dar noriu pasakyti tai, kad kai kuriose savivaldybese maciau, kad norint gauti kovo men. davinius maisto, reikia pvz. iki vasario 11d, uzsiregistruot, manau, kad cia kaip kur, pagal pareiskeju skaiciu gal dar ka tai ir t.t.Man tik keistai nuskambejo, kad reikia akylai stebet tinklalapy arba skambintis, kad suzinot, kada bus atvezta viskas, nes per 2d, paimt reik, kas nespes, tas paveluos...
Del tu 525 ir darzelinuko mokesciu nuolaidu tai nebus, taciau man sake seniunijoj, kad ten kazkokiam krepseliui vaiko dasideda, tik reikia birzoj papildomai stovet
, tad butinai vistiek uzklauskit.
Del pazymu tai as nunesiau is vyro darbo, kokia dave, viskas tiko...Dar noriu paklausti, as bandysiu vaiko pinigam uzsiregistruot, kaip zinau, uz praeitus metus jei suma atitinka iki 525, tai viskas gerai, pazymu nereikia, bet kaip ten del to, jei situacija pablogeja einamais menesiais?Ir ar reikia butinai patvirtintu parasu , ar tinka ir tiesiog buhalteres atspausdinta (man iseinant dave ataskaita
)?Ir kazin, jei nesiau pazymas apie vyro 3 men darbo uzmokescius, tai kita darbuotoja toj pacioj seniunijoj tvarkanti kitas pasalpas matys tuos duomenis (nes pazymas pasieme)
?