QUOTE(Shanty @ 2011 11 14, 14:43)
Sveikos mamytes,
Nors ir sunku man rasyti apie savo tragiska patirti, bet galbut padesiu neapsisprendusioms apsispresti.
Nors ir sunku man rasyti apie savo tragiska patirti, bet galbut padesiu neapsisprendusioms apsispresti.
Labai užjaučiu
Bet jūsų postas mane labai išgasdino. Savo mažąją skiepijom pirmais skiepais GN. 1-o mėnesiuko pagulėjom ligoninėj, gavo (bereikalingai) 2 dozes stiprių antibiotikų nuo stafilokoko, kuris jiems buvo atsparus. Žiauriai tada nusivyliau visa medicina, gydytojais ir sistema. Bet matyt to dar buvo maža, kad ma atsivertų akys, nes paskiepijau 2 mėn skiepu. Va tada parėjo mums bėrimai visu smarkumu, atopinis ir pan bėdos. Spjoviau į medikus ir tokį gydymą ir perėjau prie homeopatijos. Homeopatė iškart suvedė viską į sudirgintas kepenis. Ir tie kepenų uždegimo paūmejimai mums kartojasi jau kelintą kartą. Šiuo metu irgi jau savaitė kaip vargstam su aukšta temperatūra, bet vaistų tradicinių vistiek neduodu, negaliu perlipti per save ir dar labiau žaloti savo vaiką. Ir tikrai kaltinu dėl visko tik antibiotikus ir skiepus. Trečiojo savo mažylio tikrai neketinu skiepyti nė vienu skiepu... O su savo mažyle tikiu, kad išssikapstysim ir be tradicinių medikų pagalbos ir nugydymo.