Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos, kurios atsisakė skiepų bei antiskiepai.

QUOTE(D_linija @ 2011 05 04, 21:13)
geras puslapis,

sakykit, o kaip yra kitose salyse, ta tarkim isvykstant gyventi i kita sali, ar atsiranda sunkumu kai vaikai pradeda lankyti darzelius ar mokykla,kad jie yra neskiepyti g.gif

nes musu daktare ,kai atisakem skiepu gsadino ir minejo "...kad zinokit ,vaiku sveikatos pazymoj bus irasas kad vaikas sterilus be skiepu, ar jus nezadat vesti vaiko i darzeli ar mokykla"
ir dar vienas i domus momentas " ...musu kolege, skambino is JAV, ir prase kad isduotumem fiktyvia pazyma,kad jos anukas turi visus skiepus, nes kitaip jo nepriima i darzeli..." tik kyla klausimas, kodel ta kolege neskiepyjo to anuko kol buvo Lietuvoj???
tik aisku, daktares zodziais, jokios jos pazymos israsyt negali,ir taip ta kolege dabar vargsta su tuo neskiepytu anuku... doh.gif

Amerikoj, kiek zinau, skiepai privalomi doh.gif
Mes esam uk, vaikiukas gime uk, ir mazas dar, tad kol kas susiduriam tik su gydytoju zutbutiniu noru itikinti, kad skiepyti butina.
Uk kaip ir LT, skiepai yra neprivalomi, tad neturetu kilti problemu nei darzeli, nei mokykloj 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aš savo dukrytę skiepiaju ligoninėj turbekuliozės skiepu ir hepatito B. Ir dar kai buvom 1 mėn. antrą kart Hepatito B. Po to atsisakėm skiepų, parašėm atsisakymą ir viskas. Ir dabar visų aplinkui klausinėju ką mano apie skiepus.
Taigi vakar buvau pas daktarą, ir išsikalbėjom apie skiepus. Reziumė: jis yra iš 7 vaikų šeimos, nė vienas brolis ar sesuo neskiepytas, nemažai iš jų yra daktarai dabar. Savo dukters ir anūkės tas daktaras irgi neskiepijo. Jis sako, žmogus yra gamta.
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2011 05 05, 14:08)
Sveikos, aš savo dukrytę skiepiaju ligoninėj turbekuliozės skiepu ir hepatito B. Ir dar kai buvom 1 mėn. antrą kart Hepatito B. Po to atsisakėm skiepų, parašėm atsisakymą ir viskas. Ir dabar visų aplinkui klausinėju ką mano apie skiepus.
Taigi vakar buvau pas daktarą, ir išsikalbėjom apie skiepus. Reziumė: jis yra iš 7 vaikų šeimos, nė vienas brolis ar sesuo neskiepytas, nemažai iš jų yra daktarai dabar. Savo dukters ir anūkės tas daktaras irgi neskiepijo. Jis sako, žmogus yra gamta.

man rodos paklausinejus daugiau daktaru paaisketu, kad nemazai ju yra pries skiepus, bet tik ,,uz kadro", todel sudetingai cia gaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(palubė @ 2011 05 05, 14:14)
man rodos paklausinejus daugiau daktaru paaisketu, kad nemazai ju yra pries skiepus, bet tik ,,uz kadro", todel sudetingai cia gaunas  g.gif

taip, taciau daktarai suvarzyti ir negali skleisti tokios informacijos. Nebent giminaicius apsviecia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D_linija @ 2011 05 04, 20:13)
geras puslapis,

sakykit, o kaip yra kitose salyse, ta tarkim isvykstant gyventi i kita sali, ar atsiranda sunkumu kai vaikai pradeda lankyti darzelius ar mokykla,kad jie yra neskiepyti g.gif

nes musu daktare ,kai atisakem skiepu gsadino ir minejo "...kad zinokit ,vaiku sveikatos pazymoj bus irasas kad vaikas sterilus be skiepu, ar jus nezadat vesti vaiko i darzeli ar mokykla"
ir dar vienas i domus momentas " ...musu kolege, skambino is JAV, ir prase kad isduotumem fiktyvia pazyma,kad jos anukas turi visus skiepus, nes kitaip jo nepriima i darzeli..." tik kyla klausimas, kodel ta kolege neskiepyjo to anuko kol buvo Lietuvoj???
tik aisku, daktares zodziais, jokios jos pazymos israsyt negali,ir taip ta kolege dabar vargsta su tuo neskiepytu anuku... doh.gif

