Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.9

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2011 02 19, 10:10)
Taip,puse etato .
Kazin ar man "apsimoka" iseit is darbo ir registruotis darbo birzoj  g.gif  ? Pinigeliu mum dviem truksta.Kazin ar darbo birzoj suras geresni darba ir gausim pasalpa  g.gif

Tai iš darbo išeiti nebūtina,galima dirbti puse etato ir būti įsiregistravus darbo biržoje tuo pačiu metu.
Atsakyti
Labas visoms smile.gif man taip pat iskilo klausimas ar mano seimai priklauso kokios pasalpos, vyras (mes nesusituoke,vaikui dave pavarde ir kartu gyvenam) nedirba ir nestovi darbo birzoje nes tai uzsieny tai namie.As dieninio skyriaus studente gaunu 520 nes globotine buvus esu,bei gaudavau soc stipendija(bet kita men iseinu i akademines tai begausiu tuos 520lt tik) nes turim 1men kudyki kuris gaus po 97 lt tik i menesi.Gyvenam savo nuosavam bute(vyro vardu) ,visi trys ir esam registruoti. Ar daugiau niekas ir nepriklausytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nanxe @ 2011 02 20, 13:20)
Labas visoms  smile.gif  man taip pat iskilo klausimas ar mano seimai priklauso kokios pasalpos, vyras (mes nesusituoke,vaikui dave pavarde ir kartu gyvenam) nedirba ir nestovi darbo birzoje nes tai uzsieny tai namie.As dieninio skyriaus studente gaunu 520 nes globotine buvus esu,bei gaudavau soc stipendija(bet kita men iseinu i akademines tai begausiu tuos 520lt tik) nes turim 1men kudyki kuris gaus po 97 lt tik i menesi.Gyvenam savo nuosavam bute(vyro vardu) ,visi trys ir esam registruoti. Ar daugiau niekas ir nepriklausytu? g.gif

Vyras turi arba dirbt,arba stovet birzoj,kad jums priklausitu soc.pasalpa ir kompensacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 20 vasario 2011 - 12:31
bet turi puse metu atstoveti darbo birzoje? o jei dirbs ir ant popieriu bus minimumas tai priklausytu vistiek?
Atsakyti
QUOTE(nanxe @ 2011 02 20, 14:41)
bet turi puse metu atstoveti darbo birzoje? o jei dirbs ir ant popieriu bus minimumas tai priklausytu vistiek?

1.taip
2.taip,jei kiekvienam neiseis po 350 lt su visom pajamom.
Atsakyti
penktadieni atsistojau i darbo birza,vyras dirba puse etato.Zinau,kad ir jam reikia dar atsistoti i DB,kad gauti soc.pasalpa.Klausimas butu toks,jei sia savaite eiciau tvarkyti socialine pasalpa,tai nuo kada ja skaiciuotu ir kaip?Ar ziures tik musu birza ir vyro algalapi ar ir reikes pazymos apie mano gauta atsiskaitima?
Atsakyti
Sveik,noreciau pasiklausti..
Jei tarkim vyras deklaraves gyvenamaja vieta vienam mieste,o mama su vaiku kitam..(nesusituoke,gyvena kartu pas vyra) Ir nori kreiptys del socialines pasalpos seimai..Tai kur tada kreiptys reiktu?Pagal kieno gyv. vieta..
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 20 vasario 2011 - 16:59
QUOTE(vaida89 @ 2011 02 20, 17:10)
penktadieni atsistojau i darbo birza,vyras dirba puse etato.Zinau,kad ir jam reikia dar atsistoti i DB,kad gauti soc.pasalpa.Klausimas butu toks,jei sia savaite eiciau tvarkyti socialine pasalpa,tai nuo kada ja skaiciuotu ir kaip?Ar ziures tik musu birza ir vyro algalapi ar ir reikes pazymos apie mano gauta atsiskaitima?

taigi neatitinkat salygu(vyras turi but puse metu birzoj prastovejes,jeigu dirba puse etato ir jus taip pat,jeigu negaunat bedarbio pasalpos,ar istojot i birza ne veliau 6 men nuo tam tikru aplinkybiu)kad gaut soc.pasalpa,tai nieko jus nepaseksit,nors ir kreipsites sia savaite.
Papildyta:
QUOTE(vesta:6 @ 2011 02 20, 17:57)
Sveik,noreciau pasiklausti..
Jei tarkim vyras deklaraves gyvenamaja vieta vienam mieste,o mama su vaiku kitam..(nesusituoke,gyvena kartu pas vyra) Ir nori kreiptys del socialines pasalpos seimai..Tai kur tada kreiptys reiktu?Pagal kieno gyv. vieta..
Aciu 4u.gif

Arba pagal vyro deklaruota gyv.vieta,tada vyras tvarkis visus dokumentus,arba pagal jusu,tada jus tvarkisit visus dokumentus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 20 vasario 2011 - 18:29
stovejau darbo birzoje ir vyras taip pat dirbo puse etato ir birzoje stovejo ir gaudavom soc.pasalpa,tada gavau darba 3men.terminuota sutartis baigesi ir vel grizau i birza,man mokes dar du menesius. As tik klausiau ar skaiciuos mano atsiskaitima ir ar skaiciuo nuo vasario ar nuo kovo.
Atsakyti
QUOTE(vaida89 @ 2011 02 20, 20:17)
stovejau darbo birzoje ir vyras taip pat dirbo puse etato ir birzoje stovejo ir gaudavom soc.pasalpa,tada gavau darba 3men.terminuota sutartis baigesi ir vel grizau i birza,man mokes dar du menesius. As tik klausiau ar skaiciuos mano atsiskaitima ir  ar skaiciuo nuo vasario ar nuo kovo.

Jeigu dabar eisit tvarkitis,tai ziures uz gruodi,sausi ir vasari.
Atsakyti
sveikos merginos.. gal kuri zino, as gaunu socialine pasalpa auginam 3.2m dukryte, ar man priklauso valdiskas gydimas, pass stomatologa?
aciu..
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 02 20, 20:28)
Arba pagal vyro deklaruota gyv.vieta,tada vyras tvarkis visus dokumentus,arba pagal jusu,tada jus tvarkisit visus dokumentus.

Kvailai paklausiu :gėda: bet..jei pagal vyro,tai dokumentus gal galiu ir as teikt,prasyma pildyt,tik vyra aisku rasyt kaip besikreipianti..ar nelabai tai? unsure.gif

Sakykit,o tai jeigu tiesiog issikraustai i kita miesta (na pvz tik mama su vaiku)..tai galima kreiptys i seniunija kur gyveni,ar reikia vaziuoti i ta,kur deklaruota? g.gif:

Dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 21 vasario 2011 - 00:04