Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos, kurios atsisakė skiepų bei antiskiepai.

QUOTE(Amica @ 2011 03 06, 00:01)
O kas paskyrė vaikui gerąsias bakterijas ir dėl ko? Tą pačią dieną pradėjo viduriuoti ir tą pačią dieną gerąsias bakterijas ėmė vartoti? Ar kažko aš čia nesupratau?  g.gif . O kelintas hepatito B skiepas vaikui? Kaip suprantu tai ne naujagimis jau tas vaikiukas, vadinasi ne pirmas Hepatito skiepas. Jei ne pirmas, tai kokia buvo reakcija į ankstesnius hepatito skiepus/skiepą?

pediatre paskyre, nes kai padare paseli, tipo Lacto bakteriju nera. Tai jas ir paskyre. Dukryrtei drauges 2 men, bet veluoja su skiepais, tai tik dabar gavo antra Hepatito B skiepa. Kadangi pirma gavo ligoninej, o joje gulejo savaite su gelta, tai nelabai apie pirma reakcija ka galime ir pasakyti.
Atsakyti
Kad reik pasirasyti skiepu atsisakymui. zinau. bet, kad dejau parasa skiepu sutikimui, nors pritrenk niekaip nepamenu. manau ligoninej priemime pakisa su visais popieriais? poliklinikoj - atmintis tuscia po cezario buvau. Mastau garsiai kada?
Atsakyti
QUOTE(rlnds @ 2011 03 06, 19:38)
Kad reik  pasirasyti skiepu atsisakymui. zinau. bet, kad dejau parasa skiepu sutikimui, nors pritrenk niekaip nepamenu. manau ligoninej priemime pakisa su visais popieriais? poliklinikoj - atmintis tuscia po cezario buvau. Mastau garsiai kada?

ligoninej man atnese pasirasyt, bet jau po visko... kai po cp be jegu gulejau, pakiso ir pasirasiau... cia taip pat kaip pries cp popierius kisa visokius, nu suprantu del del ekstra operacijos ir pan. bet vis tiek tokiu metu tikrai neskaitai uz ka pasirasai, kai kiekviena minute svarbi ir kai saremiai paciam smagume...
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 03 06, 15:24)
na del rastisko atsisakymo, tai kaip suprantu, visur pasirasyt reikia, kad atsisakai i knygute vaiko. g.gif

ai, as nebesuku galvos kazkaip, neskiepyju ir ramu. tik nenoriu eit pas gydytoja, nes vis klaus kada skiepysim ta 18 menesiu skiepa. jau anakart taip itikinejo, balsa pakele net, koks svarbus jis yra ir kaip svarbu uzbaigt skiepyjima doh.gif

Jo reikia pasirašyti raštiškai ir pas mus. Aš ligoninėje ir buvau pasirašiusi, kad sutinku skiepyti, o paskui atsisakiau poliklinikoje. O dabar ir kažkaip nebesuku galvos ,kad vaikas neskiepytas, o ir dukrytės neskiepysiu paskutiniu skiepu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien buvom pas gydytoja. Belavom su 2 menesio penkiavalenciu skiepu, nes dabar jau mums 3. Tai gydytoja sako, reiktu pasiskiepyti, o as ir sakau, akd mes neskiepysim. Tai buvau labai netgi nustebus, kad manes neterorizavo ir neikalbinejo. Tiesiog pasake, kad reikia parasyti atsisakyma. Tai ir parasiau, gal sesute tiesiog sako dar pagalvokit, su vyru pasitarkit, sakau gerai pagalcvosim, nors mintyse atsakymas aiskus neskiepysim. Bet galvoju kam tampyti liuta uz usu smile.gif)) Sakyciau lengvai issisukom .
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...i.d?id=42844107
doh.gif
Atsakyti
Gal kam idomu, ryt (kovo 9d.) 11 val. delfije bus konferancija su gyd. homeopatu Simonu Stanku.
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 03 08, 17:17)

ojezau blink.gif blink.gif net siurpas perejo paskaicius...man tai buna net juokingai graudu,kai skiepu salininkes mamos sako,oi mes pacios skiepytos,visi uzaugom,nemirem ir panasiai..negi jos mano kad nuo tu laiku nekito skiepu sudetis ir kokybe?? paziurejus i maista jau vien kaip pasikeite situacija,kai anksciau desra kvepedavo mesa,o dabar reikia jos sudety mesos ieskoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2011 03 09, 10:07)
ojezau blink.gif  blink.gif  net siurpas perejo paskaicius...man tai buna net juokingai graudu,kai skiepu salininkes mamos sako,oi mes pacios skiepytos,visi uzaugom,nemirem ir panasiai..negi jos mano kad nuo tu laiku nekito skiepu sudetis ir kokybe?? paziurejus i maista jau vien kaip pasikeite situacija,kai anksciau desra kvepedavo mesa,o dabar reikia jos sudety mesos ieskoti doh.gif

drinks_cheers.gif tikra tiesa
Atsakyti
http://www.ve.lt/nau...r-ligai-558685/
priestaringas straipsnis, nervina tokie, subalamutina ir susuka galva doh.gif
Atsakyti
gal zinot Klaipedoje pediatra, kuris normaliai reaguotu i tevu atsisakyma skiepytis, ir butu daugiau naturalios med.atstovas o nekistu reikia nereikia antibiotku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 03 09, 22:15)
http://www.ve.lt/nau...r-ligai-558685/
priestaringas straipsnis, nervina tokie, subalamutina ir susuka galva doh.gif

Man atvirksiai - sustato viska i vietas ir nuramina wink.gif
Imunologe, dirbanti 45 metus - ryskiai senosios kartos atstove, nesidominti naujovemis ir t.t. Siuolaikinis imunologas nepasisako uz skiepijima viskuom pagal kalendoriu, o tik uz skiepijima individualiai, kai kuriais atvejais net nepataria skiepyt. Populistinis straipsnelis atsibodusiais ir seniai isanalizuotais argumentais irnesakyk.gif
Atsakyti