Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos, kurios atsisakė skiepų bei antiskiepai.

Čia dar viena nuoroda su daug informacijos. Nežinau, ar jau buvo įdėta, bet pasidalinsiu: http://vactruth.com/
Atsakyti
http://www.vaikas.lt...ta-konferencija

Ten salia dar yra 3 straipsniai. Pasiskaitykit. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Noriu dar pasidalinti šiek tiek informacijos.
Jei svarstote skiepyti, turite atsakyti į šiuos 8 klausimus:

1. Am I or my child sick right now?
2. Have I or my child had a bad reaction to a vaccination before?
3. Do I or my child have a personal or family history of vaccine reactions, neurological disorders, severe allergies or immune system problems?
4. Do I know the disease and vaccine risks for myself or my child?
5. Do I have full information about the vaccine’s side effects?
6. Do I know how to identify and report a vaccine reaction?
7. Do I know I need to keep a written record, including the vaccine manufacturer’s name and lot number, for all vaccinations?
8. Do I know I have the right to make an informed choice?

Ar aš, ar mano vaikas šiuo metu nesergame?
Ar aš, arba mano vaikas neturėjome sunkios reakcijos po skiepų?
Ar mano, ar vaiko šeimos istorijoje nėra buvę reakcijos į skiepus, neurologinių problemų, sunkių alergijų, ar imuninės sistemos sutrikimų?
Ar aš žinau ligos ir skiepo riziką sau ir savo vaikui?
Ar turiu pilną informaciją apie skiepų pašalinį poveikį?
Ar aš žinau, kaip atpažinti ir pranešti apie skiepo šalutinį poveikį?
Ar aš žinau, kad turiu rašytis visą inforamciją apie suteiktą skiepą (skiepo numerį, gamintoją, kt.)?
Ar aš žinau, kad turiu teisę padaryti inforamuotą sprendimą?

If you or your child experiences any of the symptoms listed below in the hours, days or weeks following vaccination, it should be reported to VAERS. Some vaccine reaction symptoms include:
· Pronounced swelling, redness, heat or hardness at the site of the injection;
· Body rash or hives;
· Shock/collapse;
· High pitched screaming or persistent crying for hours;
· Extreme sleepiness or long periods of unresponsiveness;
· High fever (over 103 F)
· Twitching or jerking of the body, arm, leg or head;
· Crossing of eyes;
· Weakness or paralysis of any part of the body;
· Loss of eye contact or awareness or social withdrawal;
· Loss of ability to roll over, sit up or stand up;
· Vision or hearing loss;
· Restlessness, hyperactivity or inability to concentrate;
· Sleep disturbances that change wake/sleep pattern;
· Head banging or onset of repetitive movements (flapping, rubbing, rocking, spinning);
· Joint pain;
· Muscle weakness;
· Disabling fatigue;
· Loss of memory;
· Onset of chronic ear or respiratory infections;
· Violent or persistent diarrhea or chronic constipation;
· Breathing problems (asthma);
· Excessive bleeding (thrombocytopenia) or anemia.

Jei po skiepo kilo bent viena iš šitų reakcijų, tęsti skiepijimo nepatariama.

Patinimas, paraudimas, karštis ar sukietėjimas dūrio vietoje;
Kūno paraudimas ar dilgėlinė;
Šokas / alpimas;
Keletos valandų klykimas aukšto dažnio garsu;
Padidėjęs mieguistumas, ilgai trunkantis miegas (12 val.), nereagavimas į aplinką;
Aukšta temperatūra (apie 40);
Traukuliai ar trūkčiojimas bet kurios kūno dalies;
Akių suvedimas (žvairavimas);
Bet kurios kūno dalies paralyžius ar nusilpimas;
Akių kontakto ar socialinio ryšio nebuvimas;
Jei liovėsi vartytis, sėdėti ar stotis;
Apakimas ar apkurtimas;
Neramumas ar hiperaktyvumas, negebėjimas susikoncentruoti;
Miego sutrikimas, sumaišoma diena su naktimi
Galvos daužymas ar monotoniški veiksmai: (supimasis, siūbavimas, trynimas);
Sąnarių skausmai;
Raumenų silpnumas;
Bendras silpnumas;
Atminties praradimas;
Prasidėjo klausos ar kvėpavimo takų infekcija;
Stiprus ar nuolatinis viduriavimas arba vidurių užkietėjimas;
Kvėpavimo probemos (astma);
Padidėjęs kraujavimas (trombocitopenia) ar mažakraujystė.

http://www.vaccinationcouncil.org/
http://www.nvic.org/

Įdomu tai, kad viskas yra surašyta prie vakcinų kaip pašalinis poveikis, tačiau pranešus apie tai gydytojui - jie numoja ranka, ir sako, kad tai negali būti nuo skiepo!!!! doh.gif

Papildyta:
QUOTE(evuxiene @ 2011 11 22, 21:03)
jus man pasakykit kaip yra su tuo autizmu, ar jis Jusu vaikuciams pasireiskia buten po skiepu (ir kokiu konreciai) ar jau anksciau buvo kazkokiu itarimu g.gif

