Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.9

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 10, 21:47)
Jei jus laukiates,tai jums priklausis vienkartine pasalpa 260 lt,kai liks 70 d iki gimdymo,po to uz vaiko gimima 1430 lt irgi vienkartine ir kas men po 97 lt.o del sitos vienkartines man atrodo tik jei kokia nelaime atsitinka,kaip ten rasoma gaisro metu ir t.t.ir dar gait kreiptis del soc.pasalpos.

o del soc pasalpos man ar vaikui? cia i seniunija ? zinokit nesusigaudau tokiuose dalykuose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa___ @ 2011 03 11, 14:06)
o del soc pasalpos man ar vaikui? cia i seniunija ? zinokit nesusigaudau tokiuose dalykuose verysad.gif

Siuo metu galit sau.O pakui kai gims vaikas,reikes arba rodyt vaiko tevo pajamas,arba jei kartu negyvensit,prisiteist alimentus,tada gaudinesit ir sau ir vaikui,nes jei neprisiteisit,soc.pasalpa priklausys tik vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Rasa___ @ 2011 03 10, 20:21)
noreciau paklausti gal kas zinote kas gali gauti ta vienkartine pasalpa? esu apie toke girdejusi tik tiksliai nezinau kaip ji vadinas

mes gaunam vienkartine ismoka,praeitais metais tvarkiaus dokumentus kad kompensuotu pinigus isigytiems vaiko akinukams,bet reikia tureti cekius kiek buvo moketa,siais metais tvarkysiuos dokumentus,nes gulejom ligoninej ir del tam tikru priezasciu turejom gulet mokamoj palatoj,tai bandysiu tuos lt susigrazint,ir sake kad grazins,reiks turet israsa is ligonines kad tom dienom gulejom,poto sake galiu rinkti cekius pirktiems vaistam vaikui,ir ateiti,parasyt prasyma ir tada grazins kazkiek,tai dabar renku kuo daugiau cekiu ir poto eisiu,nes praeitais metais turejo grazint 300lt,bet ale trukumas jiem lt buvo tai bepervede 150lt,bet vis kazkiek gavom,taiva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 11, 14:12)
Siuo metu galit sau.O pakui kai gims vaikas,reikes arba rodyt vaiko tevo pajamas,arba jei kartu negyvensit,prisiteist alimentus,tada gaudinesit ir sau ir vaikui,nes jei neprisiteisit,soc.pasalpa priklausys tik vaikui.

bet idomu ar man ja skirs nes birzoje nestoviu ,tik mokinuos dieninem skyriui tad i birza manes niekas nepriims g.gif
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2011 03 11, 15:33)
mes gaunam vienkartine ismoka,praeitais metais tvarkiaus dokumentus kad kompensuotu pinigus isigytiems vaiko akinukams,bet reikia tureti cekius kiek buvo moketa,siais metais tvarkysiuos dokumentus,nes gulejom ligoninej ir del tam tikru priezasciu turejom gulet mokamoj palatoj,tai bandysiu tuos lt susigrazint,ir sake kad grazins,reiks turet israsa is ligonines kad tom dienom gulejom,poto sake galiu rinkti cekius pirktiems vaistam vaikui,ir ateiti,parasyt prasyma ir tada grazins kazkiek,tai dabar renku kuo daugiau cekiu ir poto eisiu,nes praeitais metais turejo grazint 300lt,bet ale trukumas jiem lt buvo tai bepervede 150lt,bet vis kazkiek gavom,taiva ax.gif

as dar va zinau kad net jai guli del ligos nemokamoi palatoi tai galima gauti ta vienkartine ismoka,pernai drauge gulejo del keuliu gripo 5dienas ir gavo 100lt na zinoma reikejo tam tikrus dokumentus nunest smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa___: 11 kovo 2011 - 15:39
QUOTE(slavlanta @ 2011 03 11, 12:53)
Tai tada man kovo men. paskutini karta perves uz vasari, nuo balandzio as jau nieko negaunu, ir galiu balandi eiti i seniunija? O vyrui pazyma irgi tik uz kova pristatyti? ar uz 3 paskutinius?