mums irgi tas aktualu. bet kiek zinau daugumoje saliu skiepai neprivalomi, tik rekomenduoti, bet su Jav yra kitaip, ten privalomi, bet tikrai yra nemazai atsisakiusiu skiepu, tik kazi kaip jie viska susitvarko, jeigu privalomi...ale ir nesamone kai pagalvoji, kodel privalomai turi skiepyt doh.gif doh.gif
mane domina UK, nes jau esam ten gyvene ir zadam isvaziuot...na planuose kol kas tik, bet vis tiek idomu visa info apie skiepu atsisakyma ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 05, 15:13)
mane domina UK, nes jau esam ten gyvene ir zadam isvaziuot...na planuose kol kas tik, bet vis tiek idomu visa info apie skiepu atsisakyma ten smile.gif

Mano maziausias gime UK, skiepija cia visus vaikus tik nuo 3 menesiu (ar nuo 6 sav. db nebepamenu biggrin.gif). Siaip jau kaip daug rasiau jau, kad gydytojai visi jaucia pareiga mus perkalbet, kad tik skiepytumemes ir tiek. Siaip jokiu atsisakymu pasirasyt nereikia, tiesiog neini i kvieciamus laiskais skiepu vizitus ir tiek smile.gif
Kai pradesim lankyt darzeli ar mokyklele, papasakosiu daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 05 05, 17:19)
Mano maziausias gime UK, skiepija cia visus vaikus tik nuo 3 menesiu (ar nuo 6 sav. db nebepamenu biggrin.gif). Siaip jau kaip daug rasiau jau, kad gydytojai visi jaucia pareiga mus perkalbet, kad tik skiepytumemes ir tiek. Siaip jokiu atsisakymu pasirasyt nereikia, tiesiog neini i kvieciamus laiskais skiepu vizitus ir tiek smile.gif
Kai pradesim lankyt darzeli ar mokyklele, papasakosiu daugiau  4u.gif

aisku. nes mums irgi tikriausiai nuvaziavus nereiks delst ilgai, reiktu darziuko paieskot, tai idomu, kaip su skiepais... nors kazkaip nemanau, kad problemu butu g.gif
jeigu isvaziuosim, aisku, nes kol kas tik planuose smile.gif
Atsakyti
mes planavom i Kanada vaziuoti, idomu kaip ten, bet vyras sako, na jei ten privalomi skiepai, tai geriau jau planus keisti ,nei rizikuoti vaiko sveikata.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 05 04, 19:37)

gal kam jau teko isbandyti si Vega testa? labai painiai bet idomiai ir uzkabinanciai parasyta, man tai naujiena, gal kas pasidalintu patirtimi butu smagu ax.gif
Atsakyti
Radau dar truputi idomios infos apie antivakcinas, o tiklsiau nozodus nuo skiepu ir ju taikyma nu ne visai homeopatineje terapijoje:

http://www_1796kotok...1c58e99bf6b766a
Последовательная терапия (Sequential therapy)

Cia kiek supratau to daktaro puslapis, kuris uzsiima sia terapija
http://www.heilkunst.com/

Atsakyti
reiktu mums pas gydytoja jau nueit, nes rugseji tebuvom, ale kad nesinori baisiai, nes pirmas klausimas bus - kada skiepysites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 06, 20:08)
reiktu mums pas gydytoja jau nueit, nes rugseji tebuvom, ale kad nesinori baisiai, nes pirmas klausimas bus - kada skiepysites doh.gif

As dabar berniuka gydau pas klasikini homeopata, tai pas gydytoja pasirodau tik pasiimti siuntimus i reabiletacija. Sirgti tai sirgo, bet lengvai. Skiepu atsisakiau iki 18 metu.
Klasikine homeopatija "atsuka" ligas atgal. Kol kas pas mus "islenda" senos ligos fiziniam ligmenyje per oda. Tai po 2 menesiu gydymo islindo 6-7 metu senumo uzsislepes dermatitas.
Dabar mergaitei klasikinio ieskau (susitariau su vienu prelimenariai veliau, tai va ziuresim).
Atsakyti