Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos, kurios atsisakė skiepų bei antiskiepai.

QUOTE(GS500 @ 2013 02 08, 14:45)
o jusu abu vaikai neskiepyti?

tik mažylė, neskiepyta.
Atsakyti
QUOTE(noukon @ 2012 06 03, 18:46)
geriau kaltinkit savo prastus genus ir apskritai nesidauginkit ir neplatinkit savo prastu genu

Pacituosiu viena pasisakyma is rusisko filmo:
"Истинный ариец. Характер нордический, выдержанный. Беспощаден к врагам рейха. Отличный семьянин; связей, порочивших его, не имел."

Nieko neprimena...?

QUOTE(skyler @ 2007 02 23, 13:27)
Labas, gal kas gyvenat santariskiu rajone eikos ar hannerio namukuose? smagu butu susipazint smile.gif

Beje... O kas gi gyveno santariskiu rajone... Ar man vaidenasi, ar tik ne mediku seimos... As ne Serlokas Holmsas... taciau ne paslaptis, kad daug medicinos atstovu turi realia pinigine nauda is skiepu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 25 lapkričio 2013 - 04:20
g.gif kai gerai, kai galite rinktis. kur mes gyvenam, niekas neklausia nori ar ne, ypač imigrantų smile.gif visi privalomi turi būt suskiepyti. į vieno pakartojimą nenuėjom, tai kiek atklausiau moralų doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 04 03, 23:43)
g.gif kai gerai, kai galite rinktis. kur mes gyvenam, niekas neklausia nori ar ne, ypač imigrantų smile.gif visi privalomi turi būt suskiepyti. į vieno pakartojimą nenuėjom, tai kiek atklausiau moralų  doh.gif  doh.gif  doh.gif

labai tikiuosi, kad ir toliau galesime rinktis.. nes man asmeniskai protu nesuvokiama kaip kazkas gali kesintis i mano ar mano vaiku sveikata/kuna...
o jus stiprybes ir istvermes klausant "pamokymu" 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors esate girdeja apie "antiskiepus"?

Ar yra kazkokia galimybe kazkokiu budu "atsaukti" padaryta skiepa?

Situacija tokia - sunus kazkur iki 1,5 metu buvo normaliai besivystantis vaikas - guvus, zaidziantis, laikantis akiu kontakta, pradedantis kalbeti...
Po MMR - viskas dingo.....

Autistas......

Gal uzsienyje apie kazka girdejote? Tinka bet kas, bet kokia kalba....
Atsakyti