QUOTE(laguna11 @ 2011 02 12, 17:52)
kai paklausiu apie skiepu zala visos apsimeta kone pirma kart isgirdusios toki dalyka
Apsimeteliai tie VRC darbuotojai. TIkrai VISI zino. Nes rasiau direktorei laiska pries gal 9 menesius su prasymu sulyginti mano vyresnelio psichologinius elgesio ypatumus su letiniu apsinuodijimu gyvsudabriu. VAsara su dukra gulejau VRC. Pasiule psichoterapeuto konsultacija. Vietoj psichoterapeuto konsultacijos, susirinko mane neperspeje VISI pagrindiniai VRC darbuotojai, 10-15 zmoniu, tame tarpe ir direktorius. Sedejo... i mane spoksojo... ilgai lauke... pagaliau pradejo uzuominom kalbet
Nu as jiems ir pasakiau kad g.b. gyvsidabris ir aliuminis skiepuose ir kad skiepai zalingi, ir kad pilna VRC tokiu vaiku, o jie akli ir nieko nemato. Isleido mane uz duru, pasitare, pazadejo kad mano dukrai padrys s.metalu ir aliuminio tyrimus is VRC lesu. Mikulenaite pazadejo rugsejo menesi susitarti su laboratorija, paskambinti man ir susitarti kuria diena galesiu vaika atvesti. Taigi... spalio pradzioje gavau VRC poliklinikoje atsiustas isvadas, kur jie man REKOMENDAVO vaikui atlikti siuos tyrimus.
Neseniai skambinau Mikulenaitei. SAkau,pazadejot:
1. Atlikti tyrimus, visas kolektyvas girdejo
2. Zadejot paskambinti rugseji, pasikviesti vaika i VRC del tyrimu
Mikulenaite apsimete durne ir pasiule uzsirasyti i VRC i eile i stacionara, palaukti didziule eile, atvykti i stacionara, kuriame ji kazka man pasakys.
Kaip jums?!
Darykit isvadas patys: nekompetetingi darbuotjai melagiai dirba VRC ir plauna mokesciu moketoju pinigus. Neigaliems vaikams is to VRC jokios naudos. Isstato diagnoze ir eik laimingas, kapanokis pats su neigaliu vaiku visa gyvenima.
Metus kapanojausi internete, surinkau info, istyriau pagaliau vaikus. Viena is priezasciu: skiepu zala. Baisu... Dabar gydymu uzsiimu, tik pradejau.