Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos, kurios atsisakė skiepų bei antiskiepai.

QUOTE(Sviesioji @ 2011 05 07, 15:17)
As dabar berniuka gydau pas klasikini homeopata, tai pas gydytoja pasirodau tik pasiimti siuntimus i reabiletacija. Sirgti tai sirgo, bet lengvai. Skiepu atsisakiau iki 18 metu.
Klasikine homeopatija "atsuka" ligas atgal. Kol kas pas mus "islenda" senos ligos fiziniam ligmenyje per oda. Tai po 2 menesiu gydymo islindo 6-7 metu senumo uzsislepes dermatitas.
Dabar mergaitei klasikinio ieskau (susitariau su vienu prelimenariai veliau, tai va ziuresim).

Sviesioji, galima butu kiek placiau apie ta dermatita? 4u.gif Man paciai atsirado egzema ant rankos pirsto doh.gif Kankinuosi jau antras menuo... Ka sako homeopatas, nes pas maniski reikia apsilankyt, internetu nepakonsultuos. Pati sau, itariu, kad nuo organizmo uzterstumo, atvaziavus i uk kol visokius idomumus maisto isbandziau biggrin.gif Teko ir greito maisto papiknaudziaut blush2.gif Po to nestumas, gimdymas, tad faktas, jog organizmas neatlaike sad.gif Kartais pagalvoju, kad gali pvz ir skiepai tokiu budu salintis g.gif
Vakar vedziau dukryte pas gydytoja, tai primine, kad reikia jau ir jai skiepytis, pasakiau, kad neskiepysim, na ir vel ji pradejo itikinet kaip skiepytis yra svarbu, ir kaip gerai. Dabar lauktu skiepas nuo meningito c, as jai sakau, jog daugiausia sergamumas ir mirtingumas nuo meningito b yra, o ji man vis tiek savo, kad stai pradejus skiepyt hepatitu c sergamumas zymiai sumazejo ir t.t...
Tada sakau, o kaip gi su mumis, mes suauge neskiepyti jau seniai ir apsaugos nebeturim, bet nesergam, epidemiju nera, tai sako, ne ne, skiepai vis dar veikia, jie saugo visa gyvenima doh.gif lotuliukas.gif Bet maciau, kad pati pasimete, tikiuos zmogus susimastys, jei ji istikro tokia jau salininke tradicines medicinos ir skiepijasi pati, nes is tikro, klausimas idomus smile.gif

D_linija, man teko isbandyt si vega testa, likau suzaveta thumbup.gif Principas tame, kad kiek pati busi atvira, tiek tavyje bus imanoma daugiau nustatyt. Man, kadangi, homeopatas buvo pazystamas, buvo nesunku perlipt ta barjera, ir tai ne viska pasisakiau, gal kita kart smile.gif Be to, maise tai, kad buvau pries valanda islipus is lektuvo, organizmas strese, tad... Laukiu kito karto dabar smile.gif
Papildyta:
Ai dar vienas niuansas is gydytojos. Kaip rasiau kazkada, mano dukryte po 5to menesio skiepo Lt reke neperstojamai kelias valandas, net klyke verysad.gif Aisku, tuo metu tiek pasitikejau medicina, info nebuvo pakankamai, tik uzuomazgos, nuogirdos, tai veliau vis tiek skiepijau ir kitais skiepais doh.gif unsure.gif Bet esme tame, kad ji pradejo man traukuliuot naktim... Labai reguliariai, kas 11 sekundziu, dabar jei buna, kas 21s. Dabar pazadinta ji sako, kad "kutena pilva"... Tyrem ja ir Lietuvoj, tai niekas nieko panasaus nera mate, sakau gal uk bus mate, tad vedziau.. Nebebuna jai taip daznai kaip seniau, bet vis tiek norisi zinot kas vyksta... Turiu ja pazadint, atsigeria arbatos, tada uzmigus vel nebetraukuliuoja iki kito karto... verysad.gif Na va, gydytoja sako, gal kokia epilepsijos lengva forma, uzrase pas pediatra, paziuret, ir klausia ji manes, kaip gimdymas, kaip nestumas, na gimdymas naturalus, be vaistu be nieko, nestumo metu apturejau sakau daug nervu ir streso. Tai ji man sako, na ne, nestumo metu patirti stresai vaikui nepersiduoda. O veliau kai itikinejimas del skiepu prasidejo, pasakiau, kad tas eme darytis butent po skiepo, tai ji, oj ne, jei epilepsijos cia forma, tai nei vienas skiepas epilepsijos sukelt negali doh.gif Niu jo, galvoju, medicina pati nezino kur tiksliai tas brudas is skiepu zmogui nukeliaus, nuses ir kas darysis po to, o ji man sako - nesukelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 05 07, 18:14)

