QUOTE(Sviesioji @ 2011 05 07, 15:17)
As dabar berniuka gydau pas klasikini homeopata, tai pas gydytoja pasirodau tik pasiimti siuntimus i reabiletacija. Sirgti tai sirgo, bet lengvai. Skiepu atsisakiau iki 18 metu.
Klasikine homeopatija "atsuka" ligas atgal. Kol kas pas mus "islenda" senos ligos fiziniam ligmenyje per oda. Tai po 2 menesiu gydymo islindo 6-7 metu senumo uzsislepes dermatitas.
Dabar mergaitei klasikinio ieskau (susitariau su vienu prelimenariai veliau, tai va ziuresim).
Klasikine homeopatija "atsuka" ligas atgal. Kol kas pas mus "islenda" senos ligos fiziniam ligmenyje per oda. Tai po 2 menesiu gydymo islindo 6-7 metu senumo uzsislepes dermatitas.
Dabar mergaitei klasikinio ieskau (susitariau su vienu prelimenariai veliau, tai va ziuresim).
Sviesioji, galima butu kiek placiau apie ta dermatita? Man paciai atsirado egzema ant rankos pirsto Kankinuosi jau antras menuo... Ka sako homeopatas, nes pas maniski reikia apsilankyt, internetu nepakonsultuos. Pati sau, itariu, kad nuo organizmo uzterstumo, atvaziavus i uk kol visokius idomumus maisto isbandziau Teko ir greito maisto papiknaudziaut Po to nestumas, gimdymas, tad faktas, jog organizmas neatlaike Kartais pagalvoju, kad gali pvz ir skiepai tokiu budu salintis
Vakar vedziau dukryte pas gydytoja, tai primine, kad reikia jau ir jai skiepytis, pasakiau, kad neskiepysim, na ir vel ji pradejo itikinet kaip skiepytis yra svarbu, ir kaip gerai. Dabar lauktu skiepas nuo meningito c, as jai sakau, jog daugiausia sergamumas ir mirtingumas nuo meningito b yra, o ji man vis tiek savo, kad stai pradejus skiepyt hepatitu c sergamumas zymiai sumazejo ir t.t...
Tada sakau, o kaip gi su mumis, mes suauge neskiepyti jau seniai ir apsaugos nebeturim, bet nesergam, epidemiju nera, tai sako, ne ne, skiepai vis dar veikia, jie saugo visa gyvenima Bet maciau, kad pati pasimete, tikiuos zmogus susimastys, jei ji istikro tokia jau salininke tradicines medicinos ir skiepijasi pati, nes is tikro, klausimas idomus
D_linija, man teko isbandyt si vega testa, likau suzaveta Principas tame, kad kiek pati busi atvira, tiek tavyje bus imanoma daugiau nustatyt. Man, kadangi, homeopatas buvo pazystamas, buvo nesunku perlipt ta barjera, ir tai ne viska pasisakiau, gal kita kart Be to, maise tai, kad buvau pries valanda islipus is lektuvo, organizmas strese, tad... Laukiu kito karto dabar
Papildyta:
Ai dar vienas niuansas is gydytojos. Kaip rasiau kazkada, mano dukryte po 5to menesio skiepo Lt reke neperstojamai kelias valandas, net klyke Aisku, tuo metu tiek pasitikejau medicina, info nebuvo pakankamai, tik uzuomazgos, nuogirdos, tai veliau vis tiek skiepijau ir kitais skiepais Bet esme tame, kad ji pradejo man traukuliuot naktim... Labai reguliariai, kas 11 sekundziu, dabar jei buna, kas 21s. Dabar pazadinta ji sako, kad "kutena pilva"... Tyrem ja ir Lietuvoj, tai niekas nieko panasaus nera mate, sakau gal uk bus mate, tad vedziau.. Nebebuna jai taip daznai kaip seniau, bet vis tiek norisi zinot kas vyksta... Turiu ja pazadint, atsigeria arbatos, tada uzmigus vel nebetraukuliuoja iki kito karto... Na va, gydytoja sako, gal kokia epilepsijos lengva forma, uzrase pas pediatra, paziuret, ir klausia ji manes, kaip gimdymas, kaip nestumas, na gimdymas naturalus, be vaistu be nieko, nestumo metu apturejau sakau daug nervu ir streso. Tai ji man sako, na ne, nestumo metu patirti stresai vaikui nepersiduoda. O veliau kai itikinejimas del skiepu prasidejo, pasakiau, kad tas eme darytis butent po skiepo, tai ji, oj ne, jei epilepsijos cia forma, tai nei vienas skiepas epilepsijos sukelt negali Niu jo, galvoju, medicina pati nezino kur tiksliai tas brudas is skiepu zmogui nukeliaus, nuses ir kas darysis po to, o ji man sako - nesukelia