Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.9

QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 21, 22:41)

tai, kad 6 daviniai budavo g.gif tik siemet 5 padare.. ar klystu?

Pernai buvo 5 ir užpernai taip pat 5 ax.gif
Atsakyti
Mano toks kvailas klausimas...Soc rūpyboj passakė kad jei dirbu 0,5 etato tai tam kad gautumėm soc pašalpą turiu stot darbo biržon. Atsistojau...TAigi įdomu, ar jokia pašalpa išskyrus tą būsimą socialinę (kuri bus tik atstovėjus biržoj pusę metų) nepriklauso? Tikriausia ne....Juk aš dirbanti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2011 03 22, 12:08)
Mano toks kvailas klausimas...Soc rūpyboj passakė kad jei dirbu 0,5 etato tai tam kad gautumėm soc pašalpą turiu stot darbo biržon. Atsistojau...TAigi įdomu, ar jokia pašalpa išskyrus tą būsimą socialinę (kuri bus tik atstovėjus biržoj pusę metų) nepriklauso? Tikriausia ne....Juk aš dirbanti... g.gif

Nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2011 03 22, 12:08)

nebent padidetu etatas.. ar atsirastu antras darbas, kad susidarytu pilnas etatas- ir jei pajamos vis dar nevirsys- tada taip pat priklausytu- tik nereiketu laukti 6 menesiu.
Atsakyti
Kazkas kazkada rase, kad galima kreiptis viena karta i metus del soc. paramos, ivykus kokiam extra ivykiui, operacijai , ar pvz. kazkam uz akinukus vaiko grazino pinigelius g.gif
Pasiskambinau as siandien i musu soc. skyriu, tai labai nustebo, kad vaikui tokie brangus akiniai ( apie 400 lt) , ir galiausiai pasake, kad galit bandyti rasyt prasyma, tada komisija sprendzia, eina i namus , apraso buiti ( biggrin.gif ) ir tada nusprendzia ar apmoketi ar ne biggrin.gif
AR esat kas su tuo susidure ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 22, 09:36)
Jeigu i birza istosit kai vaikui jau bus 3 metai,tada nereikes stovet puse metu ir toliau gaudinesit soc.pasalpa,tik perskaiciuos,nes neteksit pajamu saltinio.

Ne vaikui tik sueis du metukai,ir as planuoju iseiti is darbo ir atsistoti i darbo birza,nes vaikas nevisada isbuna pilna darbo diena darzeli,nes ji ten visiskai nieko nevalgo.Bet taip suprantu jai pati iseisiu is darbo ir atsistosiu i birza tai jau soc parama mums nepriklausis?
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 22, 13:09)
Ne vaikui tik sueis du metukai,ir as planuoju iseiti is darbo ir atsistoti i darbo birza,nes vaikas nevisada isbuna pilna darbo diena darzeli,nes ji ten visiskai nieko nevalgo.Bet taip suprantu jai pati iseisiu is darbo ir atsistosiu i birza tai jau soc parama mums nepriklausis?

Reikes puse metu prastovet,jei negaudinesi is birzos bedarbio pasalpos,bet man atrodo gaudinesi,nes turi 18 men stazo per pakutinius 3 metus,todel nereikes puse metu laukti,tik perskaiciuos pasalpa,nes gaudinesi is birzos ir vyro alga.
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2011 03 22, 13:53)
Kazkas kazkada rase, kad galima kreiptis viena karta i metus del soc. paramos, ivykus kokiam extra ivykiui, operacijai , ar pvz. kazkam uz akinukus vaiko grazino pinigelius  g.gif
Pasiskambinau as siandien i musu soc. skyriu, tai labai nustebo, kad vaikui tokie brangus akiniai ( apie 400 lt) , ir galiausiai pasake, kad galit bandyti rasyt prasyma, tada komisija sprendzia, eina i namus , apraso buiti (  biggrin.gif ) ir tada nusprendzia ar apmoketi ar ne  biggrin.gif
AR esat kas su tuo susidure ?  g.gif

Esame susidūrę - vienais metai vyrą ištiko infarktas + darė kraujagyslių operaciją, tai skyrė gal 150 Lt, o sekančiais metais jam vėl atliko kraujagyslių šuntavimą, tai irgi skyrė vienkartinę pašalpą 250 Lt. Reikėjo prašymą pildyt, nurodyt kam reikalinga pašalpa. Parašėm, kad tolesniam gydymui ir vaistams. Kadangi aš dėl neįgalumo taip pat esu nedirbanti, tai net jokių papildomų pažymų (išskyrus visus išrašus iš ligoninių ir sanatorijų) pristatyt nereikėjo ir į namus niekas nebuvo atėję. Tiesa, dar kartą buvom gavę, bet neatsimenu kiek, kai prieš 11 metų man operavo stuburą. Tada buvo moterytė ir į namus atėjusi, kažkokį aktą užpildė ir išėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 22 kovo 2011 - 12:32
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 22, 12:12)
Reikes puse metu prastovet,jei negaudinesi is birzos bedarbio pasalpos,bet man atrodo gaudinesi,nes turi 18 men stazo per pakutinius 3 metus,todel nereikes puse metu laukti,tik perskaiciuos pasalpa,nes gaudinesi is birzos ir vyro alga.

Na realiai tai stazo as turiu tik 4men as gi nedirbau o buvau dekrete. Isejau i dekreta ir jau 4metus esu dekrete.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 22, 13:41)
Na realiai tai stazo as turiu tik 4men as gi nedirbau o buvau dekrete. Isejau i dekreta ir jau 4metus esu dekrete.

TAI O DEKRETAS NE STAZAS!? smile.gif gi kai buni dekrete stazas tai eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 03 22, 13:32)
Esame susidūrę - vienais metai vyrą ištiko infarktas + darė kraujagyslių operaciją, tai skyrė gal 150 Lt, o sekančiais metais jam vėl atliko kraujagyslių šuntavimą, tai irgi skyrė vienkartinę pašalpą 250 Lt. Reikėjo prašymą pildyt, nurodyt kam reikalinga pašalpa. Parašėm, kad tolesniam gydymui ir vaistams. Kadangi aš dėl neįgalumo taip pat esu nedirbanti, tai net jokių papildomų pažymų (išskyrus visus išrašus iš ligoninių ir sanatorijų) pristatyt nereikėjo ir į namus niekas nebuvo atėję. Tiesa, dar kartą buvom gavę, bet neatsimenu kiek, kai prieš 11 metų man operavo stuburą. Tada buvo moterytė ir į namus atėjusi, kažkokį aktą užpildė ir išėjo

As tai susidariau toki ispudi, kad priklauso nuo soc. darbuotoju geranoriskumo...
O cia dar nusistebejo: kad jums cia reiks tuos akinius kiekvienais metais keisti, tai niekas cia jums nemokes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 22, 12:48)
TAI O DEKRETAS NE STAZAS!?  smile.gif  gi kai buni dekrete stazas tai eina  smile.gif

Bet as kiek girdejau kad jai iskart po dekreto iseini is darbo nepadirbus nors menesi tai visas stazas kuris ejo kai buni dekrete,jis dingsta.
Atsakyti