Gebene, manau jusu dermatita ir vaiko traukulius galetu isgydyti klasikine homeopatija. Problema tik rasti GERA patikima klasikini homeopata.
As ir pati dabar paieskose, nes del atskiru seimos nariu turiu kiek skirtingus reikalavimus, pageidavimus bei piniginius sumetimus del gydymo. Nors KH ir tos pacios istakos, bet kiekvienas gydytojas turi skirtinga darbo stiliu, priejima, aptarnavimo ir prieziuros galimybes bei kainas. O neakivaizdziai gydytis visos galimybes dar sumazeje.
Turiu vienos gydytojos kontakta, kuri konsultuoja angliskai nuotoliniu. Galiu i AZ imesti. Efektyvumo nezinau, bet kiek skaiciau jos pateiktus pvz., jos darbo stilius gan idomus.

Is esmes, tai jums tiktu mano berniuko homeopatas (gydo rusu kalba nuotoliniu), nes jis gydo (cia ir dar vienos mamos nuomone) is pradziu fiziniam lygmenyje. Tai manau jums tiktu nuo dermatito. O traukuliai irgi gali prasideti nuo odos ligu (to pacio dermatito), bet nebutinai.
Del antivakcinu, tai mano 346 zinute ziurekit, ten kontaktai, kas uzsiima uzsienyje antivakcinom.
As sau radau viena labai uzsiemusi gydytoja buvusioje Sovietu sajungoje. Tai dabar laukiu kada gales priimti konsultacijai.
Vilniuje yra vienas gydytojas, kuris teoriskai ismano antivakcinu skyrima ir gali suteikti tokia konsultacija. Bet kadangi praktine jo patirtis yra tik vienas tokio pobudzio pacientas, tai vel gi...

Apie pati dermatita nerasau, nes klasikines homeopatijos gydymo principai kardinaliai skiriasi nuo musu tradicines medicinos. Is pradziu siulau pasiskaityti KAIP gydo kl.homeopatija.
Is pradziu jums reikes sukurti (ar ekspromtu papasakoti) rasineli (as turiu anketa rusu kalba) kuom sirgo jusu tevai-proteviai, jus pati, kaip gimet. Po to parasyti kaip jus miegat, valgot, kakojat, siusiojat, ka sapnuojat, kokia jusu oda ir kitos kuno dalys, kokie buvo esminiai ivykiai jusu gyvenime, psichologine savo busena ir seksualine sriti, santykiai su seimos nariais, bendradarbiais ir pan. Kuo tiksliau viska nupasakosite, tuo didesne tikimybe, kad jums skirs individualu VIENA vaista, kuris labiausiai atitinka jusu fizinius, psichologinius ir mentalinius ligu simptomus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 08 gegužės 2011 - 13:27
QUOTE(Sviesioji @ 2011 05 08, 13:05)
QUOTE(gebene @ 2011 05 07, 18:14)

Gebene, manau jusu dermatita ir vaiko traukulius galetu isgydyti klasikine homeopatija.

Dekui, Sviesioji 4u.gif Parasykit, prasau, kontaktus i a.z. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gebene: 08 gegužės 2011 - 16:10
Noriu paklausti,o kaip su darželiu..? Juk į darželį neskiepytų vaikų nepriima.
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 08 08, 23:51)
Noriu paklausti,o kaip su darželiu..? Juk į darželį neskiepytų vaikų nepriima.

