QUOTE(norala @ 2011 03 22, 13:53)
Kazkas kazkada rase, kad galima kreiptis viena karta i metus del soc. paramos, ivykus kokiam extra ivykiui, operacijai , ar pvz. kazkam uz akinukus vaiko grazino pinigelius
Pasiskambinau as siandien i musu soc. skyriu, tai labai nustebo, kad vaikui tokie brangus akiniai ( apie 400 lt) , ir galiausiai pasake, kad galit bandyti rasyt prasyma, tada komisija sprendzia, eina i namus , apraso buiti (
) ir tada nusprendzia ar apmoketi ar ne
AR esat kas su tuo susidure ?
Esame susidūrę - vienais metai vyrą ištiko infarktas + darė kraujagyslių operaciją, tai skyrė gal 150 Lt, o sekančiais metais jam vėl atliko kraujagyslių šuntavimą, tai irgi skyrė vienkartinę pašalpą 250 Lt. Reikėjo prašymą pildyt, nurodyt kam reikalinga pašalpa. Parašėm, kad tolesniam gydymui ir vaistams. Kadangi aš dėl neįgalumo taip pat esu nedirbanti, tai net jokių papildomų pažymų (išskyrus visus išrašus iš ligoninių ir sanatorijų) pristatyt nereikėjo ir į namus niekas nebuvo atėję. Tiesa, dar kartą buvom gavę, bet neatsimenu kiek, kai prieš 11 metų man operavo stuburą. Tada buvo moterytė ir į namus atėjusi, kažkokį aktą užpildė ir išėjo