QUOTE(bim-bam @ 2011 02 08, 09:23)
mums irgi taip sake. bet gi jei skiepyji ir kas atsitinka, kas tada atsakomybe prisiima? ogi nieks..
tai as irgi taip pagalvojau, kad butu zinoma, bet idomiai cia taip...negi melavo, kad pagasdintu
Papildyta:
mums panasiai sake, kad kaip cia dabar sugalvojot nebeskiepyt, o skiepyjot iki š menesiu, todel ir ta astuoniolikos menesiu skiepa butinai reikia gaut, apie MMR ne taip itikinejo, bet apie ta 18 men skiepa tai labai... tipo reikia baigt skiepyjimasi ir viskas. jie gal koki pliusiuka uz ta baigta skiepyjima uzsideda??
tai as irgi taip pagalvojau, kad butu zinoma, bet idomiai cia taip...negi melavo, kad pagasdintu
Papildyta:
mums panasiai sake, kad kaip cia dabar sugalvojot nebeskiepyt, o skiepyjot iki š menesiu, todel ir ta astuoniolikos menesiu skiepa butinai reikia gaut, apie MMR ne taip itikinejo, bet apie ta 18 men skiepa tai labai... tipo reikia baigt skiepyjimasi ir viskas. jie gal koki pliusiuka uz ta baigta skiepyjima uzsideda??
Tai va ttikrai neaišku, tipo sako aš savo visus anūkus paskiepijau ir jau aiškios tos vakcinos, va apie tas naujas kaip roto ir vėjaraupių aš jums tipo nesiūlyčiau skiepytis, nes jos dar naujos.
QUOTE(Alekto @ 2011 02 08, 09:29)
Esmė gi tame,kad jei nesirevakcinuoji tam tikrais laiko tarpais,skiepas nebeveikia.Tai jeigu skiepytas vaikas 6 mėn. ir paskui atsisakoma 18 mėn. skiepo,vaikas nebėra apsaugotas nuo tų ligų ir po kiek laiko reikia kartoti visus skiepus nuo pradžių.
Ai,nežinau,man asmeniškai dzin,aš jau bijojau skiepyt 18mėn kai buvo vyresnėlei
Man labai įdomu,kaip jie atsako,jeigu šalutinis poveikis baigiasi pvz. autizmu nu šlykštu man tų medikų klausytis.
Ai,nežinau,man asmeniškai dzin,aš jau bijojau skiepyt 18mėn kai buvo vyresnėlei
Man labai įdomu,kaip jie atsako,jeigu šalutinis poveikis baigiasi pvz. autizmu nu šlykštu man tų medikų klausytis.
Aš ir sakau duotų 100 procentų, kad nebus šalutinio poveikio skiepyčiau, o dabar kažkaip baisu.