tai kad priima g.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 08 09, 06:52)
tai kad priima g.gif

drinks_cheers.gif priima, negali nepriimt. Egesichora, skiepai, yra neprivalomi, o kompensuojami, tad tik jum rinktis ir apsisprest, ar skiepyti vaika ar ne mirksiukas.gif Parasa, juk pati dedat, kad susipazinot, sutinkat su skiepais, su visais salutiniais poveikiais ir t.t.
Atsakyti
Bet,žinokite,mačiau čia seniau kažkokią rusų laidą apie skiepus ir ten kalbėjo apie galimus pavojus darželyje neskiepytam vaikui ir,kad todėl nepriėmė. Kai pernai mums šeimos gydytoja rašė pažymą į darželį kažkaip akcentavo tuos skiepus ir ,kad visi būtų... g.gif
Atsakyti
juk niekas neklausia ar vaikas skiepytas ar ne, tik reikia pažymos iš gyd apie vaiko ūgį ir šiaip išrašo iš šeimos gyd.
Atsakyti
Bet man pažymoje tikrai įrašė,kažką ,kad paskiepyta visais to amžiaus skiepais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 09 rugpjūčio 2011 - 13:25
Labas vakarėlis 4u.gif

Seniai jau mačiau šitą temą, vis ruošiausi skaityti, bet atidėliojau. Bet atsitiko taip, kad vaikas apsirgo, nuėjom pas gydytoją o ji: aga nono.gif skiepai tai atidėti buvo. Kai gimė, atidėjom iki 1,5 metų. Terminas baigėsi, aš nenoriu. Ji prigasdino, kad susirgs raudonuke, anūkai apsigimę bus doh.gif MB pasimetė, sako, gal reikia unsure.gif Aš nenoriu. Nesu medikė, super daug neišmanau, nors apie skiepus skaitau jau antrus metus. Ir bijau, kad jei koks Hep B, tai pati kalta liksiu, jei šalutinis požymis po skiepo, irgi kalta liksiu aš.

Klausimėlis, kur Vilniuje rasti šeimos gydytoją, kad neprikaišiotų ir ramiai galėtum lankytis? Galima ir į az. Aš išvis abejoju, ar tokia yra.

O dabar pradėsiu skaityti šitą temą, gal per savaitę spėsiu, nes laiko neturiu.
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2011 10 04, 20:11)

Vat tame ir beda, jei vaikas neigaliu liks po skiepo, ar blogiausia - irgi kalta liksi... g.gif Todel reikia daug dometis, skaityti, kad butum nusprendus, kas geriau, ar kuris variantas geriausias tavo nuomone... Ir tvirtai tiketi savo isitikinimais 4u.gif Perskaitykit temute, perziurekit video, daug info, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir as i temele. Neskiepijau savo mergytes. jai dabar 7 men. Broliukai (3.5 m) paskiepyti viskuo kas priklause verysad.gif
Mergyte alergiska, bet ne del to neskiepijom, jau buvom apsisprende anksciau.
Mes turim gydytoja kuri nieko nesako del skiepu, tik vis paklausia ar nepersigalvojot, nes iki metuku pasirasiau kad neskiepysim.
Bet patekom cia pas kita gyd, nes musu atostogavo. Tai ji pradejo ten visaip gasdinti. Skau alergiska mergyte, neskiepysim dabar. O ji - oi, pas jus cia viskas gerai, daug blogesniu bukliu vaikus skiepijam ir nieko. Va ir berniukai jusu gi skiepyti, o paziurekit kokie vyrai uzaugo.

Nebesigincijau as su ja, bet kitakart sakiau pasakysiu - parasykit daktare i kortele taip - garantuoju kad skiepas nesukels pasalinio poveikio ir atsakau uz pasekmes ir padekit savo parasa.
Gydytojai neturi teises moralizuoti ir gasdinti, nes to paraso jie nededa. MAMA deda parasa po skiepu, kad susipazino su pasekmem ir prisiima atsakomybe. Tai mama ir turi nusprest.
Siaip jau del tu skiepu....dbar labai daug visokiu gasdinanciu straipsniu. Tikiu kad ner taip blogai ir reik i viska ziureti su protu. Labai gaila tik kad su nei vienu gydytoju nepavyko padiskutuoti protingai siuo klausimu. Visi tuoj puola gasdint ir net i kalbas nesileidzia kad gal nereik skiepu, ar gal ne visu ar gal geriau nukelt ir pan. O juk mes mamos, nors ir daug info galim rast, bet ta info tokia populiari, ne moksline dazniausiai...Vat sito man truksta. Tikrai labai noreciau kad gydytojas profdesionaliai patartu, o ne tik gasdintu...
Beje, o kas bendrauja su homeopatais, ka jie sako? Girdejau yra kazkokie homeopatiniai skiepai?
Atsakyti