Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos, kurios atsisakė skiepų bei antiskiepai.

QUOTE(ligiukss @ 2011 02 17, 12:56)
O kiek antram leliukui metukų?
Mes pas Kuzminskienę

Pirmai 2,5
Antram 7 men
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 02 17, 13:26)
Pirmai 2,5
Antram 7 men

Tai visai žadat neskiepyti?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 17, 14:58)
Tai visai žadat neskiepyti?

Noreciau nuo stabliges-difterijos. Bet veliau kai paaugs, dabar tikrai neskiepysiu. Bet kazin ar bus tokia vakcija, nes penkiavalentes tos tai nenoriu schmoll.gif Na o mergaitei gal dar pamastysiu paauglysteje nuo raudoniukes jei nepersirgs.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 02 18, 08:33)
Noreciau nuo stabliges-difterijos. Bet veliau kai paaugs, dabar tikrai neskiepysiu. Bet kazin ar bus tokia vakcija, nes penkiavalentes tos tai nenoriu  schmoll.gif  Na o mergaitei gal dar pamastysiu paauglysteje nuo raudoniukes jei nepersirgs.

Aiškiai, tai va sunku su tais skiepais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 02 12, 15:44)
Per NTV DABAR rodo vaikus su komplikacijom nuo skiepu. Laida vadinasi "Укол страха"

perziurejau sia laida internete, liudnas vaizdelis unsure.gif .....su viskuo sutinku, su skiepu zala, taciau abejoju tik del poliomelito ar yra skiepas vien nuo poliomelito, o ne sudetinis?
Atsakyti
QUOTE(Delta @ 2011 02 18, 22:56)
perziurejau sia laida internete, liudnas vaizdelis unsure.gif .....su viskuo sutinku, su skiepu zala, taciau abejoju tik del poliomelito ar yra skiepas vien nuo poliomelito, o ne sudetinis?

Tai kad mano vaikui kaip tik nuo poliomelito skiepo zala. Na tiesa dar kelis virusus pratestuosim veliau.
Kokliuso, tymu, raudoniukes ir berods tuberkuliozes baisiu problemu nenustate.
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 02 19, 09:43)
Tai kad mano vaikui kaip tik nuo poliomelito skiepo zala. Na tiesa dar kelis virusus pratestuosim veliau.
Kokliuso, tymu, raudoniukes ir berods tuberkuliozes baisiu problemu nenustate.

tai ka perskaiciau, sokiravo, ir filmukas visa paaiskinantis, baisu ka zmones daro del pinigu, luosina zmoniu gyvenimus......
http://www.homosanit..._vakcinu_kureju
Atsakyti
vajetus cia tiek visko priskaicius, visiskai pasimeciau del tu skiepu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Perziurejau ta laida vakar "Укол страха"... O jum nesusidare ispudis, kad ta mama, kur atsivede mergyte suluosinta poliomelito, kuriai per baisia liga dar ir visi skiepai buvo padaryti blink.gif kad ta moteris kazkokia nupirkta uz bonke atejo papasakot savo patirties unsure.gif Ar cia man vienai toks ispudis? Galetu bent saziningiau rengti tokias laidas. Aukstas issilavinimas, buhaltere, o gyveno bomzyne, kad net vaiko nieks nepaskiepijo g.gif Nelogiska visiskai...
Kiek zinau poliomelitas yra virusine liga ir kruva atmainu yra jos, o skiepija tik nuo vienos... Bet kuriuo atveju, mes suauge esam visiskai neapsaugoti nei nuo vienos ligos, nes skiepai mums visai "nebeveikia" - kodel apie tai niekur dar laidose nediskutuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 02 19, 16:53)
Sveikos smile.gif
Perziurejau ta laida vakar "Укол страха"... O jum nesusidare ispudis, kad ta mama, kur atsivede mergyte suluosinta poliomelito, kuriai per baisia liga dar ir visi skiepai buvo padaryti blink.gif kad ta moteris kazkokia nupirkta uz bonke atejo papasakot savo patirties  unsure.gif Ar cia man vienai toks ispudis? Galetu bent saziningiau rengti tokias laidas. Aukstas issilavinimas, buhaltere, o gyveno bomzyne, kad net vaiko nieks nepaskiepijo  g.gif Nelogiska visiskai...
Kiek zinau poliomelitas yra virusine liga ir kruva atmainu yra jos, o skiepija tik nuo vienos... Bet kuriuo atveju, mes suauge esam visiskai neapsaugoti nei nuo vienos ligos, nes skiepai mums visai "nebeveikia" - kodel apie tai niekur dar laidose nediskutuoja  g.gif

Man toks pat ispudis susidare. Aisku, ka gali zinot, gal tikrai sudetinga ir sunku gyvenima zmogus gyvena... Bet kazkaip labai man keista, kad dirbantis zmogus taip jau savo dantu nepriziuretu.
Taip pat del tu padarytu skiepu vaiko gydymo laikotarpiu kila abejones. Ar ne tie skiepai didesne zala vaikui padare. g.gif

Be to parodyta mergaite tikrai ne kudikis. O poliomelito vakcinacijos Rusijoje vyksta 3, 4 ir 5 menesiu, revakcinacijos 1.8, 2 ir 6 metu:
http://revolution.al...00004073_0.html
Tai taip iseina kad mergaite praktiskai nuo 3 menesiu niekuo nebuvo skiepyta. Nes ta mama taip jau norejo tu skiepu, kad TIKRAI turetu nuo gimimo skiepyti. Tai kur ta mergaite gyveno nuo gimimo? g.gif
Atsakyti
sveikos,

man tai paskaicius pasidare idomu ar yra isvis tokiu pediatru,kurie normaliai reaguotu i skiepu atsisakyma g.gif Labai noreciau toki rast. Nes su dukra atsisakem skiepyt MMR, antra zadam isvis neskiepyt, bet patiriam spaudima del dukros istisai,tai kas bus kai antro isvis neskiepysim doh.gif
Atsakyti
idomu kaip musiske reaguos, jei mes neskiepysim MMR
Atsakyti