Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.9

QUOTE(Jolkuce @ 2011 02 08, 21:46)
Sveikos, gal mano klausimas ir kvailokas,bet atejus tokiems laikams isirasem ir mes i visu gaunanciuju pasalpas , gretas. Norejau paklausti..kaip jus informuoja apie tuos maisto paketus(na kada jie buna dalinami ir kur),ar reikia pacioms skambinetis ir klausineti ?(kazkaip man tai pirmas kartas ir atrodo nepatogu ir geda bus imti, gal sakau yra zmoniu dar prasciau besivercianciu unsure.gif )

Bent jau Klaipedoje,tai tikrai niekas nepranesineja ..Pats turi dometis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 02 08, 22:46)
Sveikos, gal mano klausimas ir kvailokas,bet atejus tokiems laikams isirasem ir mes i visu gaunanciuju pasalpas , gretas. Norejau paklausti..kaip jus informuoja apie tuos maisto paketus(na kada jie buna dalinami ir kur),ar reikia pacioms skambinetis ir klausineti ?(kazkaip man tai pirmas kartas ir atrodo nepatogu ir geda bus imti, gal sakau yra zmoniu dar prasciau besivercianciu unsure.gif )

Vilniuje tai yra tinklapi grafikas,kur dalinami.O del to,kad geda imti,tai ner cia ko geditis.Kituose miestuose tai nezinau,gal irgi soc.tinklapi yra grafikai.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 02 08, 23:57)
ax.gif  tai as irgi Vilniete..tik kazkaip pirmame puslapyje nuorodos tokios neuztikau ax.gif arba prazioplinau doh.gif

http://www.spcentras...c/index.php?m=3
Sitam puslapi buna grafikas.
Tik pasa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 08 vasario 2011 - 22:59
Laba diena.Pas mus yra tokia situacija,kad mano vaikas nuo kovo 1d eis i darzeli,bet as iki 3 metu dar busiu namie ir uz vaika nieko negausiu.kai man baigs moketi dekretines,musu seimos pajamos bus tik 678lt ant 4 asmenu.Dbr pajamos yra 1292.soc paramos gaunam 108lt Tai kai pajamos bus tik 678 mums soc paroma padides ar liks tokia pati?
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 02 09, 15:08)
Laba diena.Pas mus yra tokia situacija,kad mano vaikas nuo kovo 1d eis i darzeli,bet as iki 3 metu dar busiu namie ir uz vaika nieko negausiu.kai man baigs moketi dekretines,musu seimos pajamos bus tik 678lt ant 4 asmenu.Dbr pajamos yra 1292.soc paramos gaunam 108lt Tai kai pajamos bus tik 678 mums soc paroma padides ar liks tokia pati?

padides.Bet vaikas iki 3 metu turi but namie.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 02 09, 15:19)
padides.Bet vaikas iki 3 metu turi but namie.

nebutinai, mama gali registruotis DB kaip dirbanti ir ieškanti darbo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangira044: 09 vasario 2011 - 14:25
QUOTE(dangira044 @ 2011 02 09, 15:24)
nebutinai, mama gali registruotis DB kaip dirbanti ir ieškanti darbo smile.gif

gali,jeigu iseina is darbo,arba jei dirba nepilnu etatu.
Papildyta:
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 02 09, 15:25)
taip suprantu jai dukra eis i darzeli tai as turesiu iseit i darba,o jai man neiseina i darba iseiti tai turiu ir vaika laikiti namie?

taip.
"motina (tėvas) arba globėja (globėjas) namuose augina:
- nelankantį ugdymo įstaigos vaiką iki 3 metų"

Papildyta:
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 02 09, 15:25)
taip suprantu jai dukra eis i darzeli tai as turesiu iseit i darba,o jai man neiseina i darba iseiti tai turiu ir vaika laikiti namie?nes kadangi as turiu du mazus vaikus kai tik as iseisiu i darba mane iskart atleis,nes niekam nereikes tokios darbuotojos kuri kai tik mazas vaikas susirga eis i biliuteny.O dbr su dviem mazais vaikais darba susirast labai sunku.

tikrai kad sunku surast darba kai turi mazus vaikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 09 vasario 2011 - 14:30
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 02 09, 14:26)
gali,jeigu iseina is darbo,arba jei dirba nepilnu etatu.
Papildyta:

taip.
"motina (tėvas) arba globėja (globėjas) namuose augina:
- nelankantį ugdymo įstaigos vaiką iki 3 metų"

sakykyt o jai as iseisiu i darba ir mane atleis,as atsistosiu i d.b. tai tam kad gaut soc pasalpa man teks stoveti puse metu?
Atsakyti
sakykyt o jai as iseisiu i darba ir mane atleis,as atsistosiu i d.b. tai tam kad gaut soc pasalpa man teks stoveti puse metu?
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 02 09, 16:14)

ne,jums gi mokes bedarbio pasalpa,o kai ji mokama,tai puse metu nereikia but prastovejus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 02 09, 15:45)
nes jus nedirbot,todel ir reikejo stoti.

Dirbau, buvau išėjusi vaiko priežiūros atostogų iki 3 m.
Atsakyti
QUOTE(dangira044 @ 2011 02 09, 18:32)
Dirbau, buvau išėjusi vaiko priežiūros atostogų iki 3 m.

ir koki jus statusa turejot birzoj?Tik nesuprantu kam reikejo registruotis,jeigu buvot dirbanti ir dar isleista i VPA g.gif niekaip man nedaeina.Dabar tikrai ne taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 09 vasario 2011 - 17:37