Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.9

maisto dalinimas bus tik antroj kovo pusej: http://www.spcentras....php?m=3&l=6953 kas pirmaiu suzinosit, praneskit smile.gif
Atsakyti
Sveikos, yra tokia situacija šeimoje, kad socialinė pašalpa turi būti perrašyta ant kito žmogaus vardo. Ar pavyzdžiui galima, kad pašalpa būtų registruojama ne iš vieno iš tėvų vardu, o pavyzdžiui pilnamečio vaiko vardu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2011 02 28, 22:23)
Sveikos, yra tokia situacija šeimoje, kad socialinė pašalpa turi būti perrašyta ant kito žmogaus vardo. Ar pavyzdžiui galima, kad pašalpa būtų registruojama ne iš vieno iš tėvų vardu, o pavyzdžiui pilnamečio vaiko vardu? g.gif

man atrodo galima,juk viena seima.
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2011 02 28, 22:23)

aisku, kad galima, tik saskaitos numeris turi buti butinai jo vardu, bet pajamas ziures vistiek tas pacias, nes daug kas galvoja, kad jei jau uzrasei kitu vardu, kitaip skaiciuos (skaiciuoja tas pacias, tik saskaita kita ir tiek).
Atsakyti
Ga kas susiduret su panasia situacija ir atsakytu i man rupimus klausimus unsure.gif

Taip jau atsitiko, kad pusei metu nuo (nuo kovo1) esam isbraukti is soc remtinu asmenu saraso.
Isbraukti esam del DB konsultantes klaidos, bandem aiskintis, tai vyko siuntinejimas is SPC i DB is DB i SPC, is SPC i DB. Deja.. Gal kam taip buvo, kur dar kreiptis? unsure.gif

Iki dabar gaudavom ir kompensacija uz darzeli ir maisto paketa. Kazin, priklausytu gal bent pazyma uz darzeli kaip nors issiimti? unsure.gif O maisto paketas ar priklauso uz I ketvirti?
Aisku visa ta galejom SPC issiaiskinti, bet tuo metu per daug karstos galvos buvo gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(kleopatra69 @ 2011 03 01, 13:17)
Ga kas susiduret su panasia situacija ir atsakytu i man rupimus klausimus unsure.gif

Taip jau atsitiko, kad pusei metu nuo (nuo kovo1) esam isbraukti is soc remtinu asmenu saraso.
Isbraukti esam del DB konsultantes klaidos, bandem aiskintis, tai vyko siuntinejimas is SPC i DB is DB i SPC, is SPC i DB. Deja.. Gal kam taip buvo, kur dar kreiptis? unsure.gif

Iki dabar gaudavom ir kompensacija uz darzeli ir maisto paketa. Kazin, priklausytu gal bent pazyma uz darzeli kaip nors issiimti? unsure.gif O maisto paketas ar priklauso uz I ketvirti?
Aisku visa ta galejom SPC issiaiskinti, bet tuo metu per daug karstos galvos buvo  gun_rifle.gif

del darzelio,tai man atrodo dar uz vasari bus nuolaida,nes buvot dar soc.remtini.O del kokios priezasties,isbrauke is darbo birzos?
Del maisto paketu,jei esat jau susitvarke dokumentus,tai ir toliau gaudinesit.
Atsakyti
QUOTE(kleopatra69 @ 2011 03 01, 13:17)

Aisku visa ta galejom SPC issiaiskinti, bet tuo metu per daug karstos galvos buvo  gun_rifle.gif

na mums buvo tas pats siuntinejimas, keiciant statusa... bet nepalikom likimo valiai - tai susitvarkem ir jie tiesiogiai vienas su kitu issiaiskino, nes man atsibodo perpasakot kiekviena kart kas ir kaip.. (vienas kitam rastiskus uzklausimus parase ir kazkaip issiaiskino)

ziurint aisku kodel butent nutruko parama.. ir kas per nesusipratimas.. darzeliui parama automatiskai nutruks, nebent susitvarkysit mazesne, jei yra darzeli tokia galimybe.
o maisto paketai bent jau seniau buvo dalinami visus metus- nepaisant pasikeis tavo socialine padetis ar ne, nebent dabar kas nors pasikeite
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 01, 14:22)
del darzelio,tai man atrodo dar uz vasari bus nuolaida,nes buvot dar soc.remtini.O del kokios priezasties,isbrauke is darbo birzos?
Del maisto paketu,jei esat jau susitvarke dokumentus,tai ir toliau gaudinesit.

taip, uz vasari darzelio kompensacija gavom.
Is birzos mes kaip ir neisbraukti. Vasario 1d vyras isidarbino, pranese DB konsultantei. Tada dar jo neisbrauke is db. Turejo ateiti vasario pb., per ta laika, isejo is darbovietes. Zdz, reikejo registruotis is naujo. Konsultante jam pazymejo statusa ne ta ir taip skaitosi, kad jis registruotas kaip naujas bedarbis.

