas gyvenantis asmuo), kuria pratesiau vasario menesi (uz 3 menesius jau buvo sumoketa) ir vis dar nesulaukiu paramos uz vasari, nors jau yra kovo 22d  verysad.gif idomu kodel veluoja? ar kuri is jusu, kuriai priklauso socialine pasalpa, jau gavote uz praeita menesi? as visada gaudavau iki 10d.
Is anksto dekoju uz atsakymus  mirksiukas.gif

Jeigu vasari prateset,tai gausit uz 2 men tik balandi.o soc.stependija ir mokoma soc.remtiniems kurie gauna soc.pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 22, 14:27)
gali buti, kad gausi kita menesi uz du menesius,
o jei gausite soc. stipendija- parama vistiek priklauso, juk valgyt uz kazka reikia- tik priedum mokslus apmoka mirksiukas.gif (juk cia visai kita istaiga moka- ir i pajamas soc. stipendija neieina)

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 22, 14:27)
Jeigu vasari prateset,tai gausit uz 2 men tik balandi.o soc.stependija ir mokoma soc.remtiniems kurie gauna soc.pasalpa.

aciu mirksiukas.gif na ka, reikes tada laukti balandzio. Bet logikos tai nera, juk zmonem pajamos kiekviena menesį yra reikalingos g.gif Lietuvoje zmones isskirtiniai, nes ne tik uzdirbdami 670 sugeba 600lt sumoket uz buta ir nenumirt, bet ir su 0 pajamu gyventi menesį, saunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ginxtaxre @ 2011 03 22, 16:42)
aciu  mirksiukas.gif na ka, reikes tada laukti balandzio. Bet logikos tai nera, juk zmonem pajamos kiekviena menesį yra reikalingos  g.gif Lietuvoje zmones isskirtiniai, nes ne tik uzdirbdami 670 sugeba 600lt sumoket uz buta ir nenumirt, bet ir su 0 pajamu gyventi menesį, saunu  biggrin.gif

tai jau tikrai, cia lietuva- stebuklu krastas,
kaip anekdote sakoma moteris moka 3 dalykus is nieko padaryti:
1. sriuba
2. sukuosena
3. skandala

taigi teks ir su nuliu kazkaip pratempti doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

Bandziau intensyviai ieskoti atsakymo i savo klausima temukej, bet neradau arba prazioplinau. jei labai niekas nepyks, tai noreciau pasiteirauti apie ta soc. pasalpa, kai gyvena seima rajone, darzelis toli arba artimiausiam nera vietos ir nera galimybes dirbti tokiu atveju, nes nera kur vaiko padeti po motinystes atostogu. ten kaip suprantu iki mokyklinio amziaus ar iki 3 m tik ta pasalpa priklauso? ir kiek asmeniui turi iseiti pinigeliu,kad gauti ta pasalpa. ir galima kreiptis del tos pasalpos is karto po motinystes atostogu t.y. jie ziures paskutiniu 3mnenesiu seimos pajamas ar kaip? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti