[quote=JOLANCIUK,2011 02 10, 16:24]
minimali-350 lt
maximali-650 lt.
Papildyta:
O kada mokama max ir kada min? As dekrete buvau 4m ir gaudavau 593lt.
aciu uz atsakyma
kaip viskas keista, tai jei mano vyras dirbtu pilna etata uz minimuma, bet mums siu pinigu irgi neuztektu nes 800 ant 3 asmenu tai mazai, tai kaip suprantu mums kompensuotu sildyma? ar as klistu?
kaip viskas keista, tai jei mano vyras dirbtu pilna etata uz minimuma, bet mums siu pinigu irgi neuztektu nes 800 ant 3 asmenu tai mazai, tai kaip suprantu mums kompensuotu sildyma? ar as klistu?
QUOTE(Lobis @ 2011 02 12, 00:19)
aciu uz atsakyma
kompensuotu tada.
Papildyta:
[quote=Irina 1984,2011 02 12, 00:18]
[quote=JOLANCIUK,2011 02 10, 16:24]
minimali-350 lt
maximali-650 lt.
Papildyta:
O kada mokama max ir kada min? As dekrete buvau 4m ir gaudavau 593lt.
[/quote]
del sito tai nezinau kaip jie ten apskaiciuoja.
QUOTE(japoniuke1 @ 2011 02 11, 13:26)
Laba, norėčiau sužinoti JOLANCIUK, ar kompensuojams šildymas, jeigu šildomės elektra, gyvename bute, tačiau jau seniai miesto šildymo esame atsisakę. Yra visi projektai ir dokumentai pertvarkytos sistemos. Ačiū už atsakymą.
kiek as zinau,tai elektra nekompensuoja.
o kaip paskaiciuojama socialine pasalpa jai pvz. tu ant biletenio?
QUOTE(mikimauze @ 2011 02 12, 16:31)
o kaip paskaiciuojama socialine pasalpa jai pvz. tu ant biletenio?
kaip suprast,ar ieina biliutenis i soc.pasalpos apskaiciavima?taip,ieina.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 02 12, 17:45)
kaip suprast,ar ieina biliutenis i soc.pasalpos apskaiciavima?taip,ieina.
nu pavyzdziu jisai dirba ir iseina ant biletenio,o kaip zinom reikia kiekviena menesi pristatyti kiek uzdirbai,bet jai busi ant biletenio kas tada ? juk is anksto nezinosi kiek sirgsi ir kiek tau sumokes uz ta bileteni,gal kam taip buve
QUOTE(mikimauze @ 2011 02 12, 19:42)
nu pavyzdziu jisai dirba ir iseina ant biletenio,o kaip zinom reikia kiekviena menesi pristatyti kiek uzdirbai,bet jai busi ant biletenio kas tada ? juk is anksto nezinosi kiek sirgsi ir kiek tau sumokes uz ta bileteni,gal kam taip buve
man rodos jie matys per kompa.
Jei vienas iš šeimos narių dirba tik 0,2 etato, tai, kaip supratau, kompensacija už šildymą, darželį, ar maitinimą mokykloje nepriklauso? Kitas dirba 1 etatu. Ar teisingai supratau?
QUOTE(gailuze @ 2011 02 12, 21:53)
Jei vienas iš šeimos narių dirba tik 0,2 etato, tai, kaip supratau, kompensacija už šildymą, darželį, ar maitinimą mokykloje nepriklauso? Kitas dirba 1 etatu. Ar teisingai supratau?
turi stoveti birzoj papildomai.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 02 12, 23:08)
turi stoveti birzoj papildomai.
Ačiū už informaciją. Gal galėtumėte atsakyti, jei vyras atsistotų į darbo biržą pirmadienį, ar priklausytų kompensacija už butą. Gal reikia būti užsiregistravusiam kažkokį tai laikotarpį, kad priklausytų lengvatos?
QUOTE(gailuze @ 2011 02 12, 23:27)
Ačiū už informaciją. Gal galėtumėte atsakyti, jei vyras atsistotų į darbo biržą pirmadienį, ar priklausytų kompensacija už butą. Gal reikia būti užsiregistravusiam kažkokį tai laikotarpį, kad priklausytų lengvatos?
puse metu reikia prastovet.