QUOTE(gebene @ 2011 02 19, 16:53)
Sveikos
Perziurejau ta laida vakar "Укол страха"... O jum nesusidare ispudis, kad ta mama, kur atsivede mergyte suluosinta poliomelito,
kuriai per baisia liga dar ir visi skiepai buvo padaryti kad ta moteris kazkokia nupirkta uz bonke atejo papasakot savo patirties
Ar cia man vienai toks ispudis? Galetu bent saziningiau rengti tokias laidas.
Aukstas issilavinimas, buhaltere, o
gyveno bomzyne, kad net vaiko nieks nepaskiepijo
Nelogiska visiskai...
Kiek zinau poliomelitas yra virusine liga ir kruva atmainu yra jos, o skiepija tik nuo vienos... Bet kuriuo atveju, mes suauge esam visiskai neapsaugoti nei nuo vienos ligos, nes skiepai mums visai "nebeveikia" - kodel apie tai niekur dar laidose nediskutuoja
Man toks pat ispudis susidare. Aisku, ka gali zinot, gal tikrai sudetinga ir sunku gyvenima zmogus gyvena... Bet kazkaip labai man keista, kad dirbantis zmogus taip jau savo dantu nepriziuretu.
Taip pat del tu padarytu skiepu vaiko gydymo laikotarpiu kila abejones. Ar ne tie skiepai didesne zala vaikui padare.
Be to parodyta mergaite tikrai ne kudikis. O poliomelito vakcinacijos Rusijoje vyksta 3, 4 ir 5 menesiu, revakcinacijos 1.8, 2 ir 6 metu:
http://revolution.al...00004073_0.html
Tai taip iseina kad mergaite praktiskai nuo 3 menesiu niekuo nebuvo skiepyta. Nes ta mama taip jau norejo tu skiepu, kad TIKRAI turetu nuo gimimo skiepyti. Tai kur ta mergaite gyveno nuo gimimo?