Darbo birzoje aiskina, kad tai ne problema, SPC gali viska sutvarkyti, o Soc paramos centre aiskina, kad DB gali viska sutvarkyti kaip buvo. Taip ir prakalstem pirmyn atgal doh.gif

Atsakyti
QUOTE(kleopatra69 @ 2011 03 01, 13:37)
taip, uz vasari darzelio kompensacija gavom.
Is birzos mes kaip ir neisbraukti. Vasario 1d vyras isidarbino, pranese DB konsultantei. Tada dar jo neisbrauke is db. Turejo ateiti vasario pb., per ta laika, isejo is darbovietes. Zdz, reikejo registruotis is naujo. Konsultante jam pazymejo statusa ne ta ir taip skaitosi, kad jis registruotas kaip naujas bedarbis.

Darbo birzoje aiskina, kad tai ne problema, SPC gali viska sutvarkyti, o Soc paramos centre aiskina, kad DB gali viska sutvarkyti kaip buvo. Taip ir prakalstem pirmyn atgal  doh.gif

vadinasi mano situacija praejusi menesi buvo identiska

keitesi statusa isbrauke is birzos ir sekancia diena priregistravo kaip naujai istojusi...
jei tarpo nera- socialine parama priklauso ir toliau..

darbo birzos replika buvo- tokios taisykles isregistruojama ir priregistruojama butent tai ir ne kitaip..
socialinio replika- turi buti ne isbrauktas is birzos ir iregistruotas kaip naujai istojes, o perregistruotas pakeiciant statusa..

as nuejusi i socialini ir sakau, juk akivaizdziai matosi is soc paramos gavimo, kad stovejes daugiau nei 6 menesius ir tarpo perregistravime nera- o birzos taisykliu as nepakeisiu (ir kad tokio dalyko kaip perregistravimo pas juos isvis nera)..
taigi socialinis parase rastiska uzklausima kodel taip o ne kitaip ir ar tikrai tiek stovejes, neismestas ir panasiai- is soc parama buvo pratesta...

nepalikit ir ranku nenuleiskit, tegul raso socialinis i darbo birza rasta ir tegul aiskinasi, sakykit, kad kitur zmones gauna socialine parama su lygiai tokiom pat situacijom. gal kazkas istatymuose birzos keitesi nezinau, kad peregistravimu nedaro. o kad stovejo 6 men iki to jusu soc parama tai irodo- svarbu kad nebutu tarpo tarp istojimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 01 kovo 2011 - 12:50
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 01, 13:39)

keitesi statusa isbrauke is birzos ir sekancia diena priregistravo kaip naujai istojusi...

Man ta pati reikes iskest,nes vyras isidarbino pusei etato ir mes palakstisim.Gerai nors kad socialiniam dirba pazistama,tai gal pades viska sutvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 01, 13:43)
Man ta pati reikes iskest,nes vyras isidarbino pusei etato ir mes palakstisim.Gerai nors kad socialiniam dirba pazistama,tai gal pades viska sutvarkyti.

bet kiek nervu kainuoja tas tiesos irodinejimas doh.gif , tai gerai, kad soc darbuotoja pas kuria pakliuvau labai gera ir nepatingejo pasidometi kaip cia taip nesamoningai viskas vyksta.

o dar temoj prisiskaiciau, kad visoms su tokia situacija kompensacijas nueme- galvojau viskas baigta, bet aiskinausi iki paskutinio... kol pasirodo kad zmones yra klaidinami ir prigaudinejami ant neismanymo..
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 01, 14:39)

O musu atveju tarpas yra. mat SPC kompe rodo, kad vyras isregistruotas 02.01 , priregistruotas 02.23. Nors Darbo birzoj isregistruotas ir priregistruotas ta pacia diena(02.23)

ir nuo kurio galo to galo dabar ieskot doh.gif doh.gif
Atsakyti