QUOTE(sindirela @ 2011 02 09, 23:21)
nesupratau sakinio"virusu is skiepu gydymas? tai tipo paskiepijus vaika, jis tu virusu pasigavo, ta turit omeny?
Ne. Paskiepijus vaika, virusus ko gero visi "pasigauna", nes skiepo tikslas ir yra apkresti virusais.
Tiesiog sugretinus vaiko raida su siuo metu paaiskejusiais diagnostikos rezultatais, galima butu tvirtinti sekanti: kadangi vaikas gavo per gimdymo hipoksija (bendros narkozes pasekme) bei gimdymo trauma (kaklo slankstelio ir galvos), jis nesugebejo tinkamai pasalinti tersalu ir skiepu. Taip pat gal but del auksciau isvardintu priezasciu, jo imunine sistema buvo per silpna kad kovoti su siais virusais. Ir jis gavo komplikacija nuo virusu is skiepu. Taciau manau kad net ir visiskai sveikas vaikas manau gali gauti siu komplikaciju, nes produktas (skiepai) yra laba zalingas.
QUOTE(sindirela @ 2011 02 09, 23:21)
kai suprantu jus auginate vaikuti, serganti autizmu, jei taip tai pasakykit prasau, kas ir kada nustate jam kad jis serga, ir kada tai pastebejote jus?gal konkreciai po kokio nors skiepo?
Jei jus pradetumete skaityti nuo sios temos 2 puslapio, tai suprastumete, kad autizma nuo virusu is skiepu galima "pasigauti" praktiskai nuo pat gimimo, nes vaiko pirma ir trecia gyvenimo diena JAU atliekami 2 skiepai: tuberkuliozes ir Hepatito B.
Konkreciai mano vaikui dideliu itarimu kila del kokliuso-poliomelito-difterijos+poliomelito+HIB skiepu, nes butent po siu skiepu, darytu tuo paciu metu vaikui apie 5 menesius buvo umi reakcija ir pradejo reikstis raidos velavimas: dingo garsai, 6 menesiu JAU velavo motorika. Iki 3 menesiu motorika buvo normoje. Tai cia kas sioje situacijoje liecia poliomelito skiepo ir motorikos. Del kitu virusu diagnostika dar nebaigta. Is siai akimirkai (siam tyrimu etapui) man atrodo, kad autizma sukele ne poliomelito skiepas, poliomelitas sukele vaikui problemas su motorika.
Bet cia tik mano versija, nes kaip jus pati suprantate, gydytojai aplamai tokiu vaiku pas mus nediognozuoja ir negydo. Ir JOKIU komplikaciju po skiepu nepastebi, o "geriausiu" atveju suvercia kad viskuo kalta pati mama (gal nestumas, gal vaika prastai priziurejo ir t.t.).