Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos, kurios atsisakė skiepų bei antiskiepai.

QUOTE(bim-bam @ 2011 02 21, 14:41)
sako, kad geriausia mazus suskiepyt, nes mamos tada dar pareigingai kas menesi lankosi pas gydytoja, tai suskiepyja ir ramu. o kai jau vyresnis, tai sunkiau sugaudyt, nebeateina daznai ir pan. plius pacioj pradzioj gimus vaikeliui daugiuau pasitikim medikais ir pan. na zodziu, negaliu pasakyt, nes mes jau pusmeti pas gydytoja nebuve lotuliukas.gif  pries tai irgi buvom pusmeti nebuve. tfu tfu tfu, kol nera reikalo neinam. o ir gydytoja nepatinka, jokios naudos is jos doh.gif

drinks_cheers.gif na taip tikrai,as pagimdziusi irgi buvau pasiruosusi eit pareigingai kas menesi pas gydytoja,kad tik viska pasvertu,paziuretu,suskiepytu,juk turint pirma vaikeli tiek visko naujo,truksta patirties,na ir eini zmogau pas gydytoja tikedamas kad jis viska zino,linki tau ir tavo leliukui tik gero g.gif ....deja verysad.gif musu mazius buvo labai alergiskas maziukas,gerem specialu misinuka,virem koses vandeny,ir niekas nepasake kad reikejo neskiepyti tokio jautraus vaikucio,palaukti bent kol sustipres,deja verysad.gif
Atsakyti
Katik draugė man parašė :
va norejau pasakyt del skiepu tevu draugu vaika paaugli paskiepijo kur paauglystej yr du skiepai tai guli santariskese itaria kad nuo skiepuo raumenys atrofuojasizodziu kazkoks siaubas dare visus tyrimus dar kazkoke liga yra jei nepasitvirtins tada sako skiepas padare tokia itaka organizmui .
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 21, 17:23)
va norejau pasakyt del skiepu tevu draugu vaika paaugli paskiepijo kur paauglystej yr du skiepai tai guli santariskese itaria kad nuo skiepuo raumenys atrofuojasizodziu kazkoks siaubas dare visus tyrimus dar kazkoke liga yra jei nepasitvirtins tada sako skiepas padare tokia itaka organizmui .

jetau blink.gif
Atsakyti
taip tikrai baisu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 21, 17:23)

kosmaras blink.gif bet pazanga bent ta, kad pripazista, jog nuo skiepu tas gali but, nes visad gi iskart atmeta tokia versija
Atsakyti
QUOTE(palubė @ 2011 02 22, 10:04)
kosmaras  blink.gif bet pazanga bent ta, kad pripazista, jog nuo skiepu tas gali but, nes visad gi iskart atmeta tokia versija
Bet tevai nieko neirodys,rode juk toki atveji per TV,vaikas buvo komoj paralizuotas ir t.t.nustojo vystytis ir nieko neirode.
Atsakyti
QUOTE(LEmamaSOU @ 2011 02 22, 10:31)
Bet tevai nieko neirodys,rode juk toki atveji per TV,vaikas buvo komoj paralizuotas ir t.t.nustojo vystytis ir nieko neirode.

bet man tai vistiek nerealu, tu atveju daugeja ir negi taip ilgai uzsimerke visi liks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(palubė @ 2011 02 22, 10:36)
bet man tai vistiek nerealu, tu atveju daugeja ir negi taip ilgai uzsimerke visi liks  doh.gif
Kas baisiasia tai taip ir yra,tokiu atveju ir dar labai panasiu tik daugeja,o tu zmogau nieko negali irodyt,nes medicina juk isvadas pateiks,o ji raso ta ka reikia ,o ka nereikia nutyli..... verysad.gif
Atsakyti
o man idomu dar tos, kurios kelis vaikelius turi ir pirmuosius skiepyjot, o mazesniu ne, ar pasimate, kad neskiepyti maziau serga ir pan, ar vyresneliai nuearnesdavo jiem kokiu sunkiu ligu, nuo kuriu patus buvo skiepyti?
Atsakyti
QUOTE(palubė @ 2011 02 22, 11:01)
o man idomu dar tos, kurios kelis vaikelius turi ir pirmuosius skiepyjot, o mazesniu ne, ar pasimate, kad neskiepyti maziau serga ir pan, ar vyresneliai nuearnesdavo jiem kokiu sunkiu ligu, nuo kuriu patus buvo skiepyti?
Turiu du vaikus,pirma suskiepiom visus skiepus,kaip tada atrode kad jam nieko,antra skiepijom,nes galvojom kad pirmam nieko tai ir antras atlaikys,antras netgi buvo stipresnes sveikatos,pasekme autistas.O kai dabar pagalvoju juk pirmas labai sirgo,bronhitai,rotai,plauciu uzdegimai,adenoidai,galiausiai asma ir t.t.buvo visai imunitetas isderintas.
Tiesa antras is vis mazai serga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEmamaSOU: 22 vasario 2011 - 10:07
QUOTE(LEmamaSOU @ 2011 02 22, 11:06)
Turiu du vaikus,pirma suskiepiom visus skiepus,kaip tada atrode kad jam nieko,antra skiepijom,nes galvojom kad pirmam nieko tai ir antras atlaikys,antras netgi buvo stipresnes sveikatos,pasekme autistas.O kai dabar pagalvoju juk pirmas labai sirgo,bronhitai,rotai,plauciu uzdegimai,adenoidai,galiausiai asma ir t.t.buvo visai imunitetas isderintas.
Tiesa antras is vis mazai serga.

aisku, dekui 4u.gif Nes mes pirmaja skiepyjom iki MMR, antro zadam isvis ne, tai idomu
Atsakyti
Mano mažos mergytės dar,į darželį neleidžiu pakolkas,tai serga visiškai minimaliai.Tik tiek,kad vyresnėlei atopinis dermatitas yra,o mažei ne (vyresnėlė skiepyta iki 6 mėn.,mažė-iš vis neskiepyta).Antibijotikų dar negavus nei viena pakolkas.
Vat kai prasidės darželis,tada pasimatys,kurios imunitetas stipresnis.Nors stengiuos grūdinti kiek įmanoma,mityba kuo įvairesnė ir t.t.
Atsakyti