Tai kad nelabai gali ką anksčiau pasakyti, jei jau pirmus skiepus gauna gimdymo namuose, antrą ar trečią dieną po gimimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mille19: 16 gruodžio 2011 - 17:34
QUOTE(Mille19 @ 2011 12 16, 17:31)

Dekui thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal ne visos bus skaičiusios, tai įdedu straipsniuką
Atsakyti
Sveiki,

Gal kuri esate susidūrusi su skiepų atsisakymu jau gimdymo namuose prieš gimdymą? Gal galit pakomentuot, kaip tai vyksta - ar turėjote iš anksto pasirašę raštišką prašymą, ar tiesiog įspėjote žodžiu, su kokiu požiūriu susidūrėte?
Savo pirmąjį kai gimdžiau su CP, tai man rodos jį išneštą paskiepijo, paskui tik man pakišo apsirašyti, bijau kad taip nebūtų ir šį kartą. Noriu pasiruošti iš anksto 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ice*tea @ 2012 02 28, 15:09)
Sveiki,

Gal kuri esate susidūrusi su skiepų atsisakymu jau gimdymo namuose prieš gimdymą? Gal galit pakomentuot, kaip tai vyksta - ar turėjote iš anksto pasirašę raštišką prašymą,  ar tiesiog įspėjote žodžiu, su kokiu požiūriu susidūrėte?
Savo pirmąjį kai gimdžiau su CP, tai man rodos jį išneštą paskiepijo, paskui tik man pakišo apsirašyti, bijau kad taip nebūtų ir šį kartą. Noriu pasiruošti iš anksto  4u.gif

as ispejau is anksto kad neskiepysiu. Po gimdymo jau atnese pasirasyt kad neskiepysiu popierius. Tiesa as gimdziau KKGN, o ten atsizvelgiama i mamos norus biggrin.gif POziuris buvo normalus. Neutralus tiksliau. Niekas nieko nei sake nei ka. GIme irgi per CP.
Atsakyti
QUOTE(Ice*tea @ 2012 02 28, 14:09)
Sveiki,

Savo pirmąjį kai gimdžiau su CP, tai man rodos jį išneštą paskiepijo, paskui tik man pakišo apsirašyti, bijau kad taip nebūtų ir šį kartą. Noriu pasiruošti iš anksto  4u.gif

Už tokius darbus yra baudžiama - tai savivalė.
Atvažiavus pasakėme,kad neskiepysime, man darė CP neplaninį, tada vyras reguliavo - pakartojo,kad neskiepinsim, bandė moterytės gąsdinti, bet nepuolė tikrai (gimdžiau Trąkų gimd. namuose). Geriausia vyrą innformuoti kaip ir kas turėtų būti, o jis jau tada lai reguliuoja, nes pačios gimdymo momente būname ne pilnam prote vaizdžiai tariant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 02 28, 14:22)
as ispejau is anksto kad neskiepysiu. Po gimdymo jau atnese pasirasyt kad neskiepysiu popierius. Tiesa as gimdziau KKGN, o ten atsizvelgiama i mamos norus biggrin.gif POziuris buvo normalus. Neutralus tiksliau. Niekas nieko nei sake nei ka. GIme irgi per CP.

Bet ne raštu, tiesiog žodžiu pasakėt, kad neskiepysit ir viskas? Svarstau kad jei ten priėmime kur pasakysiu, tai kokie šansai informacijai patekti jau į akušerinį skyrių ar naujagimių g.gif
Atsakyti
Kadangi pirmus su gimdymus tarėmės,tai ginekologui iš kart pasakėm,kad įspėtų vaikų gyd.,jog neskiepinam.
Trečią atvažiavom gimdyt nesitarę. Vyras žiauriai prieš skiepus,tai jis greit sureguliavo "eismą".Tik atėjus vaikų gyd. iš kart jam pasakė,kad duotų pasirašyti,jog mes atsisakom skiepų.Neontologas išlėkė iš gimdyklos žiauriai piktas ir nelaimingas,kad atsisakėm ax.gif

Mūsų atveju vyras viską pasirašė ir visur viską sukalbėjo.Aš tik gimdžiau ir nesukau galvos jokiais pašaliniais klausimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 02 28, 17:53)
Kadangi pirmus su gimdymus tarėmės,tai ginekologui iš kart pasakėm,kad įspėtų vaikų gyd.,jog neskiepinam.
Trečią atvažiavom gimdyt nesitarę. Vyras žiauriai prieš skiepus,tai jis greit sureguliavo "eismą".Tik atėjus vaikų gyd. iš kart jam pasakė,kad duotų pasirašyti,jog mes atsisakom skiepų.Neontologas išlėkė iš gimdyklos žiauriai piktas ir nelaimingas,kad atsisakėm ax.gif

Mūsų atveju vyras viską pasirašė ir visur viską sukalbėjo.Aš tik gimdžiau ir nesukau galvos jokiais pašaliniais klausimais biggrin.gif

Sveiki, kur gimdėte paskutinį kartą?...
Atsakyti
QUOTE(Kliockas @ 2012 03 07, 15:52)
Sveiki, kur gimdėte paskutinį kartą?...

Visus kartus Kauno II ligoninėj 4u.gif
Atsakyti