As taip suprantu, kad jus jau si menesi galit eiti pildyti paraiska, kad kt.menesi gautumete uz si 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 03 11, 11:41)
Tai va ir nezianau kaip ten su tuo sprendimu g.gif Isnagrineti ir priimti sprendima turi per menesi, tai gautusi iki kovo 17. Pinigelius moka nuo 10 iki 25 dienos. KAip ir lieka dar 8 dienos, idomu ar cia laukti tu ppinigeliu ar jau nelabai  g.gif

Nagrinėja tai mėnesį, bet išmoka kitą mėnesį po sprendimo priėmimo wink.gif Tai jeigu kovą išnagrinės, tai išmokės tik balandį.
Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2011 03 12, 20:19)
Nagrinėja tai mėnesį, bet išmoka kitą mėnesį po sprendimo priėmimo wink.gif Tai jeigu kovą išnagrinės, tai išmokės tik balandį.

jei isnagrineja iki to menesio 10 dienos- tai ir ismoka ta pati menesi, jei isnagrineja po 10 dienos- tai moka tada tik kita menesi... (bent jau siauliuose taip)..
Atsakyti
Laba diena,

Iškilo toks klausimas,gal jūs galėsit man atsakyti....smile.gif
Mano vaikui suėjo du metukai,į darbą negrįžau,nes neturiu su kuo jį palikti,o darželyje nėra vietų,tad būsiu su juo iki trijų metukų.Vyras nedirba,stovi biržoje tik vieną mėnesį.Mūsų šeima jau nebeturės jokių pajamų,nes nebegausiu motinystės pašalpos.Tai gal žinot,ar mums priklausytų kokia nors socialinė pašalpa????
Atsakyti
QUOTE(ddeirita962 @ 2011 03 13, 09:13)
Laba diena,

Iškilo toks klausimas,gal jūs galėsit man atsakyti....smile.gif
Mano vaikui suėjo du metukai,į darbą negrįžau,nes neturiu su kuo jį palikti,o darželyje nėra vietų,tad būsiu su juo iki trijų metukų.Vyras nedirba,stovi biržoje tik vieną mėnesį.Mūsų šeima jau nebeturės jokių pajamų,nes nebegausiu motinystės pašalpos.Tai gal žinot,ar mums priklausytų kokia nors socialinė pašalpa????

kai vyras isstoves birzoje 6 menesius- tada priklausys, nebent jis i birza istojo ne veliau kaip per 6 menesius nuo nurodytu aplinkybiu...
taip pat jei darbo birza pasiulytu darba arba pats susirastu darba, taip pat jei issimtu verslo liudijima (jei pajamos vienam seimos nariui vis dar nevirsys 350lt/men) - tada taip pat priklausytu, nereiketu laukti 6 menesiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 13 kovo 2011 - 11:45
Labas vakaras, gaunu is socialinio soc. ismoka, kompensacijas uz sildyma ir karsta vandeni bei darzeli ir vaiko pinigus, stoviu DB taciau balandzio pradzioje jau islekiu i uzsieni, kada reiketu ispeti socialini ir ar reikia vaziuoti i vieta ar uztenka informuoti telefonu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(butėė @ 2011 03 13, 21:31)
Labas vakaras, gaunu is socialinio soc. ismoka, kompensacijas uz sildyma ir karsta vandeni bei darzeli ir vaiko pinigus, stoviu DB taciau balandzio pradzioje jau islekiu i uzsieni, kada reiketu ispeti socialini ir ar reikia vaziuoti i vieta ar uztenka informuoti telefonu 4u.gif

menesio lailkotarpi turit pranesti,man atrodo galima ir telefonu.
Atsakyti
QUOTE(butėė @ 2011 03 13, 20:31)

jie linkę iš principo reikalauti atvykti, tačiau pakanka informuoti ir telefonu smile.gif
Atsakyti