Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos, kurios atsisakė skiepų bei antiskiepai.

Aš tiesą sakant neplanuoju iš vis skiepyti g.gif Kuo toliau,tuo labiau girdisi,kad serga vaikai pilnai suskiepyti.Tai nelabai matau tikslą tą daryti.Aš iš vis netikiu stebuklinga skiepų nauda doh.gif
Galbūt vienintelis skiepas,kurį daryčiau 16 metų mergaitei,tai raudonikės.Vien dėl to,kad nėštumo metu nesusirgtų.Bet vėlgi,žinau mergaitę,kuri sėkmingai paskiepyta dabar serga šia liga.Tai dar labai gerai reiktų pasvarstyti ir šį dalyką.

Jeigu nuspręsčiau skiepyti vaikus,tai pirmiausia pati su vyru turėčiau pasiskiepyti nuo visų šitų ligų.Jei jau tada tikėt ir saugotis nuo ligų,tai geriausia pradėt nuo savęs rolleyes.gif
Atsakyti
O dieve sunku patiketi zmoniu durnumu... kaip jus dristat atsisakyti skiepu, del kazkokiu nesamoniu, kad del to susergama autizmu ar panasiai, jeigu tai yra tikros nesamones

Straipsni kazkada toki buve isleides vienas zurnalas, poto visu atsiprase ir pripazino, kad tai netiesa.... Niekas nera irodes, kad skiepai gali sukelti kazkokius tai autizmus.

Susiraskit S15E27 LRT archyva Cekuolio serija...

Manau, reikia zmonems pradeti judejima pries sita nesamone ir uzdrausti tevams atsisakyti skiepu. O tie kurie taip daro, teisti uz pasikesinima nuzudyti...

Negaliu, kaip pikta kai tokios durnos motinos, kurios tiki homeopatijom, zodiakais, burejais, ektrasensais apskritai leidziamos auginti vaikus

O dar yra zmoniu, kurie net anti-skiepais tiki, tiesiog gaila tu vaiku, kuriu motinos su tokiu zemu intelektu, tiki tais rusu sarlatainais

Apie viena jau rase, kad numarino 5 metu vaika nes neturejo skiepu ir gyde zolelemis, tikiuosiu gaus nemazai meteliu kalejme

Jeigu yra statistika, kad vaiku procentas tas pats, ar skiepijos ar ne, tas pats procentas suserga autizmu, geriau kaltinkit savo prastus genus ir apskritai nesidauginkit ir neplatinkit savo prastu genu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noukon: 03 birželio 2012 - 17:55
QUOTE(noukon @ 2012 06 03, 18:46)
O dieve sunku patiketi zmoniu durnumu... kaip jus dristat atsisakyti skiepu, del kazkokiu nesamoniu, kad del to susergama autizmu ar panasiai, jeigu tai yra tikros nesamones

Straipsni kazkada toki buve isleides vienas zurnalas, poto visu atsiprase ir pripazino, kad tai netiesa.... Niekas nera irodes, kad skiepai gali sukelti kazkokius tai autizmus.

Susiraskit S15E27 LRT archyva Cekuolio serija...

Manau, reikia zmonems pradeti judejima pries sita nesamone ir uzdrausti tevams atsisakyti skiepu. O tie kurie taip daro, teisti uz pasikesinima nuzudyti...
Negaliu, kaip pikta kai tokios durnos motinos, kurios tiki homeopatijom, zodiakais, burejais, ektrasensais apskritai leidziamos auginti vaikus

O dar yra zmoniu, kurie net anti-skiepais tiki, tiesiog gaila tu vaiku, kuriu motinos su tokiu zemu intelektu, tiki tais rusu sarlatainais

Apie viena jau rase, kad numarino 5 metu vaika nes neturejo skiepu ir gyde zolelemis, tikiuosiu gaus nemazai meteliu kalejme

Jeigu yra statistika, kad vaiku procentas tas pats, ar skiepijos ar ne, tas pats procentas suserga autizmu, geriau kaltinkit savo prastus genus ir apskritai nesidauginkit ir neplatinkit savo prastu genu

smile.gif) žmogus prisijungia prie forumo, kad kažką kažkuo įtikintų... ir kokio intelekto žmogus savo tiesą įrodinėja tokiais žodžiais? jei nebūtų taip graudu, būtų taip juokinga..
Atsakyti
QUOTE(noukon @ 2012 06 03, 17:46)

Gal epitetus , gerbiamoji, pasilaikykite sau
Atsakyti
O man įdomu,ar ji čia man tik vienai grąsina atimt vaikus,ar ir kitas terorizuoja bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 06 03, 21:47)
O man įdomu,ar ji čia man tik vienai grąsina atimt vaikus,ar ir kitas terorizuoja bigsmile.gif ?

Oho blink.gif Reiktų keiptis į administraciją, kad blokuotų narį.
Atsakyti
O kaip tie geriami skiepai - Bronchomunal, Ribomunyl?
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2012 09 04, 22:06)
O kaip tie geriami skiepai - Bronchomunal, Ribomunyl?

o kuo geriami skiepai skiriasi nuo leidziamu?
Atsakyti
QUOTE(muuuse @ 2012 09 06, 12:06)
o kuo geriami skiepai skiriasi nuo leidziamu?

Čia atsakymas ar retorinis klausimas? g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, kaip jusu neskiepyti vaikuciai "pernesa" si gripo puolima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GS500 @ 2013 02 08, 11:38)
sveikos mamytes, kaip jusu neskiepyti vaikuciai "pernesa" si gripo puolima?  g.gif

nesergam schmoll.gif gripais dar kuom schmoll.gif

turim tik kitų bėdų nesusijusių su skiepais.
Atsakyti
o jusu abu vaikai neskiepyti?
QUOTE(Roga @ 2013 02 08, 12:46)
nesergam schmoll.gif gripais dar kuom schmoll.gif

turim tik kitų bėdų nesusijusių su skiepais.

Atsakyti